reklama
A
ada04
Gość
ALA super
RYBUSIA no ja dziś w nocy spałam super i humor wrócił się wyspałam tego trza było mi po ostatnio zarwanych nockach:-)
ANEKHA biedna Niteczka mój też załapał katar co pewnie dla niego kolejny powód aby nie jeść ale na razie tylko katar wiec spoko rozrabia jak rozrabiał:-):-):-) więc zdrówka dla dzieci....aż się nie złoszczę bo chce być piękna
RUDA jak samopoczucie...pozdrawiam
RYBUSIA no ja dziś w nocy spałam super i humor wrócił się wyspałam tego trza było mi po ostatnio zarwanych nockach:-)
ANEKHA biedna Niteczka mój też załapał katar co pewnie dla niego kolejny powód aby nie jeść ale na razie tylko katar wiec spoko rozrabia jak rozrabiał:-):-):-) więc zdrówka dla dzieci....aż się nie złoszczę bo chce być piękna
RUDA jak samopoczucie...pozdrawiam
Anekha
Kwietniowa Mama 02 i 08'
hej hej
jak tam niedziela u Pań sie zapowiada?
Lady ja sie nie stresuje zupkami...bo mała i tak dobrze wygląda hehehe...
a lek mam nadzieje że będzie skuteczny bo też już chce miec za sobą to...bo tak jak pisesz jak mała ma być zdrowa jak młody co chwilę coś przynosi
Swietne zyczenia ja w zeszlym roku rozsylalam elfa nie mikolaja...dziekujemy za zyczonka,my podeslemy potem swoje...znaczy za kilka dni pewnie
nocka była koszmarna...od 23 się niunia strasznie kręciła przez ten katarek i kaszel, budzila sie co chwilke i tak do 3 praktycznei nie spalysmy...potem troszke przysnala na 2,5 godzinki i zrobila sie glodna wiec zrobilam jej wczesniejsze sniadanko tzn kaszke
teraz przysnela...ciekawe ile da jej pospac ta diabelna infekcja...a mi tak zawsze ciezko na serduchu jak dzieci chore...czy male czy duze i tak mi zle:-(
pozdrawiam wszystkie Was!!!
jak tam niedziela u Pań sie zapowiada?
Lady ja sie nie stresuje zupkami...bo mała i tak dobrze wygląda hehehe...
a lek mam nadzieje że będzie skuteczny bo też już chce miec za sobą to...bo tak jak pisesz jak mała ma być zdrowa jak młody co chwilę coś przynosi
Swietne zyczenia ja w zeszlym roku rozsylalam elfa nie mikolaja...dziekujemy za zyczonka,my podeslemy potem swoje...znaczy za kilka dni pewnie
nocka była koszmarna...od 23 się niunia strasznie kręciła przez ten katarek i kaszel, budzila sie co chwilke i tak do 3 praktycznei nie spalysmy...potem troszke przysnala na 2,5 godzinki i zrobila sie glodna wiec zrobilam jej wczesniejsze sniadanko tzn kaszke
teraz przysnela...ciekawe ile da jej pospac ta diabelna infekcja...a mi tak zawsze ciezko na serduchu jak dzieci chore...czy male czy duze i tak mi zle:-(
pozdrawiam wszystkie Was!!!
