reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

kurcze ja to tak patrze wasze maluchy to juz wcinaja inne jedzonka ostro a my tylko na maminy mleczku i jeszcze z miesiac tak zostanie.

zdjecie mojego wozka zrobie jutro moze bo dzis sie polenilam, dalismy 40 euro,nowy oczywiscie, a jest fantastyczny i zostanie dla kolejnych na pewno.takze jak popatrzylam ze po 1000 zl np za wozek to az mnie glowa rozbolala..

reklama
Kazda po naganie [powiinna dostac po jednym poscie walnac tylko leeeeeeeee i z kim ja mama tu gadac co???? jeszcze troszke to monolog bede prowadzic hahahahha niedlugo jak tak dalej pojdzie te forum bedzie sie nazywalo przeminelo z wiatrem :pbylo minewlo a ja chce tu zostacccccccc i z wami dalej isc hihihi :)ogolnie to kiedys nas tu wiecej bylo....mam na mysli posty nie osobki :)i godzina nadrabiania w czytaniu to norma a teraz kilka sekund a ja taka ciekawa swiata jestem a wy mi to odbieracie hahahahahahahahah Iwonka jak tam wrocilas juz do domku???? opowiadaj cos bo albo przegapilam to albo nie wiem.... An to fajnie ze sie superowo bawilas pokaz jaka kieca byla noooo nie badz taka nie daj sie prosic zobacze co teraaaa top trendyyyy hahahahaha asiakow tez nie widac gdzie kolezanke zgubilyscie co??? opierniczyc ja przychodzenie do nas w kratke....Katja wczasy wczasami grecja grecja no ale wracaj tu na forum do nas :)Niania jak tam Ci idzie?????jak kuracja odchudzajaca?? ja juz 2 kilo mniej hihihi bez pieczywak a tralalalalalla :)i bez kolacji :)musze wyeleminowac jeszcze ziemniaki i bedzie git :].......Kachurkuuuu pani stomatolog trzeba wyslac specjalne zaproszenie na forum czy jak??????Ingrid to juz wogole o nas zapomniala....Kogo zapomnialam jeszcze opierniczyc oc???? Sila wytlumaczona no ale jak tak dluzej pojdzie to nagane tez zgarnie hahah Maja sie wczasuje u rodzicow :)Luky,Renia,Ada frekfencja wysoka nie czepiam sie hahahha,Kasia to ponadto hahahahakasiak _81 byla i wybyla.....haloooooooooooooooooo od jutra sprawdzam obecnosc hahahahahhaa :)nie no zarty zartami ale fajnie by bylo gdybyscie czesciej tu bywaly.....no ale co fakt to fakt by byc tu trzeba chciec.... a chciec nie mozna nakazac :)wiec pozdrawiam wszystkie! o ile ktoras przeczyta mojego nudnego wyrafinowanego posta hahahhahahahahaha

LadyLajla

Ale dałaś po piętach :-) post pierwsza klasa :-)
Mi też się wydaje że mało laseczki piszą - a ja lubię poczytać hehe:-D

Do juterka kobitki
i zaskoczcie mnie jutro ilością informacji
:rofl2:

hej hej :happy::happy::happy::happy:

hej wszystkim
Agnes
tak moze byc to objaw,na jego podstawiwe miedzy innymi potwierdza ciaze lekarz.

ja dizs tylko na chwile bo mam toche latania..

jjeeee...mam lekki wóziiio juz
oczko.gif

fajny,lekki i czerwony...oczywiście nie jest to moze"sczyt moich marzeń"co do model itd...ale czego mozna chcie za 200zł
jezyk.gif
mam małe zastrzeżenie co do mechanizmu regulacji oparcia ale może(mam nadzieję że moje obawy są nieuzasadnione
jezyk.gif
)bo zamiast sprężynek i klik klik...4lub 5 stopni oparcia to jest mechanizm linkowy

mocna cośc co prawda linka jest zciagana lub luzowana jednym ruchem ręki w zależności od teog jak wysko ma byc oparcie

to tye jesli chodzi o wozek... milego dnia wszystkim zycze,zajrze jak bede mogla :tak::tak::tak:

