reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

ANEKHA MÓJ TEZ LUBI ZDJECIA ZAWSZE SIE USMIECHA I CIESZY SIE NO PRAWIE BO OSTATNIO TO TAKIE WYSZŁO

BIDACZEK MÓJ KOCHANY ....

Załączniki

• Zdjęcie295.jpg
    Zdjęcie295.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Witam dziewczęta:)

Rybusia

Fajna foteczka, fajny bobas...jak ma na imię Twoje maleństwo, bo chyba przeoczyłam...

ja niedawno skończyłam robić obiadek, mała spi, więc mam wolną chwilę:)jak Wam dzionek minął? ja się tak zastanawiam, co ja mogę jeszcze dodać do zupki mojej Amelce, gotuje sama, ale brakuje mi powoli pomysłow, żeby urozmaicić...jak narazie dawałam jej pierś z kurczaka, lub indyka, do tego marchewka, pietruszka, seler, por, ziemniak na zmianę z ryżem, czasami brokuł lub kalafior....co jeszcze mozna dodać...zastanaiwałam się nad groszkiem, jaki to musi być, konserwowy w puszce, czy mrozony? i mam tez pytanko odnośnie jajek, dajecie dzieciom żółko, bo niby powinno się pół żółtka co drugi dzień, ja jeszcze nie dawałam, a wy? pozdrawiam:)

RUDA
Jak tam samopoczucie dzisiaj? masz już jakieś konkretne chętki na jakieś smakołyki?

Ostatnia edycja:
MONCIA23 MÓJ SYNEK JADŁ JUZ GROSZEK BARDZO MU SMAKUJE TAKI MROZONY KUPUJEMY I DODAJI KILKA GROSZKÓW MAŁA GARSTKE PRZYJOŁ BARDZO DOBRZE NIE MIAŁ PROBLEMÓW Z BRZUSZKIEM A ODNOSNIE KARMIENIA TO POLECAM STRONKE www.osesek.pl TAM SA TAKIE TABELKI CO DZIDZIA MOZE JESC OD KIEDY MOZNA WYDRUKOWAC JA TAK ZROBIŁAM I POWIESIŁAM SOBIE W KUCHNI NA LODÓWCE . MÓJ DZIONEK OKI WŁASNIE PISZE I TRZYMAM KUBUSIA NA KOLANKACH BO TAK SIE NAZYWA MÓWIMY NA NIEGO KUBIK ALBO KUBOL CZASEM KUBICA HIHIHI ALE TO TO MĄŻ WYMYSLIŁ A CO DO ZÓŁTKA TO TEZ DAJE . JA WOGÓLE DAJE MAŁEMU WSZYSTKO O MIESIĄC DO PRZODU I JEST OKI TERAZ JE JUZ WSZYSTKIE SŁOIKI PO 8M OCZEWISCIE PODAJE MU NA PRZEMIAN Z MOIMI DANIAMI CZASEM DO WŁOSZCZYZNY I MIESKA DODAJEMY PO 3 ŁYZECZKI MISIOWYCH OGRÓDKÓW NP Z GROSDZKIEM I MARCHEWKA TEZ TO UROZMAJICA SMAK A MIESKO TO WIEPRZOWINKE I WOŁOWINKE I CIELENCINKE KURCZAKA TO RAZ W TYGODNIU BO NIE JESTEM DO NICH PRZEKONANA BO TO HORMONY ....POZDRAWIAM

no to co tam panie napisza ieczorkiem?

moja zjadla dzis warzywka ladnie...nawet ze smakiem( jesli tak mozna powiedziec o diecie alergika) sprobowalam to no coz...troche mdle na tym nutramigenie ale co tam, wazne ze zjadla:-D
cos mialam napisac...odpisac...eh...zapomnialam co chcialam napisac :-p

co do groszku to u mnei odpada bo mała uczula...:baffled:
co do żółtka to ja jeszcze małej nie dawalam...zaczne niebawem moze nie co 2gi dzien...na poczatek co 3-4 dni do zupki, potem samo...zobaczymy jak to bedzie...

mlody sie ze mna tu kloci na wieczor...o pierdoly...grrrrr....chce mnie wkurzyc ...nie dobrze bo neibawem mikolaj:-D

milego wieczorku wszystkim zycze!!!!!
:happy::happy::happy:

To twój synek ma już cztery zębole? wcześnie...moja ma narazie tylko dwa, zobaczymy kiedy będą następne...my jeszcze nie kąpaliśmy, kąpiemy zazwyczaj około 21.00, potem trochę buszuje i zasypia około 22.00-22.30, i śpi do 8.00-9.00...różnie...dobrej nocki dziewczęta:) pozdrawiam

http://pierwszezabki.pl/s/suwaczek_8392330.png?62248

Ostatnia edycja:

ZAJRZAŁAM DO WAS JESZCZ NA CHWILKE .

Moncia23 TAK NO JUZ CZTERY SZYBKO BO JUZ 3 TYGODNIE TEMU MU WYSZŁY TE DWA U GÓRY A PIERWSZE TO JAK MIAŁ 5 M MY KAPIEMY KUBIKA CODZIENNIE O 19.00 POTEM JEMY MLESIO TZN KASZKE I TROCHE SZALEJEMY ALE TAK W WIECZORNEJ ATMOSFERZE ZEBY NIE ROZBUDZIC DZIDZI I POTEM CZYTAMY BAJE ALBO ŚPIEWAMY I KŁADE MALCA DO ŁÓŻECZKA ODCHODZE A ON JUZ USYPIA I POBUTKA RANO OK 8 LUB 8.30 :happy2:
DOBRA LECE JUZ PA PA ...:-D

Ostatnia edycja:
czesc!!!

Dobra ja na chwile bo maly oglada bajke wiec mam 5 minut....

Agnes jak wygladaja te tabletki ja nie pamietam czy oby dominik jak byl maly nie dostawal ich cos mi nazwa mowi ale ja mam wiejsza pamiec wzrokowa iniz taka po nazwie tamte mialy opakowanie takie bialo z czerownymi wstawkami i bralo sie przez 6 tygodni non stop przez pierwsze trzy dni tygodnia....

Karoli malo dizs widze....

kurcze nie wiem co pisac by wogole zdazyc cos napisac malego mam na glowie caly czas raczki i raczki maruda jedna sam sie soba nie zajmie nooooooo teraz ulubiona baja leci jego to ma mnie chwilowo gdzies....

u nas nocka miod cod pewnie zapesze ale o takiej maze poszedl spac kolo 21 potem spakl twardo bez jeczenia bez moska do 3;15 i wtedy melko na spiocha i spal dalej twardo do praiwe 9 rano!!!! a ja z nim super bylo...

a teraz po 22 ani jeden ani drugi synek jeszcze nie spi.... kuzwa cos im sie poprzestawialo..... no nic...przezyje jutro zajrze buzaim was mocno!!!!

reklama

WITAM WAS W KONEJNYM DNIU Z NASZYMI POCIECHAMI . MUSZE SIE WYZALIC MAM DZISIAJ STRASZNY DZIEN NA WSZYSTKICH KRZYCZE JAKIS DOŁEK ZŁAPAŁAM . KRZYCZE NA MEZA I NA KUBE ... CO ZA TRAGICZNY DZIEŃ ... ZAJRZE POTEM BO AZ SIE WE MNIE GOTUJE ....:dry::dry::dry:

Do góry