reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
RENIU a mnie to na spacer nie zabrałaś co:crazy::dry: hmmmm.....:-D:laugh2:

Nieeee:confused:, a ja caly czas szlam i z Toba gadalam.....to nie bylas Ty?:-D:-D:-D

No nie ma nas, bo sa wakacje:-), i tak jak ja np musze dzieciakom jakos dzien zapelnic co by calkiem nie powariowali:-D.....a teraz juz w wyrkach to i mama ma luz:happy: tak jakby:baffled:

hej hej, co u Was kochane?????
no to mój synek ma tylko( na szczęście) zmiany alegrgiczne...prawdopodobnie nasilone na jakieś pyłki bo zawsze miał problemy z oczami w sierpniu a teraz jeszcze skóra doszła...wiec jem zyrtec i smaruję go maścią-mam nadxieję że szybko przejdzie
oczko.gif

córcia wkłada wszystko do buzi na potęge...sprawilam jej gryzaczek o taki: http://www.allegro.pl/item421902724_gryzak_d ziaselko_tommee_tippee_1_szt_roz.html
i muszę powiedzieć że zajmuje się nim
smiech.gif
gada do niego
jezyk.gif
i trze dziąsełka,gryzie i jest ok
oczko.gif

no i łyżeczkę kupiłam inną za radą pediatry( miękką ,silikonową)o taką: http://www.allegro.pl/item417445104_lyzeczka _silikonowa_anatomiczna_babyonowyprzedaz.html
dalam jej się nią pobawić w ciągu dnia a po południu po mleczku dalam na niej jabluszko....i ku mojemu zdziwieniu zjadła pół słoiczka
smiech.gif
smiech.gif
smiech.gif
cieszyla sie jak gwizdek z tego jabłuszka
usmiech.gif
usmiech.gif
usmiech.gif

potem wielka kupa ...hihihi ale co tam
jezyk.gif

wszystkim miłego dnia życzę!!!!!!
usmiech.gif
usmiech.gif
usmiech.gif
usmiech.gif
usmiech.gif

Anekha biedny synus, wysciskaj Go:-)
a gryzaczek nie glupi:happy:, trza pomyslec:tak:

U nas nocka spokojna, maly wlasnie wstal i zagaduje mame:-D.....tylko znowu pada .......moze sie rozpogodzi

Milego dzionka

dzień doberek!!!!

U nas też nocka ok....:-):happy:

ANETA:-) oby szybko przeszła ta wysypka....

RENIU:-) dziś spacerek;-):tak: ale nie tak jak wczoraj:-D:laugh2:;-)

reklama
Do góry