reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

HEJ!!!!!

AGUŚ mi sie wydaję,że dużo dzieci chodzi na początku na paluszkach niezależnie czy miało chodzik czy nie.....:tak::tak::-):-)

ALA ma probelmy i nie może się teraz odezwać wszytskich pozdrawia serdecznie:happy2:

Mały zjadł własnie kaszke se na śniadanko i zaraz mykamy na zakupy....kurczę u Was też tak zimno????Niby słońce ładnie świeci a zimno:baffled:

MIŁEGO DNIA:happy2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ada
brrr...odprowadziłam Adiego do zerówy i mnie tak wykościło że ledwo palce mogłam zgiąć...też słoneczko świeci ale co z tego jak na termometrze rano było 6stopni na plusie tylko:szok:gdzie ta wiosna ciepła i radsna?:-D
czas na ciepła kawkę i brykam dalej po urzędach latać..oj jak mi się nei chce, znowu nerwy trzeba będzie mieć ze stali...zero podjazdu ...nikt nie pomoze z wózkiem a jeszcze wepcha się z torbą przed ciebie:rofl2:ale co tam...tylko spokój mnie uratuje:-p

musze cieplej się ubrać..i mała też , zwłaszcza że jescze katarek jej dokucza.

Witam!
U mnie też zimno chociasz słoneczko świeci.Patryś śpi a ja trochę sprzątłam,nastawiłam obiad i teraz chwila relaksu przy kawce.Popołudniu jedziemy do alergologa na kontrolę,może mu żółtko wprowadzi.Patryk przechodzi teraz fazę wstydzenia się.Jak ktoś obcy do niego zagada to spuszcza główkę i zaraz się do mnie przytula.Próbuję go sadzac na nocnik ale jak na razie nie chce nic do niego robic.Raz miał problem z kupką to go posadziłam i zrobił do nocnika.

Pozdrawiam

hej laseczki:-)

poczytałam was ale jak zwykle ostatnim czasem nie mam czasu na nic :wściekła/y:

ja po wszystkich badaniach lekarzach itd
już mnie zaczynają meczyć tak częste wizyty wrrrr
na szczęśie przetrwałam glukozę
2 tygodnie sie do niej szykowałam :-):-):-):tak::tak::tak:

Aga malutka świetnie zasuwa
a jeśli chodzi o chodzenia na palcach to bardzo dużo dzieci na nich chodzi na początku
o dziwo Natan nie chodził an nich wcale
a skakał do maleńkości w skoczku i chodził w chodziku
ale nie wiem czy to ma jakiś związek :confused:

ooo czytam że Ala ma kłopoty
to powodzonka życzę
ostatnio co pisała to chyba to straszne zamieszanie z portfelem o ile dobrze pamiętam

Iwona to super że już na zwolnionko
może odpoczniesz jeśli przy takim małym bąblu można odpocząć buhahaha:-D
bo ja mam czasami takie wrażenie że wolałabym chodzić do pracy
bym sie na pewno tak nie narobiła jak przy młodym hahah:-D

Izabela śliczne focie robisz ale już to chyba kiedyś pisałam :tak: a i tak ze sto razy to powtórzę
super fotograf z ciebie
i do tego masz 2 piękne małe modele :-):tak:

An no też widzę ze brakuje czasu na pisanie
ale fajnie że mały taki zadymiarz i twardziel jak piszesz
super że nie rozpacza po upadkach i innych przykrych wypadkach
mój młody to wygląda jakby ktoś go w domu wiecznie lał
\ma tyle sińców że masakra:tak::szok:
ma tak delikatną skórkę że lekkie puknięcie i siniak
na czole ma 3 siniaki do tego na poliku rozciętą leciutko skórkę jak go ludzie widzą to pewnie myślą co za wyrodna matka hahaha
piszesz że meride bierzesz no widzę że ten lek stał sie bardzo popularny
mam nadzieję że daje efekty bo tej ciąży też będę musiała sie. za siebie wziąć hahaha

buziaki dla wszystkich
papa:-)

HEJ WSZYSTKIM:-)
jakaś wstałam w kiepskim humorze, szaro za oknem a mi się totalnie nic nie chce.. i szczerze nie wiem czy dziś będzie mi się chciało, choć trzeba porobić pare rzeczy na pewno...Tak czy siak humorek mam poniekąd wisielczy:baffled:grrr.. nie lubię jak tak mi sie nie chce.

Mała właśnie wali w drzwi do pokoju brata i chyba razem z nimi wejść do pokoiku:-D
Zaczyna stawaić całe stopy od wczoraj przy chodzeniu..jeszcze nie cały czas ale jest zmiana juz..stuka piętami w podłogę i sie cieszy że hałasuje:-p

Ruda
tak patrze na twój ciazowy suwaczek....szok, dopiero co mówiłas ze fasolka i w ogóle a tu juz niemal 30 tydzien:-):-):-)zaraz sie posypią fotki nowego czlonka rodzinki..eh ale to zleciało(przynajmniej mi..hahaha bo nie wiem czy Tobie sięwlecze ciąża czy nie:-p)tak czy siak fajnie:-)

Ada
jak tam dzionek isę zapowiada?oby lepiej niż mi:-D

Pozdrawiam wszytkie panie:happy2::happy2::happy2:

Witam drogie panie!