ale ja madra :p
chcialam se ulatwic życie i nie pisay o wózku...hihih skopiuowałam zamiart częśc to cala swoja wypowiedz z innego forum i wkleilam tu...hahahah...saama sie smieje z wlasnej glupoty teraz :p
wybaczcie czesc wypowiedzi"do Agnes"to nie powinna byc...takze nie zwracajcie uwagi :-D:-D:-D

tak czy inaczej...milego dnia...
jka sobie czlowiek chce ulatwic zycie to sobie robi jeszcze pod gore :-p

papapa Kwietnioweczki

Ala potrzebna znów jakaś afera żeby tłoczno się chyba zrobiło ;-);-);-)

Reniu, luckymama ja wprost przeciwnie do Was nie lubię wózków bo cholera muszę je nosić. :baffled::baffled::baffled:My kupiliśmy 3 w1 bardzo leciutki bez żadnych bajerów ale też bez amorków więc mała strasznie lata po krawężnikach... Nie jestem zadowolona. Kręgosłup mi od tego wózka juz wysiadł i dziś w nocy nie mogłam się podnieść z wyrka coś mi się zablokowało i z rana najpierw muszę się rozchodzić - porażka...

Ale te Wasze fajowe i coś Reniu w produktach mamas jest interesującego...

A my dziś znów uciekamy do rodziców bo podobno ma być gorąco i mąż strasznie dużo ma pracy więc odpocznę od targania wózka.

Kiedy kupujecie krzesełko do karmienia? I jakie? Ja jak byłam mała miałam oczywiście drewniane ale takie rozkładane do stolika i krzesełka. Są takei plastikowe ale nie ładne wiec chyba kupię takie zwykłe?

Maryś ma podstawowy skład zabawek czyli mata, leżaczek, karuzela. Macie jakieś ciekawe inne propozycje na zajęcie malucha bez mego udziału? ;-);-);-)

Dzień dobry!!

Anekhe:-)

Mój od rana buszowął po łóżeczku teraz roszkę pobrykał z mamą i padł wstanie za dwie godzinki i na dwór...:-)
a co tu taka cisza...
ALUNIA sprawdź obecność:-)

MIŁEGO DNIA!!

Ja jestem:-p
Dziendoberek;-)
no wezcie pod uwage ze sa wakacje:tak: i wiekszosc sie plazuje:rofl2:
a Ty Lady nie krzycz na nas bo sie wystraszymy i w ogole przestaniemy pisac:-D;-):-p

Aga mnie denerwuje w ich produktach ta szarosc, nie wiem nie znam sie;-), ponoc takie male dziecko widzi tylko czarne i biale, tak slyszalam, ale ja sie z tym wrecz nie zgodze:no:.....i do tego czarne wozki:szok:, poprostu koszmar

my juz po sniadanku, obiad w polowie zrobiony (kopytka musze polepic:crazy:, no ale to przed serwowaniem:-D) a ja teraz siedze i popijam kawke:-)

Anekha:-)
Ruda:-),
Lady:-)

reklama
No czesc ;)Ruda ----------dzieki za poparcie hihihihiAnetka ----------ja mam to samo oparcie dziala linkowo o zgrozo.... no ale narzie niz z tym sie nie dzieje..........Aga----- a u mnie pochmurno... w nocy strasznie ;alo........ ale szczerze mowiac kolodypy mi juz lata to slonce nawet nie chce mi sie na nim siedzieca tak jak teraz jest git wyjde i nie prazy da sie posiedziec z malym......Adus------ no wlasnie sprawdzam obecnosc....i jestem niepocieszona ... no ale dzien sie jeszcze nie skonczyl........Bojciu laski jak moj maly zle spi... do 2 w nocy ok do tego karmienia potem przysnie twardo na godzine i lipa budzi sie co chwile jeczy chce smoka ale go wypluwa kreci sie na boki wierci i tak co 10 minut do 7 rano ...i ostatnio to jego staly rytual...a ja jak cma...... czy to zabki ????ida???? jeju on tak sie slini wypycha smoka i wklada piachy szarpie nimi na boki paluszki tez a sliny masa.......

Do góry