reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Witaj Women:-)
to nie tak ze jej nie chcemy:tak:, tak jak mowisz my ja narazie przeswietlamy:-D:-D;-), spoko nie zlinczujemy jej nie boj sie:-D:-D;-)

Pozdrowionka

reklama
Ruda witaj!!!! No zesz kobitko trafiła :-D dasz rade!! :-)

Jeeesiu jak u nas wiejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Moje dzieckoz palcami w buzi gada coś huśtajac się no rozkosz mówię Wam :-D gorżej ze w nocy od 23 :30 do 1 też nadawała...

byłam godz na spacerze i przez ten wiatr się zmachałam hahahaha

Ruda witaj!!!! No zesz kobitko trafiła :-D dasz rade!! :-)

Jeeesiu jak u nas wiejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Moje dzieckoz palcami w buzi gada coś huśtajac się no rozkosz mówię Wam :-D gorżej ze w nocy od 23 :30 do 1 też nadawała...

byłam godz na spacerze i przez ten wiatr się zmachałam hahahaha

Dam rade nie z takimi rzeczami się borykało :-D

a jeśli chodzi o spacerek to też zaraz muszę się na niego wybrać co by szare komórki się troszkę dotleniły :-)

Hej
ja z rana ale zmeczona, maluda moja co 2 h budziła sie dzisiaj :(( no i co robić, sama nie wiem czemu :( jesc nie chciała tylko popiszczała pomarudziła i dalej spać:zawstydzona/y: a ja zmeczona

An ja tez tak mysle ze jak T bedzie z nami to jak wróce z pracy do domciu to nie do dzicka niedopuści, ja to bede walczyć ale sie o mojego chłopa boje bo bedzie mu wygodnie, T powie ze ma odpocząć bo zmeczony po robocie i nie bedzie nic przy dzicku robił a to nie dobrze wg mnie.

Lady Ty laska po co dieta....

kurde nan focie az tak nie widac a suma sumaru waze kurna 7 dych;/

Czesc, u nas tez dziś jakaś szalona nocka:nerd:
Jade zaraz do gina na przeglad:rofl2:

W kwestii diety. Mam fajną i bardzo prostą. Dziś na wadze juz 2,5 kg mniej i co najwazniejsze
1. nie jest sie głodnym bo je sie do woli
2. brzuch się robi płaski , a w naszej sytuacji to podstawa:-p

A wiec dieta polega na
1. odstawieniu ziemniaków, pieczywa, makaronów i macznych potraw
2. piciu pół szklanki soku grejfutowego przed kazdym z trzech posiłków podczas dnia
2. nie podjadamy

na sniadanie jemy: dwa jajka (obojtenie w jakiej formie), wedlinę, i warzywa do woli np. pomidory, ogórki, rzdkiewkę etc.

na obiad miesa dowolna ilosc, gotowane czy smazone nie ma znaczenia np. mieso z grila, gotowany kurczak, schabowe, mielone, ryba etc. + warzywa w dowolnej formie czy sałatka, pomidory z cebulą, mizeria, ogorki kiszone, kap. kiszona, buraczki ile się chce

kolacja podobna to sniadania (ja juz odpuszczam jajka) czyli wedlina, parówki i warzywa. warto kupowac mrozonki, maja duzo witamin, szybko się je gotuje np. na parze.

jesli jestesmy głodne, pijemy szklankę chudego mleka

no i nie podjadamy

dla hardcorowców nie jemy kolacji:-p

robimy tak przez 10 dni, dwa dni przerwy, potem od nowa.

Gwarantuje spadek 2 kg wagi po tygodniu:tak::tak::tak: Mój tata je tak od dwóch miesiecy i schudł 12 kg!!! Mama 6 kg:tak::tak:

Mimo, ze ja zelaźnie stosowałam się do niej przez zaledwie 8 dni a teraz juz ja trochę olewam schudlam 2,5 kg:cool2::cool2::cool2:

Polecam:-)

dzieki niaania narazie wyeleminowalam chleb i smazone mieso..i maslo

Witam wszystkie kwietniowe mamuśki
Ja jestem szczęśliwą mamą 9 letniego Kacperka i prawie 4 miesięcznego Natanka

Ten drugi urodził się 08.04.2008 o godz. 13.37 z wagą 3290 i dł. 56

Cały poród trwał 5 godz i 38 min. i przebiegał bez zbędnych komplikacji - maluszek

dostał 10 punktów w skali agpar więc zdrów jak ryba :-)

dsc00818bn8.jpg

Mam prośbę do modema lub admina o wpisanie mnie na listę kwietnióweczek - jeśli

to jeszcze możliwe.

Teraz tyle się dzieje w rozwoju naszych maleństw że z chęcią śledzić będę postępy

Waszych pociech :-)

Wita Ruda slodki ten Twoj maly....teraz bedziesz pod okiem wielkiego brata hihihihi

:-)WITAM :-)

Tutaj kłania sie Women siostra Rudej

Wpadłam poczytać jak sobie siora u Was radzi i zaskoczenie ku moim oczom że nie chcecie jej przyjąć do swojego grona,czytałam również o historii masiek, i powiem że nie można wszystkich teraz jedną miarą mierzyć,nie chcę sie tutaj wtrącać i dawać dobrych rad,ale sama byłam dotknięta w podobny sposób na innym wątku na tym forum wiec wiem co czujecie.
Jeśli mogę to dam taką rade,jak my żeśmy zrobiły na innym wątku.
Tak jak piszecie lustrowałyśmy nowe osoby,nie miały dostępy do galerii i innych ważnych zamkniętych wątków typu jakieś zwierzenia itd.
Po upływie jakiegoś czasu i pisania na ogólnym dochodziłyśmy do wniosku że osoba jest realna a nie żadna oszustka i dostawała dostęp.

Moja sister nie jest jakimś anonimem który będzie Wam tu problemy robił.
Fajna babka z niej ;-)

No to tyle tutaj po mnie..

Śle ucałowania dla wszystkich rozkoszynych bobasków
Pozdrowienia dla MAMUSIEK...
women
:rofl2:

Women spoko da rade i my mysle ze damy ;)w koncu mamy super dedektywow sorki za pisownie ale sie zastanawialam jak to sie pisze hahahahah

a z reszta kwietniowek sie witam ;) i o zdrowko pytam ;]

U nas tez cholernie wieje ze z malym wole posiedziec w domu......

reklama
Do góry