reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

jezeli moge ostatnie zdanie...
poczytalam troche postow masiek no i my musimy sie zwajemnie wspierac a nie atakowa, wiec rozejm laseczki ok?;-)
masiek cierpi prawdopodobnie na rozszzcepienie jazni troche inne niz rozdwojenie:zawstydzona/y:
i jest prawdopodobnie zalogowana na tym forum pod kilkoma nickami i kazdy ma inna historie:-(
sledzenie IP nic nie ma jest taki program ktory zmienia IP w koputerze nadajac np co kilka godz, dni innny IP:confused:

takze peace i badzmy czujne;-)ucalujcie swoje maluszki, mam nadzieje,ze wszystkie je macie:rofl2:

koncze temat i przepraszam ze sie wtracam

reklama
Albiniec ....no masz poglad jaki masz bo w twoim otoczeniu podobne sytuacje mialy miejsce...ale masz tyle szczescia ze moglas uslyszec od niego te wytlumaczenie... moglas z nim pogadac... my z Maskiem nie mozemy bo ona nie chce....i nie chcial zanim jeszcze na nia nie naskoczylysmy.....to bylo po pierwsze a po drugie Ty rowniez masz te swiadomosc ze Twoj kolega nie jest niebezpieczny dla Ciebie jak i otoczenia....a my jestesmy pelne teraz obaw i lekow bo nadal nie wiemy kim ona tak naprawde jest i czy wogole to "ONA"....WIEC ZROZUM....TOK NASZYCH MYSLI I POSTEPOWANIA....

A tak na margiensie jak juz kasia wspomniala chyba sie mocno nudzicie tam u siebie na forum ze uciazliwe do nas pelzacie pozdrawiam niech wasze dzieci sie dobrze chowaja...a teraz dajcie nam kwietniókom cieszyc kwietniowymi dzeciaczkiami!

jezeli moge ostatnie zdanie...
poczytalam troche postow masiek no i my musimy sie zwajemnie wspierac a nie atakowa, wiec rozejm laseczki ok?;-)
masiek cierpi prawdopodobnie na rozszzcepienie jazni troche inne niz rozdwojenie:zawstydzona/y:
i jest prawdopodobnie zalogowana na tym forum pod kilkoma nickami i kazdy ma inna historie:-(
sledzenie IP nic nie ma jest taki program ktory zmienia IP w koputerze nadajac np co kilka godz, dni innny IP:confused:
takze peace i badzmy czujne;-)ucalujcie swoje maluszki, mam nadzieje,ze wszystkie je macie:rofl2:

koncze temat i przepraszam ze sie wtracam

Anja tos jej poradzila jak sie wycwanic... do reszty....no nie zebym sie tu madrzyla ale wiedz ze my wiemy ze ona jest tu pod roznymi nicami zalogowana i hulaj dusza piekla nie ma....admini nas uprzedzali ze tak jest...... no spoko pokoj to pokoj ...:-)
jedna cool styczniowka przynajmniej:-)

nie najpierw wcielo mi posta potem jakies bzdury:wściekła/y: co ja mam dzisiaj z tym netem:wściekła/y:

mialam cos pisac ale juz mi sie nie chce

Maluchy w wyrkach, najmlodszy spi a starszaki cos kombinuja:dry:

Ada Domino tradycyjnie przed tv bajki oglada...a maly probuje zasnac juz....bawi sie raczkami karuzela sie kreci smoka ciagnie i oczka mrozy....

reklama
Aga .. u mnie sa dziaselka pod puchniete, slini sie strasznie, jest nie spokojny,czesto zmieniamy bambra bo mamy miny:-D...............no i ja tak mysle ze to zeby...:-(

Do góry