reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Ale se pojechałyśmy do Sopotu dziewczyny :no:

Stanęłam przed kasą, poprosiłam o bilety, sięgam do portfela a tam pusto :szok: Zostawiłam fundusze w domu na półce. Za to jako że już w Gdyni byliśmy poszwendaliśmy się po skwerku i wszamaliśmy gofry. Ależ tam jest teraz kwieciście, normalnie kobierzec, dywan kwiatów!

Madzia - to i tak jest pierwszy krok do samodzielnego zasypiania i przespanych nocek. Już niedługo, zobaczysz, tylko trzeba dotrwać ;-):-D.
Na razie nie nocnikuję Patusi, poczekam aż zacznie wołać i skuma o co w tym wszystkim chodzi. Bo na razie to idzie do pokoju dziecięcego się bawić a jak wraca to już po wszystkim. Gdzieś tam w ciemnym kącie załatwiła potrzebę ;-):-p.
A Twoja córcia to kurcze supermen intelektualny w spódnicy, gratuluję takiego małego geniusza :tak::-D.

Agnieszko - nad źródło Marii to raczej nie, ale mamy koło osiedla w lasku "Kaczą rzeczkę" i tam jest super wydeptana droga, nawet z wózkiem można się śmiało wyprawić. Tam sobie myślę, czy nie zrobić tam "w dziczy" 10 rocznicy ślubu :rofl2: stół by się wzięło z domu, ze 2 grile skombinowało, i taki a`la piknik grilowy by był.
Fajny prezencik kupiłaś Nitce, jeszcze na pewno trzeciemu dziecku posłuży hihi. Bo o ile dobrze pamiętam marzy Ci się trójeczka tak?

reklama
hihihihihih... Izabelinda...to ze mi sie marzy nie znaczy ze 3ka bedzie;-)bo tu rozsadek mi sie wlacza i rpozne powody dla ktorych nie powinno byc 3ki...ale jak sie trafi..to super:-)
szkoda ze nad zródełko sie ni zapuszczasz..tez przyjemnie( było przynajmneij kiedyś tam..)

A jakie są u Ciebie powody by na razie nie było trójeczki? Bo u nas malutkie mieszkanko.... ale jak się powiększy metraż to może "zgwałcę" męża o trzecie hihi.
Tak jakoś za kolejne 8 lat na przykład, odmłodzę się i odsunę w czasie menopauzę :-p:laugh2:. Chociaż korci mnie już teraz, bo Patusia taka grzeczna i kochana...

A do źródełka to mi baaardzo nie po drodze, musiałabym ostre kółko robić albo przez leśne ostępy się przedzierać.

Izabelinda
takie jak i u ciebie malutkie M mamy:-p ale jak sięprzytrafi 3cie bobo to trzeba będize sobie jakoś tak wykombinować żeby sie pomieścić..ale generalnie jest tak że ani się nie zabespieczamy ani nie staramy:-D

Anekha hahah nie zabezbieczamy i nie stramy toc to sprzeczne;-)
i też marzy się trójka wy juz 2 macie..też nie mamy warunkow mieszkaniowych nawet na nas 3 jest baaadzo kiepsko ogólnie.. nie mówiąć o kasiorze wstrętnej...i jeszcze moje problemy z ciażą :-( ale dziękje Bogu że mamy Martynke..

Iza wiesz patzre na te oczka Pati..jaaaaacie ale będzie uwodzić !!!!!

a my po roczku w kościele..były 4 roczniaki i co kto łaził po kościele ..Martynka..kto gadał całą mszę ..Martynka..kto łaził po ołtarzu..Martynka..kto chodził do ludzi i cześć dawał ..Martynka...gwiada numer jeden...hihi

jak mi sie chce trójmiasto zobaczyć:-(

daleko tam z krynicy morskiej? są jakies fajne połączenia?

raaany moje dziecię o 6 wstaje..w nocy dziś 4 razy sie budziła...
tatuś na rybkach my po śniadaniu..czekam na ludzka godzine i ide na spacer ...

Madziujka
hihi..chodziło mi o to ze nie uzywam zadnej antykoncepcji typu pigułki, spirale, gumki...a tak na"przerywanym" jedziemy:-D a że u mnei to nie tak łatwo zajść w ciazę bo o nitke to rok czasu trzeba było się gimnastykowac więc narazie "wpadki"nie ma... bu ha ha..pewnie keidyś się trafi...ale będzie co ma być...:-p

Boshe, Adiemu znowu gorzej jest..w nocy wymiotował i biegunka tez znowu sie włączyła...co to za cholerstwo..takie na"raty"raz dobrze raz żle..nie kumam...jutro do lekarza sie wepcham

Mała podarla gazetę i gada do papierków:rofl2:

miłej niedizeli:-)

Anekha weź diete mu zrób taka ostra dużo picia najlepiej wody i herbaty suchary, jakiest chrupy moze kelik ..wiem ze to duży chłopak i ciężko mu będzie ale chyba musi oczyścic sie z tego wirusa co tam siedzi a jedzonko wiruski lubia..szczególnie słodkie...i daj mu probiotyk

Madziujka
no juz dzis w zasadzi tylko pije i to go musze zxmuszac bo mu sie"nie chce"...probiotyk dostaje od piatku...2xdziennie lakcid daje...
zobaczymy...
kleik mu zrobie
czas pokaze

pstryknełam fotke tego czegoś co wczoraj małej kupilam-królika...jest w galerii

Pozdróweczka

Anekha lacid ten w ampułkach?
moja dok powiedziałą że jest o tyłek rozbic ponoć cianki i trzeba bylo z 5 razy dziennie minum dawac...o ile to ten w ampułakch

bedzie dobrze zobaczysz:-) musi sie pozbyc tego badziewia..dzielny chłopak z niego!

reklama
Madziujka
no w ampułkach.... widzisz nawet nie widziałam o tym...
ale mam jeszcze dicoflof w granulkach i lacidomax w kapsułkach ..hehe, to może zmienię na któryś.

Do góry