A
ada04
Gość
to się witam:-)
łeb mnie boli Amirek właśnie wstał...a ja bym wróciła do łóżka nie mam siły dziś....
łeb mnie boli Amirek właśnie wstał...a ja bym wróciła do łóżka nie mam siły dziś....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja sobie obicalam ze po tym weselu co bylam teraz odchudzanie ale juz naprawde mam taka teraz silna wole jak nigdy juz drugi dzien nie jem sniadan ani kolacji w zastepstwie owoce podjadam nie duzo i obiad drugie danie z miesem duszonym i sucha sorowka.... juz drugi dzien wczoraj mnie skrecalo ale dalam rade woda zamulilam...a dzis juz lepiej wiec jutro bedzie rewelka jak tylko skurcze zoladek wprowadze sniadania ale juz bez pieczywa....