reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Lady
hahah takim badylem jak ja to bys nie chciala na pewno byc...ja ostatnio psozlam do sklepu spodnie se kupic...taaa..pani sie pyta czy M bedzie ok bo w kurtce to nie widac ze chuda jestem bardzo...hahaha...ja na nia sie patrze i mowie ze w M to ja sie utopie i czy ma xs hehehe dala mi s bo xs nei bylo i sobie je zciagnelam bez rozpinania przez tylek:wściekła/y::no::baffled:to jest porazka normalnie..ja chce 10 kg wiecej!!!!!:-p

Monia
hehhe..no to widze ze mozemy se podac reke z tymi wozkami i wciaganiem ich po schodach..u nas w miescie nie ma w ogole wierzowcow..tylko niska zabudowa,max 4 pietra wiec nigdzie wind nie ma:-D a ze sie czasem nie chce na sama mysl o powrocie to fakt..ale co zrobic,wyjsc trzeba..nie moge sie doczekac kiedy snieg pusci na dobre to przerzuce sie spowrotem na spacerowke to troszke lzej bedzie bo nie 14kg a 6-7kg wozeczek..a to juz jest roznica;-)narazie poki snieg lezy jeszcze to jezdze duzym....

reklama
Witam wieczorkiem!

ADA pączek z rana a z wieczorka deser lodowy:-)Ale sobie dogadzam co a potem na duży brzuch narzekam:-DAch to przez mojego męża dzisiaj bo miał wolne i wysłałam go po chleb i jeszcze pączki kupił.A popołudniu byliśmy na zakupach no i go wzięły smaki na coś dobrego:-)

ANEKHA to współczuję ci z tym wózkiem.Ja mam szczęście bo właśnie mieszkam w takim 10 piętrowym bloku z windą,na pierwszym piętrze.Muszę tylko na parter wciągnąć.

MONCIA ale masz dobrze z tą mamą.Ja nie mam z kim zostawić,wszyscy daleko.Jak podobnie jak Lady z mężem zostawiam,ale to też nie za często bo pracuje do wieczora.

LADY odebrałam wyniki testów.Wychodzą jakieś IGE zależne i niezależne.Patrykowi wyszły niezależne i to znaczy,że jest dobrze,że nie ma silnej alergii.Ciężko to tak wytłumaczyć,bo ja sama do końca tego nie rozumiem.Testy niby nic nie wykazały.W każdym razie zaleciła dalszą diete,wprowadzam mu tylko jogurt naturalny.W kwietniu do kontroli i jak skończy rok,to spróbuje przestawić go na mleko sojowe.Na razie nic więcej nowego nie będę dawać.

A tak apropo tego spania to on mi się tak budzi mniej więcej o tej samej porze,może po prostu nie potrafi przespać całej nocy.Ja mu ubieram pajacyka do spania,my mamy bardzo ciepłe mieszkanie.

Miłej nocki życzę:-)

Asia --- no ja sie tez w tym nie orientuje ale czeka mnie te badanie z krwi takze zobaczymy jak to bedzie.........

Agnes---ja mpge byc patykiem nawet xs nie chce tego ti i tam hihihihihi a tak serio coraz b,izej wiosna a ja jeszcze w nie swoim ciele hahahahahha musze sie pstro wziasc ciaaglwe to mowie hahha troszke jest ok waga leci a potem dupa wchoidza pokarmy ktore wadze kaza isc do gory hahahahaha co za zywot....

Hej hej :-):-):-)
u nas nocka w miarę spokojna,teraz młody się wygłupia przed małą to mogę chwile popisać:-p

Lady
hehe oddaj mi 5-10 kg i będzie spoko..ja będe zadowolona i Ty też:-D
nikomu nie dogodzisz nie? jedna marudzi że ma za duzo ..druga że za mało:rofl2:
Jak tam ogólnie nocka u Was?