cześć laseczki
u mnie brak czasu na pisanie bo mam w domu mały szturm :-)
jedni wchodzą inni wychodzą
jak się moja załoga dowiedziała że jestem znowu w ciąży to mam normalnie pielgrzymki
każdy chce się upewnić czy aby na pewno
więc goście goście goście
no i nie mam czasu na takie dołki jak pisałyście więc się ciesze
bo jak siedzę sama w domu to też takowe miewam
moja rada przebywać wśród innych - nie zostawać samemu bo od tego to największe przygnębienie w moim przypadku to się sprawdza
Aga Lady zdrówka dla dzieci
Lady pięknie tańczysz w tym czerwonym stroju - fajne to rozbawiło mnie to na maxa
pytałaś o schabowego to już ci piszę tak dostaje smażonego tylko obieram mu z panierki i takiego samego jak ja wcina
a jeśli chodzi o kawałki to ja już nie miksuje mu tylko dostaje takie spore kawałki i je tak długo miętoli aż sobie sam rozdrobni
bo jak dam taki mniejszy to połyka a jak czuje że to duża porcja to gryzie
banana wcina sam - dostaje do ręki i sam się obsługuje
tak samo z marchewką gotowaną
wczoraj jadł ziemniaczki z masełkiem buraczkami i piersią i uwierzcie że jest o niebo bardziej zadowolony niż po słoiczkach
no ale wasze dzieciątka to pewnie nie jedzą takich rzeczy ze względu na alergie
ja się cieszę ze mojemu nic nie jest i z takim apetytem wcina wszystko co się nadaje do buzi
jeśli chodzi o wprowadzanie takich dziwnych specjałów do jego menu to z Kapim było tak samo dosyć szybko przeszedł na normalne - NASZE jedzonko
i może dlatego takie zdrowe mam dzieciaki i nie boją się nowości
no bynajmniej ja sobie to tak tłumaczę
mojego męża rodzina pochodzi ze wsi i u nich wszystkie dzieci jedzą to co rodzice i tam nie mam mowy o tym żeby któreś chorowało dlatego ja też tak postanowiłam że nie będzie wsuwał tylko to co dozwolone do jego wieku
Aga no to gin się tobie nie udał - co za złośliwość ;-)ze strony damskiej natury
widzę ze u ciebie po staremu z nockami i jedzonkiem :-(
zdrówka zdrówka zdrówka
Iza widzę na dołka też znalazłaś swój patent
mała drzemka z dzidzią i jest ok
no to super
każdy ma jakieś inne wyjście z sytuacji
a jeśli chodzi o komodę to się naprawi a czasami trzeba się wyładować na rzeczach martwych
a tak z drugiej strony to lepiej na komodzie niż na dzieciach i bliskich
gratki 4 zębolów
pytałaś z skąd jesteśmy ja mam w profilu Bydgoszcz
Ada z tą pogodą to masz rację wprowadza dużo zmian w nasze zachowanie
bo wiadomo jak słonko świeci to się od razu wszystko chce
a jak chlapa to co można robić tylko siedzieć z DE.... w domu i się nudzić
ja już też się nie mogę doczekać ciepłych dni ale pewnie jak one przyjdą to będę stękała że się turlam z wielkim brzuszyskiem w takie upały
jednak kobiecie to się. nigdy nie dogodzi
a swoją drogą to jakby przyszła taka prawdziwa zima ze śniegiem to też bym się nie pogniewała
z dziećmi bym poszła na sanki czy narty
i wtedy one mają radochę i ja tez jak małe dziecko lubię takie zabawy na śniegu
ale jak widać to w tym roku nie zamierza spaść śnieg :-(
ok spadam coś porobić w chacie
bo po tych wizytach to mam dom w rozsypce
i sama się w nim gubię
więc trzeba się troszkę wziąć w garść i posprzątać na kolejne wizyty
miłej niedzieli laseczki i nie łapcie dołków głowa do góry :-)
u mnie brak czasu na pisanie bo mam w domu mały szturm :-)
jedni wchodzą inni wychodzą
jak się moja załoga dowiedziała że jestem znowu w ciąży to mam normalnie pielgrzymki
każdy chce się upewnić czy aby na pewno
więc goście goście goście
no i nie mam czasu na takie dołki jak pisałyście więc się ciesze
bo jak siedzę sama w domu to też takowe miewam
moja rada przebywać wśród innych - nie zostawać samemu bo od tego to największe przygnębienie w moim przypadku to się sprawdza
