reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Fajnie madziujka se tak z mężusiem siedzisz mój to wraca 22.30 a wychodzi 9.00 rano cały dzień sama nawet nieznam tu nikogo pewnie poznam jak urodzę wtedy będę spacerować z wózeczkiem to poznam jakieś mamusie... teraz ki co do końca ciąży sam w domku:-( ale aby do kwietnia potem nie będzie na nic czasu....

hahaha...madziujka dostaję mi chyba padło na głowę...:tak::-);-) myśle o wszystkim o mym dzidziu czy se z nim taka sama poradzę tu to przede wszystkim mnie dręczy i nurtuje,ale wszystkie sobie radzą więc i ja dam ale mnie to ciut przeraża słyszałam że ponoć kwestia organizacji... mam nadzieję,że mój małżon zwolni w pracy i mi pomoże bo jak nie to ukatrupię na żywca:-D

tak tak Lady ma racje na kalkulatorze baby boom kazdej z nas wychodzi tydzien wiecej a na suwczkach tydzien mniej .. nie mam pojecia dlaczego.Przetestujcie zobaczycie same:-);-)

Hej lasencje gdzie sie podziałyście ja tu sie uzależniam od Was co chwilę patrze czy ktoś coś naskrobał a tu cisza ja spadam zaraz do domku bo tu się zasiedziałam na maksa jakiś film oglądnę mam prasę zaległa a potem to moje szczęście wróci do domu i w końcu nie będę sama...Wiecie co ja dziś to się zaczytałam w listopadówkach i grudniówkach.... kurde większość porodziła już rozmawiają o pępuszkach przewijaniu kąpielach wbrew pozorom ten czas leci tylko nam sie dłuży no mi na pewno... ale nie długo dziś spotkałam na mieści taką dziewczynę znam ją z widzenia pamiętam ostatnio spacerowała z brzuchem a teraz patrzę a ona bambino w wózku już wozi....ach ten czas....

Jesteśmy w domku, długo mnie nie było...:wściekła/y:
Jakoś nie za dobrze się czułam więc trochę posiedzieliśmy i wróciliśmy.
Szkoda, bo akurat przyjechały kuzynki ze stanów i chciałam sobie pogadać.
Cały czas bowiem zastanawiamy się czy nie wyemigrować do stanów.
No ale na razie muszę dbać o Leonka.

reklama
Teraz doczytałam.
Aduś małymi kroczkami i będzie lepiej.
Nie wiem co przeżywasz. Ale ja gdyby nie minimum 2wizyty w miesiącu u psychologa, to bym raczej nie dała sobie rady. I wiem, że bez fachowej pomocy żadne środki farmakologiczne itp. nie pomogą.
Prawdopodobnie moje kłopoty z żołądkiem, jelitami i nerkami były spowodowane właśnie depresją. Teraz się boję, czy damy z Leonem radę. Musimy jeszcze wytrwać minimum do marca. Zrobić wszystko by zadbać o siebie i bąbelki:tak:

Co do listy wyprawki, to każda mądra osoba się przyda.
Ja mam wprawdzie siostry no i od nich dużo się dowiem jak i od jednej dużo rzeczy dostanę. No i w styczniu moja przyjaciółka zostanie mamusią więc rzeczy będzie przetestowanych. No oczywiście biorąc poprawkę, na to, że jej dziecię będzie zimowe, a moje wiosenne:-)

oki zmykam, bo jakoś znowu dziwnie się czuję.
Idę się myć i do łóżeczka.
A jutro o 6muszę wstać by zrobić badania.
A o 14do gina....... ech ciekawe czy w końcu da nam pozwolenie:-p

Dobranoc

Do góry