reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

witamy!!
Lady ale masz bombową mychę!!!!!!!!!!!!!
U nas nocka superancko, tzn Hania zasnęła o 21.30- do rana 3 karmienia na spiocha, nie wiem o której , bo mi się nie chciało na zegarek patrzeć..... i pobudka o 8.30, jak dla mnie rewelka. Aga, ale ty stresujesz tego biednego męża, niedobra..... a tak serio to tylko faceci są, więc nie spodziewajmy się kochane za wiele- jak to moja Babcia świętej pamięci mówiła" co nie ubijesz, to nie ujedziesz!" tzn, ze o wszystkim trzeba mówić, np. podnieś te brudne skarpetki, umyj nogi!, zmyj naczynia, idziź do fryzjera i takie tam. Odnośnie mądrosci ludowych mojej babci, to i tak najbardziej podobała mi się ta " Pamietaj Mileno!nigdy facetowi nie pokazuje się całej dupy" tzn , ze trzeba mieć swoje małe sekrety i nie o w szystkim im mówić.:-);-):tak::-):laugh2::-p

reklama
Lene, Asia tak wiem że sporo w tym mojej winy bo niecierpliwa jestem i nie lubie się prosić. taka twardzielka że ze wszsytkim sobie dam radę. Więc jak mam czekać aż podniesie te skarpetki to samato szybciej i sprawniej zrobie. Najbardziej mnie wkurza że ma gdzieś urzadzanie mieszkania. Na szczęście moi rodzice mi pomagają a on nie ma zielonego pojęcia co się tam dzieje i jestem święcie przekonana że bedzie krytykował efekt końcowy.

Ale to tyle jeśli chodzi o mojego męża bo ostatnio jak o nim pisałam to też nie źle zawrzało na forum ;-);-);-)

Lene babcia ma świętą rację!!! Ja sekrecików mam strasznie dużo:-D:-D:-D

Czesc

Aga to jak nie jestes zołza to polecam ksiazeke do przeczytania ,, Dlaczego mezczyzni kochaja zołzy,, Sherry Argov do siciagniecia z netu;-)

Lena swieta racje..... facetom sie calej dupy nie pokazuje:-D

ogolnie noc za mna dosc dobra wstalam o 4 na karmic smoka;-)wiec jestem dzis wyspana;-)

gdzie reszta kóz?Ada Renia, Madzia, Lucymama Maja? Iwonka, Ala

asiu dzień dobry:-)

lene świeta prawda

kasiu myszko jestem:-d:-d:-d:-d:-d

oj RUDA sorki nie zauważyłąm twego posta cześc z ranka

Heja jestem jestem dzis maly do 8 dal pospac bynjamniej polezec a karmienie mialam o 19:40 a potem dopiero o 2:15 a nastepne kolo 7;50 i Usmiech Anila hahah i trza bylo gaworzyc z nim :0 uwielbiam jak sie smieje zaraz po przebudzeniu cale oczka bija radoscia ze mnie niwdzi :)ajjjj.....Dopiero sie ogranelam bo musilam gary pozmywac po wczorajszych golabkach i ogolnie hahha bo jak j robie w kuchni to zawsze bomba strzela nie wiem jak to sie dzieje...hahahahhaahhaahahaAle dzis skwar sie robil opalenizna zchpdzi trza na solarke pojechac bo lezec juz mi sie na tym sloncu nie hcce haha :) wiecie co ja smaruje tym zelem co Anetka pisala na dziasla i powiedzcie jakie on ma dzialanie? bo nie bardzoi wiem wybprobowalam na sobie i fakt faktem schlodzil mi dziasla ale na kilka sekund to chyba nie dziala....jakies niedopracowane czy jak....

Aga- i to jest własnie nasz błą, nie chcemy czekać, aż on coś zrobią, tylko my wiedząc, ze zrobimy to szybciej i lepiej robimy to same- a samcom w to graj!!!
Tylko, ze ja mam takiego nietypowego samca w domu, bo on w sumie wszystko robi:sorry2::sorry2::sorry2:, samiec jak to samiec czasem mnie wkurzy, ale ogólnie jest git, ugotuje, poprasuje, posprzata, dzieckiem się zajmnie jak trzeba i wogóle zabrzmi to nieskromnie ale złota rączka z niego i potrafi zrobić wszystko, nawet mieszkanie , w którym teraz mieszkamy zrobił samiusienki ze satrego, poniemieckiego strychu- nie było ani prądu, wody, ani jednej sciany,podłogi, okien nic. O kurdę- miałysmy tu mówić, jacy oni do bani, a ja się przechwalam.

hej laski
u nas noc ok, ale wczoraj byla wczesniej kapiel i karmionko ( bo mecz oczywiscie) no i mała wczesniej sie obudzila tzn. o 1.30, pozniej 4.30 i już od tej pory tylko kwękała więc praktycznie spania nie było :baffled: obczailam mniej wiecej o co chodzi i nastepnym razem w takiej sytuacji dam jej po 4 butelke zeby jeszcze ladnie pospala :tak: dzis próbjemy zupke jarzynową :-)
Lene - bardzo fajne mądrości ;-)
Aga - nie przejmuj sie mężem, no możesz tylko troszke dać na luz, do niczego go nie zmuszać i od niczego nie izolować i będzie git :-)
Ada - no i minęły problemy z klawiaturą jupi :-D
Ruda - no moje szkrabiątko waży tylko 5200 :sorry2:
Lady - pokaż myszke raz dwa ! :-D
Asia - fajnie że sobie razem pourlopujecie, ja na weekend zostaje sama :-( znaczy z niunią, ale najchetniej to bym gdzies wyjechala albo kogos zaprosila do siebie, a wszyscy znajomi daleko i nie przyjadą, a mi z małą pociągiem 6 godzin tez pewnie bedzie ciezko sie tłuc :-(

Moja córka własnie leży w łózeczku i żali się jaka to jej mama okropna, bo siedzxi przy kompie, a dziecko samopas zostawione, szkoda, ze tego nie słyszycie!!! jaki nerwus z niej, czysta mamusia.
Lady- nie wiem co to za żel, ale moze sachol?? te zele mają raczej działanie chwilowe- tak jak piszesz lekko chłodzą dziąsełka.
A teraz z innej beczki-moja córka robi ostatnio bardzo rzadkie kupki, prawie sama woda- i tak jak dziś musiałam jej trochę pomóc i najpierw szła sama woda, póżniej trochę gęściejsza kupka a no koniec aż sięspieniło- sorki, za opis, ale inaczej nie wiem jak to wyłumaczyc, a niepokoi mnie to bardzo, piersiowe doświadczone mamy-= może Wy coświecie w temacie takiej kupy??? zgóry dziekuję za pomoc

reklama
Lene, Asia tak wiem że sporo w tym mojej winy bo niecierpliwa jestem i nie lubie się prosić. taka twardzielka że ze wszsytkim sobie dam radę. Więc jak mam czekać aż podniesie te skarpetki to samato szybciej i sprawniej zrobie.

Aga ja mam ze sobą ten sam problem jeśli powiem coś raz i moi panowie nie zrobią tego od razu to zaczynam to sama robić :no: I to jest nasz największy problem wieczne wyręczanie naszych MENÓW:-p Trzeba się nie skromnie przyznać że ich same do tego przyzwyczaiłyśmy :crazy:

Do góry