Ada ja z Natanem to przytyłam 6,5 kg ale z nim do 8 miecha chodziłam do pracy i miałam oprócz tego kupę obowiązków od godziny 6 rano do 24 byłam na nogach i wiecznie w biegu więc pewnie te kilogramy nie wskakiwały 
co do mięsa i zapachów to też to odczuwam
ja tez za mięsem nie przepadam
Lady no ładnie będę musiał teraz się zastosować do tej twojej wyliczanki
za tatusia za mamusię - dobre dobre
a tak serio to wiem że powinnam się teraz troszkę lepiej odżywiać no ale za jasną anielkę nic mi nie smakuje i nie wchodzi
heheh mikołaj za dużo słodyczy przyniósł a to dobre
u mnie wszystko leży i jak na to patrzę to aż mnie po ścianach nosi
a jak byłam z Natanem w ciąży to obowiązkowo raz dziennie musiał być jakiś batonik bo inaczej to by był zmarnowany dzień
no ale teraz jeszcze wszystko prze de mną i może batony wrócą do łask
dziś dzwoniłam do przychodni żeby się zarejestrować do gina i zrobić sobie standardowe badania
moja położna która prowadziła 2 poprzednie ciąże jak usłyszał że jestem w ciąży to chyba spadła z krzesła
mówi do mnie znowu
na co ja jej tak - kuliśmy żelazo puki gorące
na co ona jeszcze większy śmiech i mówi że już się nie może doczekać poniedziałku żeby ze mną pobabulić
mówię wam żadko kiedy zdaża się taka równa babka jak ona
ok zmykam bo malutki woła :-)

co do mięsa i zapachów to też to odczuwam
ja tez za mięsem nie przepadam

Lady no ładnie będę musiał teraz się zastosować do tej twojej wyliczanki

za tatusia za mamusię - dobre dobre
a tak serio to wiem że powinnam się teraz troszkę lepiej odżywiać no ale za jasną anielkę nic mi nie smakuje i nie wchodzi
heheh mikołaj za dużo słodyczy przyniósł a to dobre
u mnie wszystko leży i jak na to patrzę to aż mnie po ścianach nosi

a jak byłam z Natanem w ciąży to obowiązkowo raz dziennie musiał być jakiś batonik bo inaczej to by był zmarnowany dzień

no ale teraz jeszcze wszystko prze de mną i może batony wrócą do łask
dziś dzwoniłam do przychodni żeby się zarejestrować do gina i zrobić sobie standardowe badania
moja położna która prowadziła 2 poprzednie ciąże jak usłyszał że jestem w ciąży to chyba spadła z krzesła
mówi do mnie znowu

na co ja jej tak - kuliśmy żelazo puki gorące
na co ona jeszcze większy śmiech i mówi że już się nie może doczekać poniedziałku żeby ze mną pobabulić
mówię wam żadko kiedy zdaża się taka równa babka jak ona

ok zmykam bo malutki woła :-)