Czesc
Marta ---- ja nie ucze samodzielnie jeszcze go jesc bo nie mam az tyle teraz cierpliwosci na to brak mi przez te dzieciece ich choroby...a kiedys tam dalam to lyzke rzucal i pchal lapki do miski z jedzeniem wiec poczekam az kumaty bardziej bedzie i lzej to nam przyjdzie.....
a co do picia z kubeczka to moj pije z niekapka super juz ale i ze szklanki tez mu podaje bo to lubi najabrdziej hahahahaha i ladnie mu idzie tylko nczasem powodz ma pod szyja hahaha
Madzia---- moj to samo robi tylko ze nie z chrupem tylko z sucharami i z biszkoptami...hahhaha a wiesz jak fajnie juz je chrupka nie tak jak kiedys ze wsadzal do buzki se i ciumal teraz wsadza se i ngryzie ociera o zeby i jak marchewkle krolik haha tak szarpie zebami w dol hahaha smiesznie to wyglada jakby naprawde mial zebow tyle hahahahahaha
aaa Madzia mój Sebek to spi 4 razy dziennie kolo godzinki czasem przy ciszy dalej.....ale cghodzi na noc spac kolo 22:30 po teletubisiach i zasypia kolo 23....ale ostatnio budzi sie znowu ok kolo 8a 9 godzinie...
Karola----- to Ty tak jak ja masz nasrane w tej glowce ...jak tylko zobacze sebka ktory wstaje w srodku nocy i ma oczka jak 5 zlotowki i sie tak usmiecha do mnie to nie mam serca go na sile klas spac ttez zaraz gadamy se i sielanka a potem mamuska niewyspana a synek w dzien se odsypia w dobre hahahahahaha
Dorotka -----masz mala majsterkowiczke hahah sebek to wszystko wywalal juz z szaf gnojek raczkuje otwiera kazda szafe polke i wszystko wyciaga z niej chwila nie uwagi nawet juz nauczl sie schodzic ze schodka jednego i se do kucni sam zlazi noooo i mi wszystko ale to wszystko wywala ...mam ciagle bajzer na kolkach co ciuchy posklasdam to one patrze znowu na podlodze hahahahaha
Ewela ---temperatura na zabki taka jak najbardziej moj mial jednodniowa taka wlasnie n zeba ........
Marta----moj tez szarpie za wlosy mnie strasznie przez to moje rozjassnione piorka jeszcze bardziej mi wypadaja...i szybciej sie powykruszaly hha bo sa lamliwe jak ne weim co...a riobi to w takich momentach jak chce mnie ugryzc albo jak mnie budzi jak ja spie a on namprzyklad pierwszy wstal hahahahaha mowie tez nu nu nu nie wiolno a on sie brechta i jeszcze wiecej chce robic tak mamusce hahahah
do snu nie czytam bo na mojego synka nie ma bata by sie skupil dluzej niz 3 sekundy an bajce czytankowej hahha bierze ksiazke i przwalal odrazu wiec raczej mu spiewam codziennie
Adus---moze kolejne zebiska moj cos je gorzej ale moze i zeby a moze i przez zasrany katarek...a wiesz ze ten 3 zabek co sie juz pochwalilam nim ze wiodac to sie jeszcze nie przebuil??? co tak dlugo no przeciez go widze nooo ....
Agus ----ja tez mam turystyczne i ani jedenej dziurki nie ma hahah a co sie dziwisz jak mala szaleje to wiesz szkody beda tak mi sie zdaje haha a dziurka musi byc hihihihi
Monia---to super zaraz bedzie biegac
Anetka----ja ci nie doradze bo ja sama bym sie chyba przez miesiac zastnawiala co kupic hahahahhahahaha i dla tego przewaznie daje kase niz cos kupuje hihihi dla innych dzieci rzecz jasna
Asia----- dziekuje maja sie fatalnie jeden i drugi...az czasami se mysle ze nie ma zadnej sprawiedliwosci.....
U nas zima jak nie wiem co smiesznie jest u mnie na ulicy wszyscy csasiedzi gadaja przekrzykuja sie bo odgarnija snieg z cvhodnikow sprzed dmokow swoich hahahahahahaha
u Nas ze zdrowiem nie ciekawie ciagle kaszel katar na szczescie goraczki brak....jaos leci.... dzis mam kupe roboty bo jutro Dominikowi urodzinki sie szykuja.....
wiec caluje mocno kazda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i naprawde pojawie sie czesciej jak tylko wszystko wroci do normy bo tak to tylko czyac moge a pisac naprawde nie ma jak bo ciagle raczki przez sebcia zajete...a jak spi to zawsze cos sprzatanie dom obiafdy kuzwa ciagle cos... buziaczki....