reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

WITAM!!!:-)

AGUŚ no prima balerina rośnie :-D:-D:-Dsuper podrygi do tańca ma....oj matka jeszcze trochę i na dyskoteke ci myknie:-):-)
Mam nadzieję,że to tylko katarek i szybko Niteczce przejdzie....

Ja dziś narobiłam gołąbków młody śpi idę sie zrelaksić.....

Pozdrawiam wszystkich:happy2::-)

reklama
hej laseczki:-)

ależ tu pusto :szok:

Ja dziś po badaniu które od 2 tygodni przekładałam - haha tak je lubię
no glukozę mam za sobą :wściekła/y: ciężko było ale jakoś poszło

Aga
mała super tańczy - ja ci powiem że przy tej lady gaga to kazde dziecko podryguje nie wiem czy to nagranie ma coś w sobie czy jak ale nie znam bąbla któremu by się nie podobało :-D
co do imienia Amber bardzo fajne :tak:
ale ja juz nawet nie patrze na imiona dla dziewczynek bo i tak mi się nie przydadzą :tak::-D
a jest pięknych całe mnóstwo:tak:

witaj KOCIA :-)napisz jak tam ta twoja pani niejadek

Ada mówisz że gołąbków narobiłaś a ja ci powiem ż enie mam zbytnio pojęcia jak sie je robi :zawstydzona/y:
nie jadam ich od czasu jak mi za dzieciaka jakaś mądra ciotka nagadała że to z małych ptaszków się robi :-D:-D:-D
i jakoś mam do teraz do nich awersją chociaż dokładnie wie co w nich jest :-):-):-)

ok lecę coś w chacie pogrzebać i coś zjeść bo mnie po tej glukozie cały czas mdli i muszę czymś zakąsić :-):-D:-D:-D:-D

RUDA z małych ptaszków...hihi.....no ja ci powiem teraz doszłam do wprawy ale pierwsze dwa razy jak robiłam:baffled::baffled::baffled: e no szkoda słów.....:baffled::baffled::baffled:

mówisz glukoza za sobą.....jeju ja nawet bym jej teraz nie wypiła:happy2: fuj ochyda....ale najważniejsze,że masz za......:-)

hej mamusie :-)

Oj ciezk mi bedzie nadrobic zaleglosci, nie wiem czy zdołam :szok:
u nas powolutku sie kręci, Natalka mała maruda, ale na szczescie zdrowa :-) jeszcze sama nie chodzi tylko meczy wszystkich zeby ja za raczki trzymali ale pewnie lada dzien si odwazy :tak:
W brzusiu chyba siedzi nastepna dziewczynka wic bede miala szarpanie o lalki w domu haha ;-)
Ruda - u mnie ta dzizia w porownaniu do Natalki jak bylam w ciazy to mało ruchliwa :sorry2: ale za to ja zabiegana i zapracowana, no ale juz jestem na zwolnieniu wiec bede odpozywac w domku, o ile mała pozwoli :cool2:
a jak u was z nocniczkami? Natalka sama sie nie prosi, jak wczesniej sadzalam to zazwyczaj cos zrobila a ostatnio to jej sie nie chce siadac tylko bawi sie nocnikiem :no:
pozdrawiam i buziaczkuje wszystkie!

Ooo.. Iwonka zakukała :-)
fajnie że fasolka spokojna, przynajmneij nie da Ci w kośc( póki co ):-D
Co do nocniczka..hahaha.. narazie mala porażka... ale co tam..przyjdzie czas że będzie sikać w nocnik:tak:

Ruda
hahah..nigdy nei mów nigdy..to Ci by była niespodzianka, Ty sie tak nastawiasz na 3go chłopaka a tu na porodówce"gratuluje ,ma pani córeczke" hahahah..już były takie sytuacje przecież:rofl2::rofl2::rofl2: także warto mieć imię i żeńskie w rezerwie:-D
A tak w ogóle to dobrze że glukozę masz z głowy..fuuuj, jak se przypomnę ;-) ale jak trzeba to trzeba .. ;-)

Ada
taaa balerinka...na dyskoteke...haha, mąż zawsze jak mala sięwscieka że czegoś tam jej zabrania to do niej mówi coś typu" będziesz chciała na dyskotekę to się nie wsciekaj.." hihihhi:-D

