reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

hej hej
łooo Ruda...faktycznie spory twój skarbek...a myslalam że moja to zawodnik sumo :p hhe (którego sieNatanek urodizł?) moja z 15kwietnia jest urodziła się 3,920/55cm a teraz ma trochę ponad 6,5 kg..no może 7...nie byłam ostatnio na ważeniu to nie wiem-5go września idziemy..

dzięki dziewczyny za rady co do "łyżeczkowania"będę wszystkiego próbować...

o zgrozo...mój syn ma wysypke :baffled:myślałam kilka dni temu że to potówki ale nie..bo jest coraz więcej,cały brzuch i plecy,kilka krostek na twarzy ...są blade ale swędzą...myślalam że ostpa ale nei ma gorączki i nie zmieniają siew bąble...więc juznie wiem co to i idziś idizemy sprawdzić u pani dr co to za świństwo...byle nie zarazić małej:-(

Miłego dnia,pozdróweczka wszystkim!!!!!!!!!:happy::happy::happy::happy::happy:

reklama
Dzień dobry!

RUDA mój miesiąc temu ważył 6kg nie wiem jak teraz ale też coś około 7 idę za 10 dni na szczepnienie to sie dowiem...

A my dziś nocka super mama nie musiała co 5 minut smoka podawać synus spał tylko mnie jedno martwi wykłada nogi na ochraniacze i poza łóżeczko ocharniacze mam na około ale i z nimi se radzi i wystawia nogi:dry: nie wspomnę że non stop się przękręca na brzuch i chce by go obkręcać bo tej drugiej techniki nie opanował raz mu się udało:-D

ANETA dzień dobry!!!A co to za wysypka?:confused:

Hej Dziewczyny

Anekha moze rozyczka:confused:...daj znac co i jak

Ruda za tydzien Ci powiem ale wazy cos kolo 7kg:-) i ma 63cm- przy wadze urodzeniowej 2820g i 50 cm- moj geniusz:-)

Ada witaj

AMIRKU BUZKA Z OKAZJI 4 MIESIACZKA

FILIPKU BUZKA Z OKAZJI 5 MIESIACZKA

Lece do kolezanki wiec bedzie mnie malo..... no juz nie placzcie za mna:-p przeciez wroce:-D;-)
Udanego dzionka Dziewczynki

hej hej
łooo Ruda...faktycznie spory twój skarbek...a myslalam że moja to zawodnik sumo :p hhe (którego sieNatanek urodizł?) moja z 15kwietnia jest urodziła się 3,920/55cm a teraz ma trochę ponad 6,5 kg..no może 7...nie byłam ostatnio na ważeniu to nie wiem-5go września idziemy..

Natan się urodził 8 kwietnia więc jest starszy :-)

zwazylam mala....6,8kg wazy mniej wiecej

No to też dużo jak na dziewczynkę ale widzę że malutka od początku duża :-)

Dzień dobry!

RUDA mój miesiąc temu ważył 6kg nie wiem jak teraz ale też coś około 7 idę za 10 dni na szczepnienie to sie dowiem...

nie wspomnę że non stop się przękręca na brzuch i chce by go obkręcać bo tej drugiej techniki nie opanował raz mu się udało:-D

No to pięknie że maluch taki ruchliwy bo Natan nie rusza tej grubaśnej dupki tylko mostki robi tylko i wyłącznie go siedzenie interesuje :-):rofl2:a jeśli chodzi o przekręcanie to z plecków na boczki - tylko hehe:-)

Nati był ważony ostatni raz jak miał 3 miesiące i wtedy ważył 6500 i myślałam że już się skonczył okres takiego tycia :baffled:a tu masz babo placek

moj maly wazyl 3800 przy porodzie a miesiąc temu 7200 wiec jestem ciekawa czy dobił juz 8. za 2 tyg nastepne szczepienie wiec sie dowiemy :)

OOOOOOO matyldo to też duży chłopczyk :-)

Hej Dziewczyny

Anekha moze rozyczka:confused:...daj znac co i jak

Ruda za tydzien Ci powiem ale wazy cos kolo 7kg:-) i ma 63cm- przy wadze urodzeniowej 2820g i 50 cm- moj geniusz:-)

Ada witaj

AMIRKU BUZKA Z OKAZJI 4 MIESIACZKA

FILIPKU BUZKA Z OKAZJI 5 MIESIACZKA

Jaka kruszynka przy urodzeniu ale widzę cudnie nadrabia hehe:-) poprawiłyście mi humorek tymi wagami po po wczorajszej wizyucie się zmartwiłam jak widziałam inne dzieci w Natiego wieku takie chudziutkie:-) a mój wyglądał jakby był ich starszym bratem:-D:tak::-)

Też dołączam się do życzeń Amirku Filipku NAJLEPSZEGO

dziewczyny napiszcie mi prosze czy wasze dzieciaczki juz dzwigaja glowe i czy sie przekrecaja? bo moj maly caly czas chce siedziec i juz nie mam sily, nie wspomne ze juz od miesiaca jezdzi w spacerowce na plasko bo sie darł na potege w gondoli :)

FILIPKU WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!!!!!!!!

a my dziekujemy za życzonka

RENIU
ja już zalewam klawiturę :-:)-D:happy: baw się dobrze.....

RUDA dzień dobry:-)

moja wazy 5200 a mierzy 63 cm, urodzila se 2160 i mierzyla 49 cm:happy:

ja nie odbijalam w nocy jak jeszcze karmilam nockami.. a co do wargi moja to tak gada i to jak zawziecie i wychodzi takie "mmmm mmmmm mmmm mmm " z rozna intonacja :-D

reklama
Witam sie z rana (-no powiedzmy :-D)

ja wazyc bede sie za tydzien, ostatnio miala 6200 a miezylam ja sama miala ok 65 cm - ale nie wiem na ile pomiar byl wiarygodny :-) (a przy urodzeniu miala 3190 i 54cm)

i ciagle jest jeszcze tylko na cycu - zbieram sie psychicznie do wprowadzenia czegos nowego ale to tak we wrzesniu dopiero

Gulgag - my mieszkamy po drodze do Walbrzycha, okolice Sobotki, jesli uda mi sie wybudowac domek to z salonu bede miala widok na Sleze:-)

Do góry