reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Hejka!
U nas się pogoda trochę popsuła.My dzisiaj będziemy miec gości cały dzień.Przyjeżdża kuzynka i kuzyn Patryka,wiec będzie wesoło.patryk śpi a ja właśnie szykuję obiadek-spaghetti,mniam mniam:-)

Lady co się dzieje,odezwij się,martwimy się.

Moncia a co u ciebie?

Pozdrawiam i życzę miłego dnia;-)

reklama
HEJ!!

RUDA aż 4 ząbki...kurczę to Natanek na pewno marudny.....mogły by te zęby wyjść szybko wszystkie i było by z głowy...

ASIA u nas też pogoda się popsuła ale maj chyba własnie taki zapowiedzieli niestety u nas bedzie padać jejku jak ja nie lubie deszczu.....

AGUŚ a jak u Ciebie?????:happy2:

My po spacerku i zakupach obiadek mamy i młody zje i pójdzie nyny:happy2:

Hej laseczki cos tu ostatnio mały ruch gdzie wszystkich wywiało?

u nas pogoda tez troche sie popsuła ale jeszcze nie pada mała spi narazie po obiadku idziemy na spacerek teraz duzo czasu na dworze spędzamy bo małej w domu się zaczyna nudzić

Lady wlaśnie odezwij się bo wszyscy się martwią co z Tobą ?

Lene
Hania slicznotka a jaka duża w tej sukienusi

ruda to masz niezły kołowrotek ja wsumie nawet jak mała spi nie umiem czasem usiąćś i odpocząć bo poco tak juz mam i tyle

Iza
jak tam po chorubsku Patusia juz doszła do siebie

u nas po szczepieniu została jeszcze tylko wysypka ale to cholerstwo jest czy wy już szczepiliście ta okropną szczepionką MMRII chyba najgorsza ze szczepionek w całym kalendarzu szczepień czytalam na necie że wiele osób w ogóle nie szczepi swoich dzieci tym badziewiem całe szczęście że tylko na gorączce i wysypce się skończylo

Pozdrawiam

Hej wszystkim
ja tak przelotem
boże nie mam nanic czasu ostatnio...grrr...muszę się jakoś bardziej "poukładac" hahahah:-D

nooo Ruda w koncu napsiałaś..a już się martwiłam..gratki za pierwsze kroczki!!!! no i wierze że masz biegania za nim..mała biega..na pluszkach jak baletnica..wszedzie jej pełno,o czy na około głowy..zresztą nie tylko ja tak pewnie mam..niemal każda z nas tak teraz ma że oczy na około głowy trzeba miec:-Da jak brzusio????

Anrus
a jak Ty sięczujesz????

gdzie reszta fasolek????

Ada
:-)u nas ok..tylko pogoda siespierniczyła...zimny wiatr strasznie i juz te spacerki nie są aż tak przyjemne jak podczas"majówki"...

Mała spiewa..hahahah..przykłada sobie rękę do buzi i brzmi to jakby"indiańskie" "łołoło
czy jakoś tak..haha ale mam ubaw:tak::-D;-)

Lady
a Ty gdzie????co tam sieu ciebie staneło...pisz nam tu szybko...bo się martwim...

Izabelinda
jak tam u Was kochana???/

zmykam bo mi mała urwisica pisac nie daje...:-p

miłego dnia paniom zyczę:happy2::happy2::happy2:

wybaczcie błędy ale na szybko pisac i nas stojąco t owiecie jak jest;-)

hej laseczki:-)

pogoda się strasznie spieprzyła :-( cały czas pada nie ma więc co myśleć o spacerku

Natanowi chyba zęby dały aż tak o sobie znać że znowu jest chory
świeczki z nosa i lekka temperatura
ogólnie nie spał całą noc bo nie mógł bidulek :-(
biorąc pod uwagę jego poprzednie ząbkowanie to z tydzień będzie gorączkował i miał katar oraz luźny stolec
widocznie u niego to już standard :-(
myślałam że teraz jak już skończył rok to jakoś bez konsekwencji będą mu sie wyżynać te zębole no ale jednak nieeeeeeee:-(

Aga jeśli chodzi o mój brzuch to juz się zaczynam toczyć :-:)szok:
jestem zdziwiona bo zawsze miałam taki mały a teraz rośnie mi nie zła piłka plażowa :tak::-D
nie wiem dlaczego akurat przy 3 ciąży tak jest
kręgosłup to już się stał stały problem :-(
boli mnie na maxa od noszenia i schylania się po małego :tak:
ja nie jestem raczej z tych narzekających ale teraz to nawet moi najbliżsi są zdziwieni że jakoś tak opadłam z sił
a ja zawsze do 9 miecha na nogach byłam i to na wysokich obrotach
powiem tak szczerze że z tą wielkością brzucha to chyba troszkę natura mi tak na złość zrobiła
przecież wiedziała że muszę być na chodzie do ostatnich dni to mi dała takiego giganta i to jużzzżż :-D:-D:-D:-D:-D
dobra koniec narzekania:tak:

