reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Hej hej

G R A T U L A C J E RUDZITKA!!!!!!!!!! czekam na więcej info no i foteczki 3ciego Króla ;-):-):-):-):-)ale super!strasznie się cieszę:happy2::happy2::happy2:

Ada, Iwonka
taaa...niteczce lepiej...ma tak ograniczone menu że aż sama jestem w szoku...sama marchew z jabłkiem, z mięsa indyk( bo królika nie chce) kaszka,sinlac i nutramigen...tyle co je..dalej to tylko jakieś chrupki,paluszki i takie przekąski....
a i tak siędrapie diablica, musze jeszce raz o alergologa zachaczyć...wcale mi się to nie usmiecha bo pewnie nic nowego nie wymyśli:-p

miłego dnia wszystkim zyczę!!!!!:happy2::-):happy2:

reklama
RUDA przede wszystkim dla Ciebie wielkie gratulację:-D:-Djak dojdziesz do siebie napisz jak ci poszło i jak się miewacie:happy2:

AGUŚ:-(no nie dobrze,że Niteczka tak źle reaguję.... na pewno jesteście umęczeni wysypką jedzeniem:-(uścisków dużo....a swoją drogą dziwne nic nie je i takie wysypki:-( a lekarz nie podejrzewa od czego:confused:

IWONKA no cieszę się bardzo,że tu jestem mówię ci...koleżanki jest co robić....a do października zleci ci czas i też odsapniesz;-)

ANRUSKU no to super,że dzidzia rośnie...i już oficjalnie dziewczynka druga jak tak to gratulki....będzie siostrzyczka;-)

U nas dziś pada deszcz i chłodniej ale wczoraj dawało na maksa słońce dziś przyjemny chłód tylko nie ma jak wyjść bo deszcz....Jak mi się nie chce do domu wracać...tak mi tu dobrze:happy2:

Ada
wiesz jak to lekarze..gadają duzo:-D gluten pani wyeliminuje i zobaczy jak bedzie albo co tam...co chwile coś nowego wymyslają..ale jak ja jej gluten całkiem wyeliminuje to w ogóle bedize tylko na kaszce i marchewce z jabłkiem:-D
czy wymęczeni jestesmy..no troszkę to mnei wkurza że aż tak to się czasem nasila bo Adi miał problemy ale przy takiej diecie jak ma mała to miał skórę cacy a tu takie niespodzianki....
nic to pójdę do szkoły to się czegoś nauczę sama :-p ale to dopiero za rok bo mąż musi skonczyć swoje studia..we dwoje nie damy rady się uczyć naraz

Ruda gratulacje :-) trzech facetów bravo mamo!!

Anrus no pieknie dzidzia rosnie :-) i jak Twoje wiruski jakoś nie są tak mocarne by przebić gumy :-( ;-) hehehe

A z alergiia jest tak że same musimy się skapnąć na co..lekarzenic nie wiedzą nawet maja problem właśnei z zapaleniem ucha czy odróżnic wirusóke od bakteryjnego zapalenia..ech

My wywakacjowani...Martyna wyszalała sie i do teraz tak ma...nei słucha sie ostatnio nic.:-(

pozdrawiam

Witam!

Ruda GRATULACJE:-) super,że z maleństwem wszystko dobrze:-)czekamy na wiadomosci;-)

Anekha współczuję wam z tą wysypką.Biedna Niteczka się umęczy:-(Jest coś lepiej?Ale ona przeciesz jadła już wcześniej gluten i nic jej nie było prawda?Alergolog też nic konkretnego nie powiedział?Ach na lekarzy to nie ma co liczyc.:no:

Ada fajnie,że wypoczynek udany.Nie ma to jak u rodziców.ma kto dziecko przypilnowac a ty się trochę rozerwiesz,zwłaszcza jak masz tam dużo znajomych.:-)

Iwonka ty też już lada moment będziesz miała druga dzidzię,super:-)Aż się samemu chce jak się tak was czyta:-D

