reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

RYBUSIA

Ja też ostatnio miałam gorszy dzień, byłam wściekła jak osa, dołek wyłapałam, wyżywałam się zarówno na moim mężu jak i na Bogu ducha winnej córze:( ale przeszło mi na szczęście, propponuje wyjście gdzieś na spacer, bez dziecka, sama...złapać trochę powietrza, odetchnąć.,..mi pomogło...:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mieszkam pare kilometrów od warszawy:-) jakby było słoneczko człowiek miałby siłę i ochotę na wszystko a tak za oknem szaro ponuro człoiwek siedzi w domu to i wszystko irytuje....aj aby do wiosny długo nie zostało...

ada04 o najlepszy sposób na nerwy to drzemka ja pospałam z Kubikiem i juz czyje sie lepiej ...

dzisiaj kubus jest grzeczny wspina sie gdzie tylko może i robi to strasznie śmiesznie ... i pije sam z butli ze smoka nie kapka a wczesniej nie umiał ....:-):blink:

Dziewczyny jakies nerwowe dzis chodza...ja tylko z rana..
bo poszlam na wizyte do gin a ta sie nie zjawila wiec nici z wizyty:wściekła/y:
Mala... oj...po przedpoludniowej drzemce wyskoczyl jej kaszel i katar...eh..i tak sie utrzymuje...wiec podalam co mialam,wapienko...syropek prawoslazowy...euphorbium do noska i tak mam nadzieje tym ja zaleczyc, bo mnei chyba cos trafi jak jedno wylecze a z 2gim zaczne po lekarzach latac..kurcze chyba nie oplaca sie wychodzic z gabinetu lekarskiego:baffled:
zjadla pol zupki...kaszke z rana normalnie,teraz sinlac przed lulaniem i juz spi...nunka moja biedna mala...pewnie kiepska nockaq bedzie bo katarek i w ogole...

Ruda
gdzie Ty?jak sie czujesz i w ogole co slychac?

Rybusia
fajnie 4 zebole....my na gorne 2ki nadal czekamy;-)
ja kiedys 3miasto teraz giżycko

Ada
nie denerwuj sie...zlosc pieknosci szkodzi:tak:

Lady
my nie mamy tego w tabletkach akurat tylko w granulkach do rozrabiania z woda...pierwszy miesiac mamy dawac tak: 3 tygodnie przez 4 dni w tygodniu potem 3 dni przerwy a nastepne 5 miesiecy jutro tylko raz w miesiacy taki tydzien 4leku/3dni przerwy.
a wyglada to tak:
Ribomunyl (sobre - forte) :: Laboratorios Silesia
tu jest co prawda forte ale pudeleczko i saszetka wyglada podobnie tylko moja nie jest z niebieskim paskeim tylko beżowym.

Wszystkim życzę milego wieczorku!!!!:happy:

reklama
Hej

Agnes leku nie kojze mam nadzieje ze dacie z tym rade ze wszystko minie....

biedne te nsze dzieci u mnie nto samo jedno wyjdzie a drugie popda i tak w kolko....i jak sebek m byc zdrowy jak mi Dominis ciaglecos przynosci....

malutk biedna sie meczy moj ma niby cos w nosie jeszcze ale chyba juz koniec bbo jak chce scuagac frida to nic nie leci ale bzyczy mu cos tam i kaszelek dalej sie utrzymuje mu sporadycznie ale jest sluchac jak flegma mu zalega na gardle......

zdrowka dla dzieciaczkow!!!

i sie nie martw zupkami mi juz 2 lekarki mowily ze dziecko jeszcze zdazy sie nauczyc jesc te rozne zupki i ma na to czas ja sama jestem z sebkiem teraz na diecie mlecznej przez 14 dni naraziee....lekarka mowila ze wszystkie witaminy dziecko ma w mleku ze przyjdzie czas i zacznie jesc ladnie a potem nadrobi..ze mam sie nie martwic i nie stresowac ale sie nie da nie?!

Karola pytanko di ciebie w swoich postach piszesz ze natanek zawsze cos skubnie od ciebie jak jesz zsniadanko czy tez obiadek ostatnio schab wcinal??? jak to mam rozumowac????????? dajesz mu smazone mieso?? twarde w duzym kawalku?? to samo z z pieczywem ????wez sprostuj bo sie zastanawiam i nie daje mi to spokoju....<ciekawosc>

Reszte mamus pozdrawiam i milej nocki!!!

moj wlasnie zjadl o 21 i odrazu zasnol mam nadzijee ze na noc juz a nie jak wczraj poszedl po 23 spac!

Do góry