reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

hej dziewczyny :-)

nie poczytałam was za wiele tylko tak 5 przez 10
bo mały wiecznie marudzi
została mu taka przypadłość po tej chorobie
rozpieszczałam go jak był chory do bólu
i teraz mam :wściekła/y:
takie jazdy i koncerty
że się zastanawiam czy go nie dać komuś na 1 rok na wychowanie :-D:tak:

a teraz tak po krotce bo od poniedziałku biegałam po lekarzach
i tak u pediatry
Nati już zdrowy :tak::-)
ja mam tylko straszne problemy z zatokami:-(
za jasną cholerę nie mogę ich wyleczyć

we wtorek
byłam u gina
no i jest wszystko w tym temacie ok:tak:
3 kg na plusie mam :-)

w środę byłam w szpitalu na usg
i jeszcze nigdy tak długo na nim nie byłam
myślałam że sie rozpuszczę na tym wyrku
bo ten cały czas oglądał i nic nie mówił
jeszcze kilka sekund dłużej i bym dostała zawału :tak:
no jeszcze na samym wstępie dostałam zjeby
za kolczyk w pępku i niby za ciasne spodnie
wiec sam wstęp też miała dobry
ale do konsensusu
na usg wyszło wszystko ok
tylko nie mógł doktor sprawdzić dokładnie serca
bo mały był tak ułożony że mu cały czas zasłaniał

a no i powiedział że jestem matką KRÓLI :-)
no czyli wiadomo będzie 3 chłopak :-)

jeśli chodzi o Natana
to teraz tak broi że nie nadążam za własnym dzieckiem
wszędzie go pełno
zrobił się taki chojrak
wspina się wszędzie gdzie tylko da radę
a ja widzę tylko ciągła zagrożenie
ja mam w domu całe mnóstwo ostrych klamek przy komodach
same kanciate meble
a ten jak na złość robi tam największe wygibasy
mały cwaniak sam nie chce chodzić ale tak przy sprzętach to uwielbia buszować
no i co mnie martwi to zaczął bić syna mojej siostry
gdzie od urodzenia się razem bawią
i zawsze sie całowali
a teraz Natan go bije gryzie i szczypie
nie wiem co w moje dziecko wstąpiło ale jest taki niegrzeczny :wściekła/y:
nie wiem może on wyczuwa ż eza jakiś czas nie będzie najważniejszy
bo idzie następny braciszek :confused:

Lady
świetne fotki chłopaków
oni są mega podobni do ciebie :tak:

Izabelinada
masz wspaniałą panią stomatolog w domku :-)

ok lecę
do mojego urwisa bo przez ten czas co tu pisze
to zrobił niezłą masakrę w mieszkaniu :szok:

miłego dnia laseczki:-)

reklama
Witam!
Próbuję jeszcze raz to zdjęcie wkleic,jak się nie uda to nie wiem co robie zle.

A tak poza tym to nocka w porządku.Dzisiaj jedziemy do teściów na weekend.
Wczoraj wieczorkiem byłam na solarium.Fajnie tak wygrzac się jak na polku zimno.Przed ciążą to chodziłam częściej a potem przestałam.A teraz mnie znowu wzięło.

Izabelinda plecki dalej bolą:-(Musiałam się chyba przedzwigac.No ale tylko tego mojego bąbla dzwigam:-D

Anrus u mnie Patryś na razie do stołu rączkami sięga,też muszę uważac,żeby nic na kraju nie stawiac.
A teraz to najbardziej majstruje przy drzwiach,szafkach i dvd.No i do kontaktów rączki wyciaga,więc musimy się zaopatrzyc w blokady.

Ruda wielkie gratulacje ;-)

Idę obiadek gotowac.Odezwę się jak wrócimy od rodzinki.