Mała zatkany nochalek ma jak nic..ale nic wiecj sięjej nei dzieje..znacyz pokasłuje, bo jej spływa conieco pewnie... ale nie ma gorączki i gólnie broi w normie:-pteraz śpi już ladnie poki co nie włączam do leczenia nic wiecej..do lekarza jakby się pogorszylo skocymy w poniedziałek bo i tak musze zajsć po recepte na nutramigen
młody zachwycony dalej tymi pokazami WOPRu :-D

miłego wieczorku panim zycze:happy2::happy2::happy2:Papa

Oooo Iwonka - super że wpadłaś, bo już się zastanawiałam czy wszystko ok u Was. Gratuluję drugiej córeczki! Fajnie, że możesz sobie odetchnąć na zwolnieniu, Natalka pewnie zachwycona, że mamusię ma tylko dla siebie :-D
U nas nocnik stoi w kącie i kurz łapie. Jak Pat będzie miała ze 2 latka to się zabiorę do odpieluchowania. Na razie niech porządnie nauczy się chodzić, mówić proste słowa, sygnalizować że chce siusiu itd.

Niteczka ślicznie tańczy, i to w dodatku trzyma rytm :-) (No i ładną ma fryzurkę, do twarzy jej z taką grzywką na bok).

Właśnie ostatnio są modne kursy tańca, myślicie o czymś takim dla dzieciaczków? Nie chodzi o zawodostwo ale raczej zabawę, ruch, poczucie rytmu i prostą sylwetkę?

U nas prawie koniec białego tygodnia, jeszcze jutro DD ma wycieczkę na zakończenie i będę już mogła odetchnąć.
A Pat ma nowego zęba, tym razem górna czwóreczka się wybiła. No i ogólnie dzieciak się z niej robi z prawdziwego zdarzenia. Z dnia na dzień bardziej ruchliwa, komunikatywna, co rusz coś nowego w niej odkrywam i co dzień na nowo się w niej zako****ę :zawstydzona/y::-)

Ok, uciekam do rodzinki. Dobrej nocy all :blink:!

Hej hej
ooo pusto jak nie wiem co....
Co u Was po weekendzie?

która wie co z naszą LADY??????:hmm:

Izabelinda, rewelacja zdjęcia... a te czarno~białe..cudeńko!!!!!!śliczności na maxa!

my robiliśmy krótkie spacerki( krótkie bo mała spamrczy i kaszleto nie chciałam jej doprawić) pewnie musze ją dla "świętego spokoju ducha"zapisac na osłuchanie bo może gorzej nie jest ale poprawy tez nie ma...taka stagnacja:baffled:
chyba musze zainwestować w dobry stetoskop i sama bede osłuchwiać dzieci:-D
Zdjęć trochę napstrykałam bo teraz takie ładne kolory są na dworku...ale jeszcen ie zgrałam..leń mi się włącza...
troche porządkuje znowu małej ubranka bo z cześci powysrastala..popakuję w worki i do piwnicy chyba wyniosę bo brak mijsca w domku do trzymania:-p
zaraz siewezmę za przygotowanie rosołu, młody sobie zazyczył dziś..własciwie do chciał spagetti ale że mi już bokiem wychodzi to jego spagetti to zdecydował że może być rosół:-D
mała śpi teraz , ja kończę kawkę i zmykam
wszystkie panie serdecznie pozdrawiam i PIIISSSAAAĆĆĆĆĆ mi tu wiecej bo nie mam co czytać przy kawie:rofl2::rofl2::rofl2:

do miłego kochane:happy2:

Ostatnia edycja:
HEJ!!!

AGUŚ stetoskop :-D Ja też ostatnio porządkowałam rzeczy na razie leżą popakowane w łóżku:baffled: ale dobry duszek wyniesie je do piwnicy:-D

U nas ok pogoda nawet nawet.....moja mama przyjeżdża do mnie w sobote na tydzień...i nic poza tym spacerki obiadki zakupki czyli życie:-):happy2:

Pozdrawiam:-)

reklama
Cześc dziewczyny!

Jakoś nie mam ostatnio czasu na pisanie,ale zaglądam do was codziennie.Patryk jeszcze śpi to mam chwilę. Na wszystko mi czasu brakuje,wy też tak macie?Patryk robi na razie po kilka kroczków,jak mu się zachce,bo on to taki wygodny jest,tylko szuka czegoś żeby się złapac.Widocznie jeszcze nie czuje się na tyle pewnie.A tak pozatym to u nas wszystko ok.
Piszecie,że robicie porządki w szafach.Ja też teraz wywiozłam wielki wór ciuchów po Patryku do teściów bo u nas nie mamy gdzie trzymac a oni mają miejsce na poddaszu i nie protestują jak na razie jak im jakieś niepotrzebne rzeczy zwozimy.

Ada ale masz fajnie,że mama do ciebie przyjeżdża.Mnie też by się przydało takie odciążenie i czas dla siebie.;-)

Ok zmykam,miłego dnia:-)

Do góry