reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

HEJ!!!

IWONKA wierzę ci,że na końcówce to najgorzej człowiek czeka i czeka i zmęczony wszytskim a tu zaraz dzidziuś na świecie....będzie dobrze zobaczysz:tak::-)trzymam kciuki....słuchaj a powiedz mi Natalka dalej mało waży??Amirek teraz lepiej i lepiej je choć z jego alergią uważam i ze wszytskim bo nie chce żeby miał potem takie problemy jak ja z alergią.....choć Natalka nie ma chyba alergii jak dobrze pamiętam tylko mało ważyła tak...

RUDA no to ładnie 3 rozwarcia to nie dużo zostało:-p:-) mam nadzieję,że poród minie szybko i w miarę bezboleśnie jakoś ;-)i wrócisz do domu szczęśliwa z synkiem:-):happy: kurczę faktycznie się zapakowałaś 5 walizek:-)

U nas ok....Amirek ząbkuje se dalej u nas to w miarę dobrze przechodzi owszem budzi czy kręci się w nocy ale nie często:tak:wiec jak na inne dzieci on przechodzi super:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cześc dziewczyny!

U nas wszystko w porządku.Patryk właśnie sobie ucina drzemkę.Jak wstanie to pojedziemy do mojego taty na wieś bo przyjechał na urlop.A jutro jedziemy na parę dni do teściów to troche odpocznę.A tak pozatym to spacerujemy albo po parku,albo na plac zabaw.I tak leci dzień za dniem.Nie chce się słuchac.Jak go wołam to on specjalnie w drugą stronę idzie i się tylko śmieje jak widzi,że za nim idę.Jak mu czegoś zabraniam to on i tak swoje.Mały łobuz rośnie.
Ostatnio siedział w piaskownicy i jego rowerek stał niedaleko.Jakaś dziewczynka zaczęła sobie kierownicą kręcic a on jak to zobaczył to zaczął wołac "nie,nie.nie"Strasznie śmiesznie to wyglądało:-DPilnuje swojego:-D
Apetyt mu dopisuje,zupki ładnie wcina.

A jak tam z mówieniem u waszych dzieciaczków bo u mojego to ciężko.Nic nie próbuje powtarzac.

Ruda to życzę szybkiego i łagodnego porodu.:tak:

Iwonka ty też się jakoś trzymaj.Jeszcze trochę i będzie po.:tak:

Uciekam bo mały wstał.Pozdrawiam wszystkie serdecznie:-)

hej kochane!!!
no u nas ok, zasadzie się ostatnio nic nie działo ciekawego to nie psiałam:-p
ludżmi się nie przejmuję zbytnio, niech sobie gadają co chcą...tylko czasem jak mam gorszy dzień to wkurzają okrutnie:-D

Ruda
no no to już syneczek najnowszy tuz tuż:-):-):-)3mam kciuki kochana za Was!!!!i z niecierpliwością oczekuję wieści, fotek i w ogóle:tak:będzie dobrze- ja to wiem, 3cie dzidzi to wręcz powinnaś"wypluć"z siebie:-D nie może być nie dobrze, no nie:-) Sprawnego porodu życzę, szybkiego powrotu do formy i zdrówka!

Iwonka
no Tobie w zasadzie to już tez pozostaje życzyć tego samego co Rudej:tak:ciekae jak się spisze u Was dostawka:-)

Ada
jak tam Amireczek się miewa?i co tam u Was?

Ala
haaallllooooo....gdzie się schowałaś?

ja mam od jutra gości więc mogę się troszkę ociągać z pisaniem, jeszcze trzeba porządniejsze porządki mi dziś uskutecznić więc wszystkim życzę miłego dnia i pozdraiam bez wyjątku!!!!:happy::happy::happy:

Hej
Ada - moja kruszynka to okolo 8,5 kg waży, ale wcina raczej wszystko, od urodzenia podejrzenie alergii ale je co popadnie i jakos nic nie jest :tak:
Ruda - 5 walizek :szok::-D ja mam dla siebie małą walizeczke a dla dzidzi małą torbę tak a jak do wózka :-) ja to raczej w czym pojde do szpitala, w tym wyjde, wątpie czy aż tyle schudne żeby na mnie wiziało :-D szczerze to przytyłąm tak dużo że mi z tym strasznie źle na duszy :-( od jakiegoś czasu mam doła z tego powodu ile waże i jak wyglądam :baffled:
Asia - ty piszesz ze u ciebie łobuz, u nas Natalka ma czasem takie humory że ja nerwowo nie wytrzymuje :-( płacze a raczej ryczy nie wiadomo czego, tylko coś jej sie nie spodoba i marudzi a ja nawet nie wiem co, musze ją wynosić do jej pokoiku i czekac az przestanie bo sama nie wytzymuje a widac ze do specjalnie :no: może doswiadczone mamy cos poradzą?? nie chce dawac jej zawsze czego chce bo sie nie nauczy ze czegos wolno a czegos nie :sorry:
co do dostawki to pasuje napewno do Babyactiv Jet (neo, Picasso) i do Byby Desing Espiro atlantic, ja zdecydowałam sie na ten drugi, na dniach mają mi przysłać. Tak na oko to chyba jeszcze psowałby do x-landera ale pewna nie jestem, do innych wózków nie przystawiałam bo akurat te dwa pierwsze mi sie podobały i były w miare cenowo ok. Przystawka jest ok, tylko nie wiem czy na "pulchniutkie" nie byłaby za wąska ;-)

