reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

hej :) ja dla mojego malego zamowilam ubranko juz i mam nadzieje ze zdazy przyjsc przed chrztem......wogole wiecie co cos mi sie cera pospula jak w czasie ciazy dostalam jakis wypryskow a nie mialam to tak po ciazy zniknelty a teraz jak okres dostac mam to mnie wysypuje nie wiem czemu co sie dzieje ............

reklama
Nia Nia to gratulacje ja też bym płakała ze szczęścia :-)bo by się ten koszmar w końcu skończył :wściekła/y:
Lady u kobiet w trakcie ciąży i po porodzie zachodzą różne zmiany hormonalne i pogorszenie skóry wypadanie włosów przytrafia się prawie każdej mi teraz jakieś pikle też wysypują chociaż ich nigdy w życiu nie miałam
:szok::-):-D

Ja to nic innego nie robie od rana jak lazenie kolo malego z doskokiem do was nawet rania mam tyle do zrobienia a mi sie nie chce.......wogole caly dzien chodze w koszuli noicnej dzien lenia!okres,maz w pracy....i tak to wyglada.....

:-D:-Da mnie nie bylo bo sie morzowalismy dzis, woda cieplusia i taka czysciutka .. rybki podgladalam jk sobie jedza :-D:-D i polowalam zeby choc jedna na obiad schwytac ale sie kurcze nei dala zadna.. wytrenowane kurcze..:baffled:

£ikend, £ikend i po £ikendzie:-D;-)

Niania gratki:-) dla Marcelka

Aga moze ja nie powinnam:-p, ale my mamy jeszcze Dziewczynke uzebiona:-), juz jakies poltora miesiaca:tak:.....wiec jest ich 3!!!:-D

netgirl ale masz fajnie...greckie morze na co dzien:-)

u nas dobrze, Cieciunio dzisiaj spokojny:-), teraz spi:happy:

ja tez mykam do wyrka:rofl2:

Echhh tak sobie weszlam na pierwsze strony naszego watku.. a tam sierpien ubieglego roku i pierwsze tygodnie naszych ciaz.. wzielo mnie na wspomnienia :-)

o matulu...zostawić Was na weekend :-D
widzę że tu już"zebatki" są...ale fajnie...moja póki co się ślini potwornie i strasznie niespokojnie je i śpi...pewnie niebawem coś się jej pojawi

jeju tak mi się nie chce a jeszcze czeka mnei dziś runda po urzędach...kurcze, nie ma z kim nawet starszego dziecka zostawić...szok...już to widze,kolejki i 2ka marudzących dzieci heheh...chyba sobie meliski zaparzę żebym była miła i nie opierniczyła dla zasady kogoś :-D:-D:-D

A co u Was kochane?
Pozdrawiam wszystkie!!!!!!!!

Witam

My po urlopiku ..ale cudnie było................... Martyna była przekochana za to teraz znów diabełek w niej siedzi ..trzeba będzie chrzciny powtórzyc ;-)

Ja też poszłam na łatwizne z chrzcinami..ale to było 26 kwietnia Młoda nie miała miesiąca a i ja czułam sie jeszcze kiepsko wieć tak było najlepiej.

Wy tu o zębach a unas ani widu ani słuchu choc widaje mi sie ze juz jej ostro dokuczają bo tak łąpczywie zaciska dziąsełka na zabawkach czy moich stkach ze auć...

Czy jakaś cyckowa mama wprowadza juz papu? Czy tylka mi tak odwaliło? Bo chyba żałuje troszku a z reszta juz sama nie wiem....

Lady ja też ciorom po chaupie w koszuli baardzo czesto np teraz ale ja chyba zaraz pójde do Młodej sie kimnac bo łeb mnie boli od dwóch dni :-(
A @ jeszcze nie dostałam...juz myślałam ze mnie nawiedza ale brzucho pobolała jakiś róz-śluz i nc wiecej

Ostatnia edycja:
reklama
DZień dobry!!!

Mój mały wczoraj się zywał i nie mógł spać ale w dzień nie pospał bo córki koleżanek mu nie dały i mi wieczorem szopki odstawił eh:-) mój bąk:-)

MADZIU dzień dobry:-)

Do góry