Aga Lady zdrówka dla dzieci
Lady pięknie tańczysz w tym czerwonym stroju - fajne to rozbawiło mnie to na maxa
pytałaś o schabowego to już ci piszę tak dostaje smażonego tylko obieram mu z panierki i takiego samego jak ja wcina
a jeśli chodzi o kawałki to ja już nie miksuje mu tylko dostaje takie spore kawałki i je tak długo miętoli aż sobie sam rozdrobni
bo jak dam taki mniejszy to połyka a jak czuje że to duża porcja to gryzie
banana wcina sam - dostaje do ręki i sam się obsługuje
tak samo z marchewką gotowaną
wczoraj jadł ziemniaczki z masełkiem buraczkami i piersią i uwierzcie że jest o niebo bardziej zadowolony niż po słoiczkach
no ale wasze dzieciątka to pewnie nie jedzą takich rzeczy ze względu na alergie
ja się cieszę ze mojemu nic nie jest i z takim apetytem wcina wszystko co się nadaje do buzi
jeśli chodzi o wprowadzanie takich dziwnych specjałów do jego menu to z Kapim było tak samo dosyć szybko przeszedł na normalne - NASZE jedzonko
i może dlatego takie zdrowe mam dzieciaki i nie boją się nowości
no bynajmniej ja sobie to tak tłumaczę
mojego męża rodzina pochodzi ze wsi i u nich wszystkie dzieci jedzą to co rodzice i tam nie mam mowy o tym żeby któreś chorowało dlatego ja też tak postanowiłam że nie będzie wsuwał tylko to co dozwolone do jego wieku
Aga no to gin się tobie nie udał - co za złośliwość ;-)ze strony damskiej natury
widzę ze u ciebie po staremu z nockami i jedzonkiem :-(
zdrówka zdrówka zdrówka
Iza widzę na dołka też znalazłaś swój patent
mała drzemka z dzidzią i jest ok
no to super
każdy ma jakieś inne wyjście z sytuacji
a jeśli chodzi o komodę to się naprawi a czasami trzeba się wyładować na rzeczach martwych
a tak z drugiej strony to lepiej na komodzie niż na dzieciach i bliskich
gratki 4 zębolów
pytałaś z skąd jesteśmy ja mam w profilu Bydgoszcz
Ada z tą pogodą to masz rację wprowadza dużo zmian w nasze zachowanie
bo wiadomo jak słonko świeci to się od razu wszystko chce
a jak chlapa to co można robić tylko siedzieć z DE.... w domu i się nudzić
ja już też się nie mogę doczekać ciepłych dni ale pewnie jak one przyjdą to będę stękała że się turlam z wielkim brzuszyskiem w takie upały
jednak kobiecie to się. nigdy nie dogodzi
a swoją drogą to jakby przyszła taka prawdziwa zima ze śniegiem to też bym się nie pogniewała
z dziećmi bym poszła na sanki czy narty
i wtedy one mają radochę i ja tez jak małe dziecko lubię takie zabawy na śniegu
ale jak widać to w tym roku nie zamierza spaść śnieg :-(
ok spadam coś porobić w chacie
bo po tych wizytach to mam dom w rozsypce
i sama się w nim gubię
więc trzeba się troszkę wziąć w garść i posprzątać na kolejne wizyty
miłej niedzieli laseczki i nie łapcie dołków głowa do góry :-)
CIESZE SIE ZE WAM SIE PODOBAJA MOJE ZYCZONKA
Karolaja sie nie czepiam tego co mu podajesz co je twoja ewidentna sprawa jak dla mnie moze wcinac zupe ebulowo kapusciana i zapijac wodka <oby nie> ale mialam na mysli jak on to je w jaki sposb ze sie nie ksztusie ze ladni lyka ze se z takim jedzeniem radzi? szok moj to jak nadgryzie wiekszy kawalek ciastka to sie dlawi...
Agnes biedna Anitka......ponownie wspolzuje niech wyjdzie z zniej juz ten katarek....
a ja u rodzicow bo dominik ma turniej dzsiaj..wiec sama na chacie nie chcialam siedziec....
Dominik cos zaczol mi podkaszliwac lekoi oby sie nie zaczynalo....
Karolaja sie nie czepiam tego co mu podajesz co je twoja ewidentna sprawa jak dla mnie moze wcinac zupe ebulowo kapusciana i zapijac wodka <oby nie> ale mialam na mysli jak on to je w jaki sposb ze sie nie ksztusie ze ladni lyka ze se z takim jedzeniem radzi? szok moj to jak nadgryzie wiekszy kawalek ciastka to sie dlawi...