Uuu Ala to powodzenia, oby wszystko co złe szybko się odwróciło od Ciebie. I mam nadzieję, że z jej synkami wszystko w porządku...

Aga - odpuść sobie czasem, przecież nie musi być zawsze wszystko na tip top. Człek by zwariował :baffled:

An - super foteczki, Jeremi baaardzo szybko się zmienia z dzieciątka w chłopca. A w tym autku to on zasnął czy mi się wydaje? :-D
Powodzenia w zrzucaniu balaściku ;-)

Asia - jak tam alergologu? Możecie już wprowadzić białko?

Ruda - pogłaszcz brzusio ode mnie i Pati :-)

Dzięki dziewczyny za komplementy, miło czytać takie słowa...
Pati nadal męczy ząb. Udało mi się dziś ją zarejestrować na szczepienie MMR ale są 4 ostatnie szczepionki i może dla nas nie wystarczyć. Najwyżej sobie spacerek zrobimy.... znowu :baffled:

Cześc dziewczyny!
U mnie słoneczko za oknem także niedługo wybywamy na spacerek i jakieś zakupki trzeba zrobic.

Byłam wczoraj u alergologa i kazała podawac pół żółtka codziennie i deserki z jogurtem.Już mu kiedys podawałam i nic mu nie było tylko jak zaczęłam podawac jogurt naturalny to wystąpiła wysypka.I sama nie wiem co robic bo od tamtego razu to idealnie gładkiej buzi on nie ma chociasz dietę stosuje.Lekarka twierdzi,że on ma rogowacenie mieszkowe i że to występuje najczęściej razem z alergią pokarmową ale wcale nie musi byc to od pokarmu tylko od jakichś czynników zewnętrznych,że ma skórę wrażliwą. Już nic nie rozumiem naprawdę.Chyba się jeszcze wstrzymam z tym jogurtem,zobaczę co będzie po żółtku.

A jak tam u inych dzieciaczków z alergią,wprowadzacie coś nowego?

Lady mam nadzieję,że u ciebie już wszystko dobrze i niedługo do nas zawitasz:tak:

Izabelinda
hehe no odpuszczę..co nie zmienia fakty że strasznie nie lubię być taka...hm...nie wiem jaka..nijaka:-p

Asia
no ja próbuję 3 razy w tygodniu po łyżeczce jogurt....hm..zobaczymy, wczoraj dałam pierwszą łyzeczkę i narazie ok, nie widze zmiany na skórze czy w kupkach..ale nie będę mówila jeszcze"HOP" bo może wyjsc pózniej...a co do reszty to moja mała nie za bardzo lubi cokolwiek wiec ciężko cos wprowadzić:-Dz czasem, powolutku....

idę pranie nastawic bo już góra się piętrzy jasnych rzeczy:wściekła/y:

HEJ

Ja własnie wróciłam z szybkich zakupków.....bo w lodówce echo:-) robie obiadek mały zje nie długo i poszedł w kime dziś se urządził pogawedkę od 2.30 do 4.30 gdzieś skakał jak nawiedzony po łóżeczku no szok:no: jestem wyspana na maksa:nerd:

AGUŚ mój dzień jak i twój :happy2::-D

ASIU ja podawałam już też pare razy żółtko niby ok....ale jogurty itp odpadają jeszcze nie czas u niego ale powiem ci,że ja sama mam z tym problemy ale mnie najszybciej uczula fimra Danone nie wiem co ma w sobie ale inne jeszcze w maire ale ta kompletnie od razu wyglądam pięknie i sie czuje super....

oki uciekam bo ktoś mi przeszkadza:sorry2:

reklama
hej dzieczyny

jakoś osttanio mi weny brak i chęci..przyznaje szczerze :-(

Współczuje niejadków i tych alergii..moja szmaie jaja jogurty ale skay nie miala..cos czasem ja uczula bo kupska zielone walnie a i jakies mini korsteczki na brzuszku sie pojawia

jestesmy tez po tym cholernym szczepieniu MMR..jeden dzien gorączki tulenia sie do mamy i żadka kupka... co za badziewie..baa i sina raczusia!!!

no i zaczyna wolac ;-) jak powie kaka i patrzy na mnie pokazujac brzuszke..lecimy na nocnik;-) jest kupsko lub siusiu;-) a ile zachwytu nad tym hahahaha...ale i jeszcze siusiu w pieluhe laduje jak i na podloge jak gania bez pieluchy (mowi kaka jak juz siusia;-))

Ciężarowką wytrwalosci ..idzie lato upały... dacie rade.:-)

Anekha Niteczka jest przeslodziuchna!!!!!!!!!!!!! Powiedz mi ona Ci na paluszkach chodzi czy mi sie zdaje?

Ada no co nocny Amirus;-)

Do góry