Asia
hehe jak urodziłam syna to jeszcze mieszkałam na parterze więc miała m też do pokonania wózeczkiem raptem 6schodków...ale teraz mieszkam na 3cim i dopiero doceniam to jak to fajnie było mieszkać niżej:-D ale co tam...jakos muszę daćradę,czasem Wam pomarudzę to mi lżej bedzie:-p

Idę poranną kaweczkę zrobić...miłego dnia:happy::happy::happy:

Dzień dobry!!

AGUŚ zrób mi się napijem razem kawusi;-):-) ja ci też dam 10kg:-D:-D.

ASIU a trzeba se czasem dogodzić to pączusiami to lodami żeby się lżej żyło:-pAsiu mój długo w nocy kiedyś jadł o 2 i 6 i w sumie jeszcze kręci sie nie raz koło 2 i 6 z przyzwyczajenie :baffled: bo je o 4 raz a dawałaś picie może pić sie chce....

ALA wiesz jak jemu ząbek idzie to nie wiem ile będzie na czuwaniu w nocy może źle spać trza odczekać.....mój dziś spał wręcz idealnie wstałam dwa razy:rofl2: dać smoka.... ale idzie już kolejny ząb wiec nie wiem jak długo jeszcze pośpie:baffled:

Miłego dnia....:-)

Ada
hihi ale 20 kg to mi za duzo juz:rofl2: dajcie z Ala po 5:-D:-p

a tu mój tuptuś..niczym"pijany zając":rofl2::-D:rofl2:
[video=youtube;BDCYw6PM2lo]http://www.youtube.com/watch?v=BDCYw6PM2lo[/video]

Witam rowniez sie z ranka....

Adus--- jeszcze sebkowi sie nie przebil dopiero takie biale widac ale to lada chwila..... a noc srednia dzis na jeza.... po 4 znowu jedzonko bylo i krecenie juz do 7 az nie wstal ale juz lula uffff:)\

Agus--- slicznie Anitka chodzi jaka bystra:) moj to woli raczkowac niz szurac normalnie hahahah a jakk prowadze go jedna reką to szybko szuka gdzie tu mnie zlapac druga rączka hahahahahahaha

Wiecie powoli szykuje sie do urodzin synka Dominika 7 latek juz:) i chyba bardziej przezywam to niz on hahahahahah nie no bedzie mial od nas mega prezent:)kosztowny jak cholera..... ale co sie nie robi dla dzieci sobie odmawiam kosztem radochy malego :) to jego bedzie 1 taka imprezka na placu zabaw w koronie:) tam jest super.... tylko ze dominik bedzie miala az 11 dzieci wraz z nim na urodzinac bo 6 z klasy a 5 to on i jego kuzynostwo.... i 3 z podworka ale oni jada na wycieczke jakas harcerska hahahaha wiec wielka 11.... nie wiem jak to mazprzyjmie hahahah az sie boje mu powiedziec:)

Lady
hihi no ja tez juz mysle o urodzinkach obu dzieciaczków,bo oba kwietniowe:-D
a takie przyjecie na pewno mu sie spodoba i je zapamieta;-)

moja nie wie co to raczkowanie:-Dstanie na czworaka i nie wie co dalej robic...wiec siada,wstaje i chce chodzic:rofl2:

Dzis Dominik tez nie w szkole i wiesz co Mi Aga powiedzial jak mu powieedzialam jaka impra bedzie????????? ale jestem zla ...

powiedzial ze to dla dzidziusi ze on tam nigdzie nie idzie gnoojek jeden on cos za powazny jest hahahahahahahahhaaha na sile nic nie bede mu robic pierdziele to ja sie dwoje troje a ten takie rzeczy hahaha jak matka nic mu nie dogodzi hihihi

reklama
hahahah no nieżle...dzieci ..nie wykumasz co najbardziej by chciały, nam sie pomysł wydaje ok a dzieci co inne mają w głowie...milion pomysłow na minute:-D

Do góry