reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

Ale se pojechałyśmy do Sopotu dziewczyny :no:

Stanęłam przed kasą, poprosiłam o bilety, sięgam do portfela a tam pusto :szok: Zostawiłam fundusze w domu na półce. Za to jako że już w Gdyni byliśmy poszwendaliśmy się po skwerku i wszamaliśmy gofry. Ależ tam jest teraz kwieciście, normalnie kobierzec, dywan kwiatów!

Madzia - to i tak jest pierwszy krok do samodzielnego zasypiania i przespanych nocek. Już niedługo, zobaczysz, tylko trzeba dotrwać ;-):-D.
Na razie nie nocnikuję Patusi, poczekam aż zacznie wołać i skuma o co w tym wszystkim chodzi. Bo na razie to idzie do pokoju dziecięcego się bawić a jak wraca to już po wszystkim. Gdzieś tam w ciemnym kącie załatwiła potrzebę ;-):-p.
A Twoja córcia to kurcze supermen intelektualny w spódnicy, gratuluję takiego małego geniusza :tak::-D.

Agnieszko - nad źródło Marii to raczej nie, ale mamy koło osiedla w lasku "Kaczą rzeczkę" i tam jest super wydeptana droga, nawet z wózkiem można się śmiało wyprawić. Tam sobie myślę, czy nie zrobić tam "w dziczy" 10 rocznicy ślubu :rofl2: stół by się wzięło z domu, ze 2 grile skombinowało, i taki a`la piknik grilowy by był.
Fajny prezencik kupiłaś Nitce, jeszcze na pewno trzeciemu dziecku posłuży hihi. Bo o ile dobrze pamiętam marzy Ci się trójeczka tak?

reklama
hihihihihih... Izabelinda...to ze mi sie marzy nie znaczy ze 3ka bedzie;-)bo tu rozsadek mi sie wlacza i rpozne powody dla ktorych nie powinno byc 3ki...ale jak sie trafi..to super:-)
szkoda ze nad zródełko sie ni zapuszczasz..tez przyjemnie( było przynajmneij kiedyś tam..)

A jakie są u Ciebie powody by na razie nie było trójeczki? Bo u nas malutkie mieszkanko.... ale jak się powiększy metraż to może "zgwałcę" męża o trzecie hihi.
Tak jakoś za kolejne 8 lat na przykład, odmłodzę się i odsunę w czasie menopauzę :-p:laugh2:. Chociaż korci mnie już teraz, bo Patusia taka grzeczna i kochana...

A do źródełka to mi baaardzo nie po drodze, musiałabym ostre kółko robić albo przez leśne ostępy się przedzierać.

Izabelinda
takie jak i u ciebie malutkie M mamy:-p ale jak sięprzytrafi 3cie bobo to trzeba będize sobie jakoś tak wykombinować żeby sie pomieścić..ale generalnie jest tak że ani się nie zabespieczamy ani nie staramy:-D

Anekha hahah nie zabezbieczamy i nie stramy toc to sprzeczne;-)
i też marzy się trójka wy juz 2 macie..też nie mamy warunkow mieszkaniowych nawet na nas 3 jest baaadzo kiepsko ogólnie.. nie mówiąć o kasiorze wstrętnej...i jeszcze moje problemy z ciażą :-( ale dziękje Bogu że mamy Martynke..

Iza wiesz patzre na te oczka Pati..jaaaaacie ale będzie uwodzić !!!!!

a my po roczku w kościele..były 4 roczniaki i co kto łaził po kościele ..Martynka..kto gadał całą mszę ..Martynka..kto łaził po ołtarzu..Martynka..kto chodził do ludzi i cześć dawał ..Martynka...gwiada numer jeden...hihi

jak mi sie chce trójmiasto zobaczyć:-(

daleko tam z krynicy morskiej? są jakies fajne połączenia?

raaany moje dziecię o 6 wstaje..w nocy dziś 4 razy sie budziła...
tatuś na rybkach my po śniadaniu..czekam na ludzka godzine i ide na spacer ...

Madziujka
hihi..chodziło mi o to ze nie uzywam zadnej antykoncepcji typu pigułki, spirale, gumki...a tak na"przerywanym" jedziemy:-D a że u mnei to nie tak łatwo zajść w ciazę bo o nitke to rok czasu trzeba było się gimnastykowac więc narazie "wpadki"nie ma... bu ha ha..pewnie keidyś się trafi...ale będzie co ma być...:-p

Boshe, Adiemu znowu gorzej jest..w nocy wymiotował i biegunka tez znowu sie włączyła...co to za cholerstwo..takie na"raty"raz dobrze raz żle..nie kumam...jutro do lekarza sie wepcham

Mała podarla gazetę i gada do papierków:rofl2:

miłej niedizeli:-)

Anekha weź diete mu zrób taka ostra dużo picia najlepiej wody i herbaty suchary, jakiest chrupy moze kelik ..wiem ze to duży chłopak i ciężko mu będzie ale chyba musi oczyścic sie z tego wirusa co tam siedzi a jedzonko wiruski lubia..szczególnie słodkie...i daj mu probiotyk

Madziujka
no juz dzis w zasadzi tylko pije i to go musze zxmuszac bo mu sie"nie chce"...probiotyk dostaje od piatku...2xdziennie lakcid daje...
zobaczymy...
kleik mu zrobie
czas pokaze

pstryknełam fotke tego czegoś co wczoraj małej kupilam-królika...jest w galerii

Pozdróweczka

Anekha lacid ten w ampułkach?
moja dok powiedziałą że jest o tyłek rozbic ponoć cianki i trzeba bylo z 5 razy dziennie minum dawac...o ile to ten w ampułakch

bedzie dobrze zobaczysz:-) musi sie pozbyc tego badziewia..dzielny chłopak z niego!

reklama
Madziujka
no w ampułkach.... widzisz nawet nie widziałam o tym...
ale mam jeszcze dicoflof w granulkach i lacidomax w kapsułkach ..hehe, to może zmienię na któryś.

Do góry