reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Cześc dziewczyny...

dopiero teraz mam chwile ajrzec..choc z mysleniem u mnie zle i ece jezce truchleja......

cytałam by humo se poprawic u was ale nie pamietam juz co sie u was dzieje.....

Powiem jednak ze strasznie mi zal ze zadnej nie ma kolo mnie!:( bo strasznie teraz cierpie.... ale musze sie pozierac szyko....

Ps: te ktore maja do mnie ggggggg to niech nie pisą na nie bo ja z niego nie korzystam i nawet jakby bylo sloneczko obecnosci to nie bede ja.......

brak mi slow..... w myslach sie gubie........jejuuuuuuu :-:)-(
jak ciezko..................jak boli..............................

reklama
HEJ!!!

U nas imprezka udana fjnie było Amirek zadowolony....fajnie.....goście jeszcze są bo śpią u nas....jutro jadą.....

ALA:-(

pozdrawiam resztę

Hejka!

Ala - ściskam mocno, oby złe nastroje szybko prysły i w Twoim sercu znów zaświeciło słońce!

Agnieszko - udało Ci się wbić do lekarza z Adim? Jak się dziś czuje?

Madzia - z Krynicy do Gdańska masz niecałe 1,5 h jazdy samochodem. To ok 70 km.
Tu masz połączenia autobusowe: http://www.rozklady.com.pl/main.php?page=start?ind=1%27 - wpisz Krynicę Morską i Gdańsk i wyświetli Ci się rozkład jazdy
Szukałam połączeń PKP ale chyba nie ma...

Jak się miewają nasze zafasolkowane?

Gorąco pozdrawiam wszystkie mamy i życzę miłego, słonecznego dnia!

Ostatnia edycja:
Hej:-)
No to młodego puściłam do zerówy już, nic mu się nie działo przez noc, rano go brzuch nie bolał więc może najgorsze za nami....

Mała wczoraj luźne kupki porobiła troche ale dalam jej smecty i jakoś przeszlo...

mnie był otrochę niedobrze ale kropelki na zoładek sobie z tym poradziły wiec jest ok już mam nadizeję..

Ala
A co tam się dzieje że taka smutna i w ogóle????

Ada
super że Amirek zadowolony :-) pojadł coś"extra"?

Izabelinda
szkoda że ja mam troszku daleko bo chętnie bym 3miasto odwiedziła

A gdzie nasze fasolinki? i Co u Was?????

Resztę pozdrawiam

witam
Iza dzieki

Anekha widmo jelitowki odchodzi i tak tzrymac!!

Lady myślami jestem z Toba tulam z całych sił!!!!!!

Ada super ze impa udana i Amirus zadowolony!

aaa no zapomniałam się pochwalić 7my ząbek nam się przebił..8 w drodze.... 2ka prawda dolna już jest u malej:-)

Madziujka
oj tak i oby tak zostalo ;-)

A jak u Was dzionek sie zapowiada?

Hej
Alunia tulam mocno chyba coś nieprzyjemnego musiało się wydarzyć trzymaj się kochaniutka

kurcze nam zmiana na Junorowe mleko też nie wyszła zostajemy przy NAN HA , małej zaostrzyły się reakcje alergiczne zresztą cały czas ma takie czerwone policzi wszyscy mówią jak się ładnie opaliła a to jakieś badziewie wyszło i niewiem jak ztym sobie radzić chyba muszę się do lekarza umówić bo wsumie je to co zwykle

Iza co do kupek to moja robi tak z regóły 2 razy dziennie i do nocniczka czasami się nię zdąży pochwalić żę się chce i w trakcie z nią lecę ale jest już po fakcie ale codziennie rano po śniadanku siada na nocniczek i kupka jest a niewiem czemu niechce robić siku do nocnika jak zrobi kupkę to wstanie z nocniczka i na stojąco robi siku:wściekła/y::no: niewiem czemu tak , ale mam nadziejęże się to zmnieni
co do pomarańczy ja nie daję bo ma uczulenie ale napewno skórki nie strawi z pomarańczy więc może obieraj ze skórki przynajmniej