Miłego weekendu,buzka;-)

picture5074.jpg

Witam wszystkie kobietki:) u nas wszystko ok, Amelcia właśnie śpi...ja mam obiadek wczorajszy, posprzątane, także laby...jak mała się obudzi to pędze na spacerek...pogoda nawet niezła:)

RUDA GRATULUJE TRZECIEGO SYNKA, ALE FAJNIE BEDZIESZ MIAŁA, SAMI MĘŹCZYŹNI I TY JEDNA MIĘDZY NIMI...:) SUPEROWO:)PISZESZ, ŻE NATANEK PODŁY SIĘ ZROBIŁ, ALE TO CHYBA PRZYPADŁOŚĆ WSZYSTKICH DZIECI W TYM WIEKU, NASZ MARNA ODKĄD ZACZĘŁA JUŻ CHODZIĆ NA DOBRE, TO WSZĘDZIE JEJ PEŁNO, WSZĘDZIE DOJDZIE, JABARDZIEJ NIE LUBIE JAK PRZESUWA KRZESŁA W KUCHNII I WTYKA RĄCZKĘ ZA LODÓWKĘ, TA GDZIE NIEBEZPIECZNIE:( TERAZ JUŻ CHODZI SAMA ZUPEŁNIE, PRAWIE WCALE NIE RACZKUJE JUŻ, WOLI PRZEMIESZCZAĆ SIE NA STOJĄCO I POWIEM WAM, ŻE SPRAWNIE JEJ TO IDZIE I SZYBKO:)

LADY ale masz fajnych męźczyzn, przystojniacy, oj będą łamać niejedno serce:tak::-) mi się wydaje też, że podobni do Ciebie, choć męża nie widziałam...pytałaś kiedyś czy zaczęłąm już brać te tabletki, otóż jeszcze nie, jakoś nie mogę sie zebrać, nawet jeszzce ich nie wykupiła, ale bede musiała, bo recepta ważna do 22 marca...także niedługo...zważyłam się w końcu w niedzielę, także wiem dokładnie ile chce zrzucić - 6kg:) oczywiście parę kilo więcej też nie bedzie źle:);-)

Dobra zmykam narazie, przygotuje się do wyjścia na spacerek, makijaż, fryz i te sprawy;) papa.

Ostatnia edycja:
Hej wszystkim:-)

Lady
super focie chłopaków..rewelcja są:-):-):-)

Asia
noo"taki duży"super pokazuje ;-)

Monia ;-)

Ruda
no matka 3króli..no no...ale masz szczescie...mówią że chłopaków łatwiej chować:-DRATULUJĘ...3k na plusie to w normie..dobrze że wszystko ok:-)

Izabelinda:-)

hehe wczoraj maż zaszedł cos robić na oddział dziecięcy w szpitalu i mówi do lekarza co przyjmował nitkę że mała tak ładnei jadła wszystko co popadło jak wyszła ze szpitala po tym wirusie...a on na to że to normalne ze dzieci wtedy jedzą wszystko co im sięda..do momentu aż wyrównaja straty w organizmie...a potem zazwyczaj wracają do menu sprzed choroby..i to też jest normalne...
szok..ale mi pocieszenie:-p
heheh...
a moze tak by jej na śpiocha dawać zupe i tak butlą je...
hahaha..ktoś zapyta o plan dnia dziecka..a ja na to powiem że moje dziecko jada obiad o 2giej w nocy:rofl2::-D:rofl2: hihihhi...

małej kupiłam nową szczoteczkę i własnie ją testuje,znaczy pasuje jej do buzki bo oddać nie chce;-)

Nowe focie dałam...coprawda 11 m-cy będzie 15o ale fotki z ostatnich dni wiec juz pod nowy album podciągnęłam ;D
http://picasaweb.google.pl/szklista

Pozdrawiam wszystkie panie :-)

Zakukam pod wieczór może jeszcze:happy::happy::happy:Paaaaaa

Ostatnia edycja:
Hej Kobitki

Znów po dłuższej przerwie się witam Ale czasu brak na wszystko, praca a dokladnie 3 bo po normalnej pracy idę do nastepnych szkoła i zostaje niedziela dla rodziny ehhh takie czasy
U nas chorobowo/ Jeremiasz już lepiej z wirusa już wyszedł ale męczył się 5 dni potem od marca do niani wożony wszystko dobrze a w tym tygodniu znów miał dzień z gorączką wymiotami i rozwolnieniem. Potem wszystko przeszło i tak mamy co 2 dni że nam wymiotuje raz sobie pawia puści i jest dobrze. Szczególnie po tym jak jedzie dłużej w samochodzie i tak myślimy że ma chorobę lokomocyjną. Bo jak nie jeździ to jest ok.
W ogóle jakiś wirus w Poznaniu panuje bo wszyscy dookoła to albo goraczka i wymioty albo rozwolnienia. Masakra. Dziś nas chwyciło mnie i męża -na szczescie tylko bóle brzucha i mdłości bez rewolucji ale mamy dość.
Jeremi bardzo zleciał z wagi przez tą chorobę ale nadrabia
Na szczescie łyzeczką wcina już od 7 miesiaca a nawet wczesniej wiec nie mamy problemu :-)
Zęby 4 wychodziły co 4 miesiace wpierw 13 sierpnia potem 13 grudnia wiec teraz pewnie w kwietniu:-):-):-)

