reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

" jak mamy sie czuc", "czujemy sie oszukane", " my tez mamy uczucia" blebleble blebleble az sie zygac chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nikt Was nie prosil o to abyscie sie udzielaly na naszym watku wiec to raczej Wy "FORA ZE DWORA" jESTESCIE PRYMITYWNE BO ZEBY DAWAC PUBLICZNIE CZYJS NR, TEL., popatrzcie sie lepiej na siebie bo to Wy tu na forum najwiecej dymu robicie a skoro macie takie niezbite dowody to pokazcie a nie obrzucacie dziewczyne blotem! A i zastanawia mnie zkad macie takie info ze masiek zbierala fotki Pumi i szukala dla jej dziecka brata! Stukniete jestescie i tyle, SKONCZYLAM KROPKA KONIEC.

reklama
chcialysmy was ostrzec .. pisalam PW do Albinca prosilam o dyskrecje ... no dyskretnie zalatwiona sprawa .. nie powiem.
Kasia Ja zanim sie o tym dowiedziałam, to juz wszystkie Styczniówki wiedziały. W niedziele mnie nie było w domu i dopiero odpaliłam laptopa rano w poniedziałęk i dzieczyny napisały do mnie zebym, weszła na bb bo cos sie dzieje a ze byłam w pracy to nie bardzo mogłam. Weszłam dopiero jak sie przełączyłam na Iplusa zobaczyłam, ze napisałas do mnie. Ja nie wiem kto co i jak zaczął, wiec nie mow mi, ze ja cos rozszezyłam.

EEEEH TO ZACZYNAMY

Jak zwykle przypadlam mi nie wdzieczna rola..no ale coz.. takie zyci.:-(

MASIEK... sprawa sie rypła .. a kłamstwo ma krotkie nogi.. nie przewidzialas ze swiat jest mały ludzie sie znaja.
My wszytkie nad Toba bardzo ubolewamy.. nad tym jak postąpilas .. traktowalysmy Cie jak kumpele mialysmy zaufanie........a Ty nas tak potraktowalas!!!!

Wyjasniej nam jaki mials ku temu cel zeby udawac ze masz dziecko... rodzine faceta...
przeciez wiesz co masz masz psa ...MOPSIE to twoje dziecko!!!

Nasze sledztwo trwa juz jakis czas ale miarka sie przebral... przelala miarke twoja w emaginowana ciaza!!!! wstydzila bys sie.

NA DZIS WYMAGAMY OD CIEBIE WYJASNIENIA TEGO WSZYSTKIEGO MASZ CZAS DO NIEDZIELI 3 SIERPNIA DO GODZINY 20 .... JEZELI NAM TU NIE WYJASNISZ TO POSTANOWILYSMY POINFORMOWAC WSZYTSKICH TWOICH ZNAJOMYCH NA NASZEJ KLASIE JAKA OSOBA JESTES ... POINFORMUJEMY MAMY MARCOWE 2009 , MAMY STYCZNIOWE 2008 ....

PS. DLA ZAINTERSOWANYCH INFORMACJE ZEBRANE PRZEZ NAS SA DO PRZEJZENIA NA pw. wystarczy napisac do ktorejs z dziewczyn kazda z checia przesle, oczywiscie w niedziele po 20...

TERAZ CZEKAMY NA MASKA.....moze ma jakies sensowne wytlumaczenie.

Jest nam wszytskim wyjatkowo przykro!!!!!!!!!!!!!!:baffled:
proszą o dyskrecję.. a same.. proszę jaki dym...

dziewczynki peace, prosze!:zawstydzona/y:
to nie ma sensu tak sie obrzucac, kazda ma pewnie niedosyt tej sprawy , ona powinna byc wyjasniona przez Maska, ale pewnie nigdy nie bedzie:-(

Ja pitole ale dym :szok:
Lene - ja jadłam winogrona :tak: pyszne :-p małej nic nie było :-)
Asia - hahaha dobre z tym łożem, a z kim ty tam fikołkowałaś? I kiedy sie spotykamy?
Ruda - witamy witamy, poza tym że super masz maluchy to i fajną masz siostre ;-)
NiaNia - z tą dietą to postanowiłam jak skończe karmić piersią to nawpierdzielam sie wszystkiego czego nie mogłam do tej pory hihi a później zacznę ją stosować :-D
Kasia - u nas już poszła marcheweczka i sok marchwiowy a dzić marchew z ziemniakiem i też niuni chyba smakowało :tak: tylko ona tak jeszcze nieporadnie je z łyżeczki ale widze ze sie dzielnie uczy ;-)
I u piździawka na dworze :laugh2: zeby nie 5 kg zakupów to by mi wózek zwiało:baffled: :-D

Kuzwa dziewczyno nie zawieraj glosu bo Ty chyba masz kuzwaaaa niedorozwoj idz w kime bo kuzwa bladzisz!!!!!!!!!!!nie umiesz impretowac slow to sie nie bierz za czytanie nikt nie napisal ze masiek to nasza przyjaciolka a ze obsmarowana blotem bo tak sama chciala a byc tak nie musialo!!!!!!!!i przestan nam Ewka tu smuty walic pochodz po sasiadkach moze ktorejs kuzwa sie nudzi!

Kuzwa dziewczyno nie zawieraj glosu bo Ty chyba masz kuzwaaaa niedorozwoj idz w kime bo kuzwa bladzisz!!!!!!!!!!!nie umiesz impretowac slow to sie nie bierz za czytanie nikt nie napisal ze masiek to nasza przyjaciolka a ze obsmarowana blotem bo tak sama chciala a byc tak nie musialo!!!!!!!!i przestan nam Ewka tu smuty walic pochodz po sasiadkach moze ktorejs kuzwa sie nudzi!
Niedorozwój to może i Ty masz.. a raczej na pewno skoro nie potrafisz opanować emocji... jasne nikt nie napisał że przyjaciólka (ja także nie ) ale ze zżyte byłyście to pieprzycie, a pokazujecie zupełnie co innego.

reklama
LEDY a ty kumasz baze .. bo ja sie pogubilam ... czego one chcą od nas??? chyba nie tego ze przyjmiemy Maska z powrotem i bedziemy sluchac opowiesci mitomanskich na temat Leonka jej partnera ..... i mitomanskiej ciazy?

wezcie zaproscie ja do siebie ona tu zaglada pod nickem Kachulec to jej kolejny wytwor ... i piszcie ,nawracajcie ... jednym slowem ROBTA CO CHCETA!!! ale zdala od kwietnia.

im jeszcze malo zakpila z nich w styczniu .. na opowiadala bujd na resorach ... a one ją jescze bronia .. i w kolko gadaja o jednym

Do góry