reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

NET GRIL też myślę,że nie ma co się śpieszyć z wprowadzaniem niech się wsio rozwinie dokładnie i jeszcze w swoim życiu się najedzą:tak::-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej Mamuski

Ja na krótko bo dużo roboty mam.Poczytałam nowości... A gdzie reszta bab?
Gratuluję kolejnych zębaczy:-D:-D:-D

U nas do zębów chyba daleko. Co prawda wszystko ląduje w buzi i łapki sa pyszne ale np. sliniaków nie używamy. Więc zdziwilabym się jakby coś się pojawiło.

Mam do Was też 2 pytanka?
Czy odbijacie dzieci w nocy? Bo ja tarmoszę małą ale nigdy mi jej sie nie udalo odbic jak śpi...
Czy Wasze maluchy też ciumkają dolną wargę?

Aduś jaki z niej aniołek to widać na ostatnim zdjęciu ;-);-);-) Niezła psotnica mi tu rośnie.

hej aga, z odbijaniem w nocy to wyglada tak ze bardzo rzadko sie mojemu synkowi odbija. moze dlatego ze w nocy spokojniej ssie :) a z dolna warga mamy identycznie i przez to takie miny mu wychodza ze czasami pekam ze smiechu :D

AGA mój nauczył się ćumkać kciuka hahaha i go ćumka aż dziś miał go odmoczonego:-D:laugh2::rofl2:

A Marysia to aniołek z usmiechem chochlika:tak:;-):-):happy:

mój w nocy nie odbija zresztą on kiedyś w ogóle nie chciał odbijac nerw i rzygał jak brałam odpusciłam i odbija ale w nocy karmie raz na śpiąco i nie odbijam:sorry2:

mój też ssie dolna wargę fajnie to wygląda

Kaszkasz gratulki ząbka:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anekha jak mala nie chce jesc z łyżeczki to możesz na początek podawać w butli może jeszce nie jest gotowa

Ja z urzedami jeszcze nie skończyłam - o zgrozo

Gorączka po szcepieniu przez 3 dni też to dziś w przychodni usłyszałam- zgadza się

jeśli chodzi o uszy przy ząbkowaniu to moge się z tym zgodzić widzę takie zachowanie u synka siostry ale mój tego nie robi a dziąsła rozpulchnione i białe kreseczki ma od ponad miesiąca

my dziś byliśmy na szczepieniu i Natan waży 8200 o zgrozo jaki klocek a jak się urodził to taki malusi był 3290

Ja w nocy też Natana nie brałam do odbicia bo jemu się odbija długo po karmieniu czasami już nawet zapominałam że karmiłam hehe:-) a jeśli udało mu się odbić to ulewał mega ilości bo tak w ogóle należy do grona dzieci ulewających
teraz się troszkę polepszyło jak jada takie zagęszczone kaszką i kleikiem :-)

gratulki dla następnego zębacza jak dobrze liczę to już mamy 4 czy 5 bąbli z zubem :confused:

nam dziś pediatra powiedział że jest zaskoczony że na ostatniej wizycie a to było jak Nati miał 3,5 miesiąca już ząbek był prawie na wieszchu a teraz po takim czasie jest w takim samym miejscu - taki jego urok hehe:-):-D

sorry za tego posta jesli jest z bykami lub brak w nim skladni ale jakos nie moglam się skupić bo Natan po szczepieniu coś nie chce spać i cały czas tu ze mną klika :-)

pozdrowionka :-)

kasiak_81 - ja mieszkam przy drodze na jelcz-Laskowice, tj. wylot przez sępolno, swojec, strachocin i wojnów w gminie czernica, a ty skąd jesteś?

reklama
RUDA gratuluje wagi Natanka łoj masz co dźwigać:-D:laugh2:

to ja tez uderzam aaaaaa kotki dwa

no ja nie wiem czy jest czego gratulować ja już się zastanawiam jak mu ograniczyć jakieś posiłki bo jeszcze z dwa kilo i mi plecy walną :-):-D

a wasze pociechy ile ważą tak dla porównania :confused:

Dobrej nocki kobitki i do juterka

Do góry