Agnes biedna Anitka......ponownie wspolzuje niech wyjdzie z zniej juz ten katarek....
a ja u rodzicow bo dominik ma turniej dzsiaj..wiec sama na chacie nie chcialam siedziec....
Dominik cos zaczol mi podkaszliwac lekoi oby sie nie zaczynalo....
RYBUSIA
Zaangażowana w BB
U NAS NIEDZIELA JAKOS MINEŁA BYLISMY POBAWIC SIE W TAKIEJ SALI ZABAW ALE SIE MAŁEMU PODOBAŁO ... BYLISMY TAM JUZ DRUGI RAZ ... DUZO DZIECI MAŁY MIAŁ RADOCHE A TERAZ ZAJADA SIE KUKURYDZIANYMI CHRUPKAMI I COS TAM GADA SOBIE .
MĄŻ JUTRO ROBI PRAWKO TRZYMAJCIE KCIUKI...
NA ZDJECIU PIERWSZYM KRÓL KUBUS PIERWSZY
NA DRUGIM KUBICAAA
Załączniki
Witam co słychać? jak Wam minął weekend? u mnie troche się działo, także nie miałam czasu napisać...w sobotę mieliśmy urodziny mojeje chrześniaczki, wiadomo prezent, imprezka, czas jakoś zleciał...dzisiaj też, obiadek, zakupy, szał w sklepach...więc też dopiero mam teraz czas....Mała szaleje na całego, energia ją dzisiaj roznosi, wszędzie jej pełno...a co u was? POZDRAWIAM:-)
A
ada04
Gość
Witam wieczorekiem
Mały właśnie usnął szlał dziś cały dzień ale załapał jedną długą drzemke usnął o 13 i wstał o 16;-):-)a mama w tym czasie też kimała:-)a potem zaś szalał od nowa i dziś zaczął wstawać sam na nogi hehe :-):-)
RYBUSIA Kubica super pierwsza klasa
ALUNIA znowu się byczy u rodziców odpoczywaj ile się da;-):-)
MONIKA mój dziś też szalał na maksa jak dobrze,że już śpi teraz czas na jakiś seans filmowy:-):-)
ANEKHA jak Niteczka wieczorekiem lepiej troszke
RUDA no własnie ja uwilelbiam zime ale zime z mrozem i śniegiem a to co jest teraz i sama radość dla dzieci zresztą dla mnie też
czas na relaks wieczorny więc
Mały właśnie usnął szlał dziś cały dzień ale załapał jedną długą drzemke usnął o 13 i wstał o 16;-):-)a mama w tym czasie też kimała:-)a potem zaś szalał od nowa i dziś zaczął wstawać sam na nogi hehe :-):-)
RYBUSIA Kubica super pierwsza klasa
ALUNIA znowu się byczy u rodziców odpoczywaj ile się da;-):-)
MONIKA mój dziś też szalał na maksa jak dobrze,że już śpi teraz czas na jakiś seans filmowy:-):-)
ANEKHA jak Niteczka wieczorekiem lepiej troszke
RUDA no własnie ja uwilelbiam zime ale zime z mrozem i śniegiem a to co jest teraz i sama radość dla dzieci zresztą dla mnie też
czas na relaks wieczorny więc
reklama
RYBUSIA
Zaangażowana w BB
[/url[/COLOR]]
MOJE MALEŃSTWO JUZ SOBIE SMACZNIE ŚPI POŚPIEWAŁAM MU KOŁYSANKI ZACZĄŁ TRZEC OCZKA I UŁOŻYŁAM GO LULU I JUZ SNI O GWIAZDKACH I KWIATUSZKACH ... WIECZOREM PRZY USYPIANIU TERAZ TO TAKIE CUDOWNE CHWILE I POMYSLEĆ ZE JESZCZE 3 M TEMU USTYPIANIE BYŁO TAKIM KOSZMAREM ..