Anrus zdróweczka dla Milenki.To mówisz,że będzie druga dziewczynka,super:-)

Pozdrawiam was wszystkie i uciekam bo Patryk się obudził i marudzi.
Miłego popołudnia:-)

Madziujka z gumami to wirusy raczej nie maja szans żadne :-D, ale wiesz zawsze mozna gdzies gumy polozyć w szufladzie ze szpilkami np i wirusy sie przecisna :-Djak trzeba

Anekah to faktycznie ze z tą alergią macie nie zawesoło
my tez alergicy cale jeszce nie tacy straszni bo mala je wszystko praktycznie nie dalo nam tylko przejscna mleko to zwykle modyfikowane z HA bo ja strasznie ssypalo na buzi i na udach ale teraz jest juz lepiej

Ada to ty tez jestes na jakiś wczasach może u rodziców bo ja teraz jestem i tez mi sie niechce wracać przynajmniej nie musze się martwić kąpaniem bo babcia codziennie wykąpie mała i już to schylanie odpada nad wanna b teraz to już z tym brzuchem to nie taka fajna sprawa a w domu jak ją kąpię to zawsze jestm sam niema komu sprzedać kąpania :no:

a z chorobami mojej juz trochę lepiej drugi antybiotyk w trakcie ale już jej lepiej , tylko słyszę ze teraz dzieci tak chorują wszystkie dookola na antybiotyku jadą coś w tym powietrzu chyba musi byc bo moja z zapalenia ucha i gardła po jednym antybiotyku wpadal w zapalenie krtanio i na drugim wylądowała ale co mialam zrobic nie bede przecierz rzymac bez antybiotyku żeby jakiegoś zapalenia oskrzeli nie dostala.
Buziaki dla wszystkich pa

Ruda - ogromne gratulacje, jaki dorodny synek :-) taki akuratny i w sam raz ;-):tak: Podziwiam Cię, jak sobie teraz radzisz z trójeczką? Dobrze, że Kapi już tak duży, to pomoże.

Iwonka - teraz Twoja kolej :-D trzymam kciukasy!

Zdrówka dla wszystkich chorujących dzieciaczków a dla reszty uściski i buziaki!

pozdrawiamy
Iza i Pati

Anrus mówisz ze dadzą radę jak szpilki obok będa :-);-) :-D jak leci mi ta Twoja ciąża niemożliwie wręcz

Anekha współczuje alergii..w ogóle wszystkim któzy się z tym borykaja:-(

Iza no a kajś to się podziewała???
Pisz co u Was!! Jak Pat?

Adunia muuuułłłaaa

Madziujka nie tylko tobie to tak szybko leci mi również z jednym dzieckiem to nie ma czasu się dłuzyć a z dwójką to chyba ciąza leci jak blyskawica

Iza jak tam u Was co slychac jak Patusia

Pozdrawiam

reklama
Hej dziewuszki!

Faktycznie troszkę mnie nie było.... mąż w domu i kompa okupuje albo latamy po "świecie" troszkę ;-) No i jak pogoda taka piękna to lepiej na spacerek wyjść, na plac lub nad morze wytarzać się w piaseczku co nie :-D
No i zleceń foto ostatnio mi się namnożyło że nie wiem w co ręce włożyć :tak: ale nie narzekam, oby tak dalej :-p

Petunia rośnie jak na drożdżach, codziennie coś nowego wymyśla by nas zaskoczyć. No broi też na potęgę, wszędzie wejdzie, wszystkiego musi dotknąć. Ostatnio mieliśmy atak zębów, ze 3 prawie na raz szły. No i słodka jest, kochana taka... no ale to na pewno jak wszystkie nasze bejbusy :-D

Ciekawa jestem jak już wyrosły Wasze dzieciaczki :confused: To pewnie już kobity i chłopaki pełną gębą :cool2:

Miłego dnia cioteczki! Uciekamy na plac zabaw :-)

Do góry