Anekha mam nadzieję ze już wam lepiej i ta biegunka wstrętna poszła sobie w siną dal

Ktoś się pytała czy nie obściskuję się z muszlą nie jak narazie nie ale mdli mnie czasami masakrycznie że musze coś zjeść bo inaczej mogłoby się źle skończyć

A fasolka chyba czuje się dobrze ostatnio mierzyła 16mm i ruszało się maleństwo fajowo teraz na wizytę idę dopiero 18 maja więc mam nadzieję zę do tego czasu tez wszystko bedzie dobrze

Hej
ja tak wpadam dizś na chwilkę...

mlodemu wróciła wieczorem biegunka:baffled: i ból brzucha:-( dałam mu nifuroksazyt( bo miałam jeszce w domu) i narazie jest ok.. ale bez wizyty u dr to juz sie nieobejdzie..

Mnie częst opobolewa żoładek ,czasem zrboi się neidobrze ale mija na szćzęście

Mała robi luzne kupki znowu...smecty jej sypię troskzę do jedzonka... tez neich ją dr obejrzy

Mąż tez narzeka że mu niedobrze...

eh...

Anrus
to ja się pytalam czy "muszle przytulasz";-) dobrze że fasolka ma się dobrze:-):-)Aż mi się chce dzidzi jak patrze na te Wasze suwaczki:-D hahah ..ale nie...spoko, u mnie jeszce nie pora...:-p

Miłego dnia, pozdrawiam wszystkie:happy::happy::happy:
zyczę spokojnych i radosnych 9 m-cy

WITAM!!!

ANRUSKU mlekiem się nie przejmuj widocznie takie jej odpowiada więc niech takie piję...dobrze,że się z fasolką dobrze oby takie szczesliwe były pozostałe miesiace....

AGUŚ no zdrówka dla Was...osz się przypałętało dziadostwo do Was....gratki dla Niteczki kolejnych zębolków my mamy już 8...kurcze zaczęły mu tak późno wychodzić bo w połowie 10miesiąca i ryp ile już ma 8...:happy:

a gdzie RUDA??

u nas dobrze tak super ciepło,że jeszcze trochę i krótkie rękaw :rofl2:lato ciepełko:rofl2: uwielbiam ten czas....mój kabaczek śpi...idę zjem se obiadek:-p

reklama
A co tu tak pusto chyba ta pogoda wszystkich wygoniła na zewnątrz my też przyszłyśmy ze spacerku dopiero o 18.30 bo tak dzisiaj było cieplusio chociarz ten wiaterek u nas wiał to był bardzo przyjemny:)

Ada właśnie spowrotem daję dawne mleko i chętnie je pije i nie ma żadnych problemów to co ją będę męczyć i tak je dużo inych rzeczy więc mam nadzieję że niczego jej nie zabraknie

Anekah najlepiej to tak jak się pojawia niespodzianka bo się człowiek nie stresuje staraniami ostatnio zeszło nam dobrych kilka lat na staraniach o Milenkę i leczenie też było nie ciekawe a teraz bez leczenie bez problemów a też sobie trochę daliśmy na luz bo co tam tyle czasu 5 lat prawie z jednym zeszło to teraz też szybko nie bedzie a tu wielkie zaskoczenie ale miłe bardzo :-D

Kobietki dajecie wy jeszcze wit D waszym szkrabom bo słyszałm różne opinie na ten temat jedni mówią ze powinno się dawać do skończenia 2 roku inni żę do skończenia 1 roku a inni żę dopóki nie zarośnie ciemiączko a nasz pani pedjatra twierdzi żę skoro wychodzimy na powietrze to nie trzeba zadnego ciemiączka nawet nie sprawdziła i co ja nie daję i różnie to było z tym bo mam sklerozę, a jak jest u was ?

Do góry