reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Niedorozwój to może i Ty masz.. a raczej na pewno skoro nie potrafisz opanować emocji... jasne nikt nie napisał że przyjaciólka (ja także nie ) ale ze zżyte byłyście to pieprzycie, a pokazujecie zupełnie co innego.

mysle ze pwinnas uwazac na slowa bo jak narazie to ciebie EWKA emocje ponosza.... kolejan chora psychicznie????moze dlatego ja tak bronisz bo wiesz co ja spotkalo:-D

pa tepa strzalo

to sie teraz zacznie czekamy kolejnego posta z utesknieniem.............pisz Ewka

reklama
ALA nie nerwuj sie kobito....

EWA idź do siebie nie rób zadymy Lady chyba cos powiedziała jasno....

KASIU czego one chcą ciężko kuźwa powiedzieć...oc o im w ogóle chodzi,że się tak rzucają jak pchły na grzebieniu

DZIOŁCHY GÓWNA SIE NIE RUSZA BO JESZCZE BARDZIEJ ŚMIERDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiesz co kasia.......jak Ty do napisałas na styczniówkach to żadna z nas Cie nie wyzwała i potraktowała kulturalnie......nie to co Ty i Twoje koleżaneczki
Trochę kultury
Żenada.........

Żegnam.........a Wam radzę tez sie u nas nie pjawiać

:baffled:zarwałam łoże małżeńskie,
nie wiem jak naprawić, musi czekac na meza, zachciało mi sie koziołki robić :no: dupa za duża

:-D:-D:-D:-D:-D
Asia sklej tasma. wez meza na bara bara i zwal wine na niego ze sie rozochocil:-D:-D:-D

Iwonka jak Natalka dzisiaj? Sliczne zdjecia:tak:
Cieciunio dzis marudny cos:baffled: chyba przez pogode

Ada i w związku z tym co napisałaś najlepiej będzie jak je zignorujemy i tyle. Nie zwracajmy uwagi na ich posty dltego, ze im się chyba nudzi, a to forum słuzy do czego innego. Nie ma co ruszać gówna, niech sobie piszą aż im się znudzi i zabawią cały świat- łącznie z maltretowanymi dziecmi, psychicznie chorymi i całą resztą.
Iwonka- dzięks, zaraz spróbuję winogrona, moze przejdzie.

Hejka dziewuszki

I znów narozrabiałyście!!! tyle czytania że trudno wychwycić tematy nie związane z tematem o którym się nie mówi...:baffled::baffled::baffled:

Więc ja słów kilka o Mayrśce po dzisiejszej wizycie. Zdrowa, duża i bez problemów. Oprócz odpażonego tyłka. :-):-):-) 600 g w 3 tygodnie i waży 5860g. Więc super. Była ze mną moja mama więc mogłam swobodnie pogadać o nowym jedzonku i zębach. Maryś też się ślini i pcha do buzi no i wydawało mi się że jakaś marudna. Pediatra jednak powiedziała że dziąsła czyściuteńkie i że taki etap w rozowju z tym ślinieniem i pchaniem wszystkiego do gęby a że marudna bo charakterek wychodzi...:szok: Wiec to nie ząbki...

Jedzonko doradziłą po ukończeniu 4 miesiąca ale bardzo powolutku i instrukcje da mi następnym razem żeby przejść na pierś+mleko + stałe jak wróce do pracy. Z glutenem nie należy sie spieszyć. Chyba jej zaufam bo ładnie prowadziłą maluchy koleżanek a ja jakaś w tym temacie zakręcona.

PS. Wiem że mamy nic ni pisać ale tylko jedna myśla. Chyba żadna z nas nie jest psychologiem ani psychiatrą a w tym przypadku to tylko takie osoby mają prawo się wypowiadać na temat jej zdrowia. Tym którzy chcą pomóc radzę zostawić to bo można tylko zaszkodzić złym podejściem. Problem jest poważny i na pewno zauważa go otoczenie i rodzina itd. i to są osoby które powinny się tym zająć a nie mamusie kwetniowe i styczniowe...

Renia - wiem wiem śliczności moje :-p ma się dobrze, podałam jej w południe butelke i dzis lepiej mi spi :-) teraz dostala troche marchewki z ziemniakiem no i cyca i znów ładnie śpi :-) za to od wczoraj do 13 nie mamy ciepłej wody :wściekła/y: więc nie ma wspólnych kapieli :-( i powróciła wanienka, a Natalka już tak urosła że sienie da w niej kąpać bo za krótka :szok::-D

reklama
Renia - wiem wiem śliczności moje :-p ma się dobrze, podałam jej w południe butelke i dzis lepiej mi spi :-) teraz dostala troche marchewki z ziemniakiem no i cyca i znów ładnie śpi :-) za to od wczoraj do 13 nie mamy ciepłej wody :wściekła/y: więc nie ma wspólnych kapieli :-( i powróciła wanienka, a Natalka już tak urosła że sienie da w niej kąpać bo za krótka :szok::-D

no slicznosci slicznosci:-)
my tez mamy smieszna, mala wanienke i jak kapie Cieciunia to musze pilnowac bo fika odbija sie nogami a uderza glowka w drugi koniec:szok: a ile przy tym smiechu:laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry