reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Kasiu Ty masz doświadczenie... skąd wiesz że Maksio już ząbkuje? Ile ma teraz tygodni?
Jeśli mogę coś wtrącić do tematu ze swoich spostrzeżeń to mam takie refleksje w tym terminie :
Jeśli chodzi o ząbkowanie to Nati już od 3 tygodni się pluje i namiętnie grzebie w buzi ma na dziąsłach białe punkciki co świadczyłoby o ząbkach :-) U dzieci nie ma jakiegoś ściśle określonego przedziału na ząbkowanie - więc wypada to różnie. Ja jestem pewna że mojemu bąblowi wychodzą ząbki i już niebawem będzie miał dwie pierwsze jedyneczki. A dziś dał już na maksa do wiwatu - a to zasługa właśnie tych białych punkcików. Jedyne co mu pomaga w takim ataku złości to żel na dziąsła . Próbowałam dawać mu gryzaki z lodówki ale to go tylko jeszcze bardziej złości - więc nie ma sensu (przy poprzednim dziecku było tak samo )

Dobrej nocki życzę wam dziewczyny

Aga nooooo:-), fajnie mam:-p, tu sie dwie Kobiety o mnie bija, no to ja lece do wanny....a tam...mezczyzna:-D:rofl2::-), czlowiekowi z tego dobrobytu moze sie w glowce poprzestawiac:-D;-)

Moj sie slini, pcha lapki, a zebow ni widu ni slychu:baffled:.....jeszcze ma czas:happy:

reklama
Do góry