Anrusku ja też tak mam że jak młody śpi to raczej nie odpoczywam tylko wtedy mam motorek w deeeeee i robię wszystko na co tylko starczy czasu :tak::-D
a jak ty się czujesz ????

gdzie reszta fasolek jak tam u was bo bym coś porównała ale was nie ma :confused:

Ada
no masz rację by mogły wyść wszystkie na raz te zęby i byłby spokój hahaha :tak::-):-D

do potem lasezcki buziam was wszystkie papa:-):tak:

Hej hej:-)
Ale się pogoda popsuła..brrr...zimno :baffled: wieje :baffled: a mi już tak było dobrze ze słoneczkiem.
Mała przysnęła teraz troszke, zaraz trzeba sie brać za porządki i obiadek przyszykowac.
Młody w zerówie, ciężko nieszczęśliwy ze na plac zabaw nie idą bo zimno...ale w piątek mają mieć wycieczkę do parku i na miejską plaze wiec pewnie się wyszaleją tam.

Ruda
hehe mówisz że siętoczysz? no co Ty.. kobieta w ciąży nie tyle tylko ładnie sięzaokragla..będzie dobrze:-)
A Ty się dziwisz że cię boli kregosłup czy że z sił opadasz? ja to sięwcale ci nie dziwię bo przecież Natanek jeszce amay i absorbujący..a to swoje robi...
Dasz radę, dzielna kobieta jesteś.. Imię wybrane? jakeiś rzeczy już szykujecie dla maleństwa itd?
hehe pomęczę cię pytaniami chociaż z Waszych ciąż się pocieszę bo sama narazie..wiadomo:-p
Troszkęmnei przeraża małe M i kiepska poprzednia ciaża...ale poczytam o Waszych brzusiach z chęcia;-)

pare fotek wstawiłam w galerię z weekendu maowego..meża nie wstawiam bo się piekli że nie mam go wstawić w intenet..hihi ..nie to nie:-D
miłego dnia:happy2::happy2::happy2:

WITAM!!!

RUDA kurczę nie dziwię się,że kręgosłup siada:baffled: Natanek waży...ciężko....a poza tym trzecia ciąża wiec to też pewne obciążenie dla kręgosłupa organizmu..... dla Natanka zdrówka oby szybko wyszły ząbki....

AGUŚ kurczę ale macie ślicznie u siebie jeziorko na prawde super już se wyobrażam lato słonko piknik nad jeziorkiem...aż miło popatzreć... Adi i Niteczka super naprawde masz śliczne dzieci....:tak:;-):-)

ANRUS ja jeszcze nie szczepiłam MMR mam iść za miesiąc ja właśnie też czytałam ,ze objawy mogą wystąpić miezy 7-24 dniem od szczepionki...a jak teraz przeszło córci lepiej już??Jak ty się czujesz???

ASIA a jak u Ciebie??Jak Ptaryczek???

oki uciekam mały po obiadku muszę go spać położyć...kurczę wczoraj se nabił sinika na policzku dzis na czole:baffled:a nawet ja nie wiedziałam kiedy bo nie płakał tylko rano wstaje a tu siniak:sorry2:

pozdrawiam reszte:-):happy2:

Witam!
Ja mam jeszcze gości od wczoraj.Siostra męża z córeczką została u nas.Jutro już wyjeżdżają i znowu będziemy sami:-(

Ja też jeszcze małego nie szczepiłam,za jakieś 2 tygodnie mam się zgłosic,martwi mnie to co piszecie,że jakaś wysypka może wyjśc i wogóle.

Ada to dobrze,że twój maluszek nie płacze jak się stłucze.Mój Patryk to lubi popłaczec,wyżalic się jak sobie coś zrobi.

Pozdrawiam,miłej nocki.

Hej
co tam u Was?
tu pada , wieje i w ogóle zimno brrr.... fuj co za maj.

Co do szczepionek to moja była szczepiona( sprawdziłam w książeczce :-p ) na odrę ,swinkę , różyczkę "priorix"czy jakoś tak i muszę powiedizec że dobrze zniosła..pomarudziła jeden dzień..ale nie było gorączki, wysypki itd...lekko stan podgorączkowy i tyle..także myslę ze to zalezy indywidulanie od dziecka jak które znosi szczpionkę.

zmykam robić sniadanko dzieciom i sobie przy okazji tez...miłego dnia:happy2::happy2::happy2:

reklama
Hej hej!

A do nas słoneczko wróciło i ja wraz z nim. Pytałyście o Pati - zdrowa jak koń :-D całe szczęście. Mamy biały tydzień więc z czasem krucho, wybaczcie zatem że nie zaglądam.

Anetko - wysypka już znikła?

Aga - śliczne foteczki, kolorowo i wiosennie, zwłaszcza te kwiatki na tle niebieskiego nieba :tak:

Karola - duuużo sił do toczenia piłeczki ;-):-) i zdrówka dla Natanka żeby się nie rozłożył całkiem i na katarku się skończyło.

Resztę pań serdecznie pozdrawiam i znów znikam :cool2:. Miłego dnia.

Do góry