ka32sia
Mamusia z piekła rodem
Lene ja bym powiedziala cudna panna cudnie wyglada........:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Renia no moj tak od 2 tygodni robi jak nad morzem bylam zaczol wlasnie a teraz do tego stopnia jest ze moze uznacie mnie za zla mame ze mu krzywde wyrzadzam ale jak klad go na kolankach pod katem rozwartym to on sie ode mnie odpycha i siada.. a ja go klade i sie denerwuje a on znowu sie odpycha i siedzi ...a co gorsza chce juz wstawac....ale jedno co pamietam ze lekarka mowila ze jak dziecko samo tak robi to mu sie nic nie stanie gorzej jakbym to ja na nim to wymuszala... ale mowie wam on ma dopiero 3ipol miecha a chce siedziec i rzebscie widzialy glowa mu sie nawet juz nie chwieje nie da sie nosic na rekach na lezaco ani nawet pol lezaco nawet jak tylem jest do mnie to sie ode mnie odbija i chce siedziec w powietrzu.... szok
Hej Niania i reszta kwietniowek i boombonowek
RENIU a coś tam nakupowała podziel się a nie się tu chwalisz tylko