hej laseczki:-)

ja się tylko melduję że jeszcze jestem 2 w 1 :tak:

borze jakie upały człowiek siedząc się poci a co dopiero jak ma coś do roboty wrrrrrrrrrr

miłego dzionka laseczki i buziaczki :-)

HEJ!!!

U nas ok...małemu wychodzą górne 3 i jednak trochę daje się nam we znaki.... oj urządza awantury i wymusza płaczem aż chce rzygać:confused2::baffled::happy: ale generalnie staramy sie lekcoważyć i nie popuszczać mi sie udaję ale tata ma miękkie serce:sorry:

IWONKA moj też urządza jakieś sceny ostatnio....nie wiem wszyscy mówią,żeby to lekcoważyć i nie popuszczać bo może być gorzej....ech taki wiek przejdzie....a tobie pewnie ciezko bo na finiszu podenerwowanie zmęczenie i Natalcia...

RUDA a jak u Ciebie??Jak samopoczucie??Pewnie oczekujesz niecierpliwie...

AGUŚ u nas ok....a jak Niteczka mała???Jak się czuję??pewnie mało czasu bo gości....

ASIA u nas mowienie nie bardzo właściwie to nic nie mówi...więc lipa...ale myślę,że naumia się w końcu;-)

Dobrze,że nie długo kąpie synka bo jestem dziś padnięta...POZDRAWIAM:-)

hej:-)

a ja nadal nie rozpakowana :-(
2 pierwsze porody na czas
a teraz 3-ci niby powinien być przed czasem a tu po terminie :-(
moja położna i gin byli przekonani że urodzę wcześniej lub na czas i na poniedziałek nawet karty mojej nie wyciągali :-D
położna jak mnie wczoraj zobaczyła na poczcie to zbladła :-D:-D:-D:-D że ja jeszcze z brzuszkiem
ale jak widać Alankowi się nie spieszy :szok:

widzę że już mój suwaczek się zmienił na
- jestem szczęśliwą mamą - hehehe

ok zmykam
miłego dzionka laseczki
buziaczki :-)

Hej hej kochane!
co tam u Was?
widzę letnio..bo Was nie ma :-D
u nas ok, poza tym że mała ma wysypkę... raz mniej raz wiecej...jak jej niedam selera,pora,pietruszki itd to zejdzie ale wysloczy po czym innym i tak to o
do tego wczoraj nie wiadomo skad wyskoczyła jej gorączka..już myslałam ze myle uczulenie z jakąś chorobą..ale dziś juz gorączki nie ma więc może ząbek czy co tam..no nie wiem sama...póki co do lekarza nie lecę bo nie ma z czym, nie ma kataru, kaszlu,zachowuje sięnormalnie wiec chyba "jendodniowa"gorączka to była.

Ruda jak tam???Pojechałas juz rodzic?????3mam kciuki!!!!!i czekam na wiesci:tak::-):-):-)

Co u reszty????

Ada:-)
Ala:-)
Iwonka:-)
Mysiak:-)

Wzystkie pozdrawiam:happy::happy::happy:

hej laseczki :-)

jakie pussssssssssssstkiiiiiiiiiiiiiiiii:szok:

Aga zdrówka dla kiteczki :tak:oby sie nic nie przypałętało

ja po wczorajszej wizycie nie nabrałam optymizmu na szybkie rozwiązanie bo przez tydzień czasu nic sie nie ruszyło nadal rozwarcie na 3 :tak:i nic po za tym :-(
jeśli do piątku nie urodzę to już sam muszę się zgłosić do szpitala :-(
nie rozumiem tego 3 poród a tu takie przygody
mały nie chce za jasną ciasną wyjść :-(
chyba dokonał wyboru że zostaje i tyle:-)

ok miłego dzionka
jakby się coś ruszyło to dam wam znać

pozdrowionka dla reszty :-):tak:

reklama
Dzien dobry:)

Kobietki chcialam wkleic zdjecia, ale moje kochanie niestety niechcacy usunął zdjecia z urlopu:( hehs masakra, przeinstalował system na lapku i zapomniał wczesniej fotki zgrac :)

Dzisiaj zdałąm egzaminz przygotowania zawodowego, pytania kobieta układała jakos dziwnie bo nie z zakresu moich obowiazkow, ale cóż..wazne ze zaliczone, ale niestety z cienkim wynikiem:)

ALez mis ie chce coli..ide do sklepu bo usycham :) i zasypiam bo cała noc z nerowo nie moglam spac z powodu tego egzaminu :)

Do góry