Pozdrawiamy wszystkie Mamusie:-)

Witam serdecznie wszystkie mamy. Jestem mama 8 letniego Kuby i rocznego Mateuszka, ponadto nosze pod serduszkiem jeszcze jedno malenstwo. Wzielam Z Mateuszkiem udzial w konkursie organizowanym przez pampers. Moglibysmy wygrac roczny zapas pieluszek co w naszej sytuacji byloby duza pomoca. Potrzebne nam jednak glosy poniewaz konkurencja jest duza. Jesli ktoras z mam moglaby pomoc glosujac na mojego synka bylibysmy strasznie wdzieczni. Glosy mozna oddawac wielokrotnie jeden na dzien. Bardzo prosimy o pomoc. W moich suwaczkach jest link. Z gory dziekuje za kazdy glos. Klikniecie nic nie kosztuje a dla nas jest bardzo cenne__Startuje w starszakach wiec nie bede konkurencja

Czesc!

Jedyne malenstwo na jakie zaglosuje to moja blizniaczka Anitka :p

i prosze bez reklam na kwietniowkach bo zasmiecacie nam watek!

Czesc dziewczyny co sie tu dziejej poza reklamami was nie widac nic a nic????wszystko ok?????????????

U nas bez zmian sebek daje polezec do 10 dzis tylko wczesniej wstal bo domino w domku i halas jego gry!

a tak super na dwor nie wychodzilismy bo padalo ciagle...ale moze jutro .....

co tam ????pozdrowuchy!

hej hej
jak tam u Was?
niteczka sobie nabiła guziolka na czole...schyliła sie intensywnie po magnesik i bum,główka o metalowy uchwyt szafki w kuchni...brrr...ona juz nie pamieta...za to jatak bo widze siniaka:-(

Lady
NOOO I NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 11~GO MIESIĄCZKA!!!!!!
ojej za miesiac nasze bąble rok skończa...gdzie to zleciało???? ;-)
hihihi...no własnie jak tam blizniak sie miewa? poki co nie konkursuje nitka wiec nie ma na co glosowc..a ten konkurs pampersa niestety wali przekrętami na kilometr...ale co mi do tego:-p

mała dizś wstała standard o 5...młody po 6:szok: co za dzieci...rannne ptaszki...teraz siedzi i czyta młody sobie książkę o dinozaurach;-)a mała mi drze gazetę...tez czyta:-Dhihihi...

Pozdróweczka dla Wszystkich!!!!:happy::happy::happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień Doberek:) właśnie pustki ostatnio się tu zrobiły, tylko reklamują się non stop i o głosy proszą....mi też by się prztdały papmersy ale nikomu d... nie zawracam;):wściekła/y:
A tak ogólnie to u nas wszystko ok, wczoraj trochę zabalowaliśmy z mężulkiem, popiliśmy i dzisiaj się leczymy...a sobota, w końcu dzień kiedy mamy czas dla siebie wszyscy...teraz marna śpi ale będzie traba wziąć się zaraz za jakiś obiadek, o nie:(((( no chyba , że wybierzemy się do rodziców na gotowiznę;) :-) jakoś w niedzielę nigdy nie chce mi sie stać przy garach...a jak to u Was wygląda??

Lady jak tam dietka? nadal hardo trezymasz się z daleka od słodkości??? ja jakoś jeszcze nie zaczęłam kuracvji z meridią, ciągle szkoda kasy:(( wiele innych wydatków...zresztą, trzeba oszczędzać, niedługo roczek, trzeba impre wyprawić...:tak:

Dobra zmykam, później się pojawię:) miłego dzionka:)))

Do góry