reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

ide luknac czy sa tam moje fotki bo zapomnialam... a TA delikwentka przyjemna to moje foty po tej aferze z czystej zlosliwoasci gdzies zamontuje.

Ala kotek napisze ci ten plan ok .. slowo zucha:-)

reklama
Ala Ty daj spokoj z jakms planem;-), Ty mi tu mow skad masz ta Myche:angry:!!! ja tez chce:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Lady :-D piekna myszka ;-)
Lucy u mnie bywa roznie, czasem mala zajmie sie sama soba a czasem jest dokladnie tak jak u ciebie :tak:
Kaszkas to duzi u ciebie Borysek, a masz jego foto
Ruda ja to teray tey troche ostrozniejsza z tzmi zdjeciami, nowe dziewczyny dajcie np do mnie w przwatnej wiadomosci swoje dane na nasza klasa, tam sa nasze fotki dla znajomych dostepne :tak:
fuck jak xle sie pisze, klawiatura mi sie przestawila :wściekła/y:

reklama
No a ja właśnie na NK mam mało fotek właśnie tam to dopiero pełno oszołomów biega ( tak mi się wydaje ):-)

oszolomow wszedzie pelno chocby moj sasiad co z zazdosci w kalibre strzelal a jak robilam urodzinyw ogrodzie to rzucal petardami,..,.hahahaha

Renia a Ty juz o myszce hihihihihihihi

Do góry