reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

renatka
heheeh nooo...uwielbiam wózeczki,jak widzę nowoście to aż mi siechce odrazu kupić :D tylko fundusze nie pozwalaja i kupuje z serii"dobre bo tanie"hihi"jak to dobrze ze biedronka jest tak blisko" :p

zmykam miłego dnia,pa

reklama
Renatko - fajne masz wózie :-) no ide juz ide :baffled:
Ada - ja też nie do końca zadowolona z głębokiego, ale już i tak spacerówka poszła w ruch a z tej jestem happy :tak:
No moje dziecko mnie zadzwia, karmilam ją zupką a ta mi zasnęła :-D

Hej laski a ja mmam spacerowke pamietacie jaka...oglnie fantastycznie sie prowadzi ale lekko czuc ten stelarz pod plecakami wiec poki co wyscielam malemu...i jest git uwielbiam malego w niej wozic jest taka delikatna i taka lekka i super sie prowadzi normalnie wygodna...ale jak zwykle u mnie zawsze jedno ale..... moj sebcio jest juz jakos na nia za duzy teraz jak tak podrosl to wydaje mi sie ze ma za malo tam przestrzeni i powoli robi mu sie w niej ciasnooo hahahahahahahahahaahhaah no ale poki co jedze z nim tym na wieksze wyjazdy a takie jak korona itp zabieram moj wielofunkcyjny co prawda duzy jak czolg nawet w formie spacerowej ale jestem tez z niego zadowolona bardzo naprawde gondole juz wyciagnelam na dobre i se lezy w jako wersji spacerowej...i ma tyle miejsca super pod krawezniki super sie wjezdza tylko z prowadzeniem czolgu gorzej a nie wspomne ja mam go wniesc na gore czy zapakowac sie do autopbusuuu hahah musze czekac na niskoprzegubowy czy jak mu tam a maz jak daje do auta to pomimo iz mamy combi to zajmuje caly bagaznik hahahahahahhahahaahaha ........

hej Iwonka a wiesz co ostatnio jak karmilam mjego zupka to mi zasypial i na polspiaco mu podawalam i tak slicznie jadl nie krecil mi sie ani nic tak moglabym karmic i karmic...ale sie balam ze jeszcze mi sie zadlawi a w pewnym momencie tak wargi zacisnol skubany ze wiedzialam ze nie chce juz hahahahahaha chyba nawet obcegami nie dalalbym rady je otworzyc mu hihihi

a wogole zapomnialam Wam cos powiedziec:) sluchajcie siedzialam sobie arano zmalym oparta na lozku i jak zwykle on sie odbijal ode mnie do siedzenia to ja mu poduszki naszykowalam na lozku tak ze lezal sobie w pozycji kata rozwartego i ja na przeciwko niego bylam i se gaworzymy a ten sie cieszy od ucha do ucha i tak sie wiercil ze poduszka sie obsunela a on obsuwal sie i nagle ja patrze a ten podparl sie reka czujecie?zatrzymal se upadek myslalam ze to przypadek ...ale wyprostowalam go i on sam reke polozyl na lozku i pochlony twardo sie tak trzymal...pelen swiadom swojej zdolnosci nowej ale jestem z niego dumna :)

Ruda ten wynalazek 3 w 1 jest zajefajny:szok:, ze wczesniej sie tu z tym nie pojawilas:-D;-), i ja tez mysle o tym samym krzeselku FP:tak:, w ogole chce mu wiekszosc z tej serii skompletowac:-) ale czy mi sie uda:confused:
No jak na razie to jest jedna z rzeczy z której jestem najbardziej zadowolona i jeszcze mi długo posłuży :-)a nawet po Natanie jeszcze komuś sprawi radochę bo te rzeczy z FP w ogóle się nie niszczą :-) Ja tak sobie myślę że nie długo też będę miała całą serię hihi - tylko nie wiem co na to powie mąż :szok::-D Ja też Renatko żałuję że nie jestem z wami od początku pewnie bym mogła niektóre rzeczy z wami skonsultować i nie popełniłabym błędów :wściekła/y::-);-)

Tak:-) i jest bardzo szczęśliwy :-)
Uwielbia się tam bawić bo ma grzechotki w zasięgu ręki i sam może sobie wybrać którą się bawić i doskonale się w nim karmi :tak:
To krzesełko jest tak wyprofilowane i ma tyle ustawień że można je dopasować do każdej pociechy :tak:

Ja jestem dziś tak zajechana że padam na r... :-)
Zajmowanie się dwójką dzieci jedno w wieku 4 miesięcy a drugie w wieku 8 to jest coś mówię wam !!! Plecy i ręce mi padają :rofl2: ale ogólnie chyba się maluchy pokapowały że mi ciężko i na zmianę jedno jadło drugie waliło kupę pierwsze spało to następne jadło - więc się zgrali chłopaki hehe

o mały włos bym zapomniała się pochwalić Nati wczoraj pierwszy raz się przekręcił z plecków na brzuszek :-)może jeszcze nie do końca tak sprawnie jak mu to będzie za jakiś czas wychodzić ale zawsze coś
Ps nie wyjął spod siebie jednej rączki hihihih:-D

RUDA togratulki pierwszego kręciołka :-) mój juz też bryka tylko z brzuszka na plecy za cholerę niet za to jest na eta[ie oglądnia nóg swoich....:-D:-D

ja dziś też miałam dzień meczący aczkolwiek nic nie robiłam takiego:dry: więc uderzam spać:happy: dobranoc:-)

reklama
Ruda gratki dla Natanka:-), moj kolek sie nie przekreca:baffled:, ale za to sie dziwga do siadania:-D szalony

Katja buziaczki dla Sofijki;-), to juz 4 miesiaczki:-)

wszystkie dzieci spia:rofl2:, wiec ja tez uderzam do wyrka:-), bo tata jeszcze nie spi:-p:-D;-):rofl2:

Do góry