reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

witam kobitki

filmik świetny myślałam że spadnę z krzesła jak Nitka zaczęła bąblować a potem straszyć :-D świetna dziewczynka - zakochałam się jaka ona pultaska słodka jest :-) taka do wyściskania i tarmoszenia :rofl2::-):-D Jeśli można się zapytać z jaką ona się urodziła wagą i jaką ma teraz :confused: bo mi ona wygląda na dużo starszą dzidzię :szok::-) a włoski ma przepiękne :tak: ja zawsze chciałam mieć dziewczynkę i robić jaj kiteczki przypinać spineczki ale przeważnie małe dziewczynki są łyse jak kolano do 1 roku życia więc nici z tych planów a tu proszę normalnie Violetta Villas ;-):-) i jak mogłam pominąć jej piękne duże brązowe oczka :-) oj mamo jak tak dalej pójdzie to będziesz miała problem z kawalerami pod drzwiami do malutkiej będą się ustawiać kolejki taka ślicznotka :-):-D

ja dziś też mam bieganko po urzędach więc pewnie zajrzę do was wieczorkiem :-)

miłego dzionka wszystkim :-)

reklama
Ja puszczam małemu fasolki i bardzo lubi zwłaszcza mydło lubi zabawę:laugh2::-D kiedyś nie lubił denerwowały go teraz słucha z ochotą:tak:

dzien dobry:-)

Ruda a co Ty za filmik ogladalas:szok::-D

Madzia jakby co to ja nie wprowadzilam nic:-D

Ada widze ze kolezanka ma urocze corcie:crazy::-D:-D

Kasia.....ah jakby to bylo wczoraj;-)

Aneta co bedziesz zostawiac, bedziesz miec motywacje zeby panie w urzedzie poprosic o streszczenie ruchow:-D:-D;-)

U nas dobrze, dziecko wrocilo do normy......choc skrocil sobie pierwsze spanie po kapieli:dry:, zobaczymy jak dzisiaj dzionek minie:happy:
Spokojnego poniedzialku;-)
do potem

hehehe
Ruda
moja córcia urodziła się 3,920 gram/55cm a teraz ma 6,500gram/65cm -jest duża muszę pzyznać ..hehe zawsze przy mierzeniu i ważeniu jest koło 95-97centyla
nie wiem po kim ona taka heheh syn dla odmainy jak szczypiorek i zawsze ledwo dolną granicę normy zaliczał :-p tak wygląda na półroczne niemowle a ma dopiero 4 m-ce przecież :-)

a co do muzyczki to ja jeszcze córci nie puszczam..hihi...za to katuję ją śpiewanymi przez siebie kolysankami :-D:-D:-D...a muzyczka leci sobie z radyjka

Miłego dnia kochane...ja lece załatwiać sobie do końca wychowawczy

co za okropna znieczulica w urzedach panuje
ja tu z 2ka dzieci..mala mi sie w nosidle krecila..synkowi kazalam juz pomarudzic zeby ludzie mnie przepuscili ale gdzie tam...udaja ze nie widza ze baba z maymi dziecmi stoi...
ale co tam pikus...godzinke odstalismy...dzieci urzadzily koncert...zwlaszcza mala ..hehe...mlody z nudow niemal wyfroterowal podloge( powinni mu kasa rzucic za wysprzatanie urzedu:-p)
jeszcze tylko jutro i pojutrze i z glowy mam nadzieje:wściekła/y:

no to teraz juz wiem co ca filmik Ruda ogladalas:-D:-D:-D
Anekha super mala:tak:, jakbym swojego widziala:-D, tylko ze moj juz prawie lysy:-p;-)

My po zakupach, czkamy na obiad:rofl2:......
I pada:-(

ANEKHA super córcia:-D:-D:-D:-D i mam taką samą zapinke do smoczka:tak:;-):-):-):-)

a u nas ciepełko ja własnie wróciłam ze spacerku z młodym:-)

Witam. My też juz po urlopach. No i dzisiaj byłam już w pracy. Chodzę tylko 3 dni w tygodniu na parę godzin, tak że przegapiam tylko 1 karmienie piersią. I powiem szczerze że fajnie jest tak wyjść na trochę do ludzi.
Madziujka ja też próbuję wprowadzać nowe posiłki, ale jak dałam Iwusiowi słoiczek z bobowity marchewka z ryżem to tak go na papie wysypało aż miał strupki! Dlatego na razie daję mu kleik ryżowy ( dostał już 2 razy) i nic mu nie jest. A z marchewką spróbuję za kilka dni bo załatwię sobie od znajomej z ogródka. Zobaczymy może po takiej nie będzie miał alergii.
A niedawno się chwaliłam że Młody na nic nie ma alergii, hmmm...:baffled::sorry2:

No i @ też jeszcze nie dostałam i na razie się nie zapowiada.

Mam pytanko do mam które szczepiły hexą, według jakiego schematy jedziecie? Kontynuujecie tylko hexą?

reklama
KACHURKU witaj mój też był wysypany po marchewce:dry: będę próbować znowu gdzieś za dwa tygodnie znowu na razie papusia kleik i jest wsio ok teraz idzie w ruch jabuszko....a co do hexy ja pierwsze szczepnienie miałam 6w1 teraz drugie 5w1 i bedziemy kontynuować na pewno.....a z tego co mi wiadomo to chyba nawet wskazane ale tutaj nie jestem pewna czy można przerwać

Do góry