reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
reklama
Hej, hej !!!!

akinom witaj i pisz jak najczęściej :tak: A znasz już może płeć maluszka ?? Na pewno szybciutko pojmiesz zasady forum:tak: No i koniecznie wklej zdjęcie brzuszka :-) Ja zdjęcia zmniejszam w zwykłym Paincie :tak: Spróbuj :-)

Miałam się wyspać, ale jakoś zasnęłam chyba na 15 minutek i się obudziłam... Ale poleżałam, odpoczęłam...

Myślałam, że pozwiedzam trochę Berlin, a tu zima Nas zastała :szok: Śnieg z deszczem i temperaturka około zera :szok: Ale malutka wspaniała :tak: Śliczna i mądra :tak:Strasznie grzeczna... Wcale nie płacze, tylko wtedy gdy jest już bardzo głodna... Nie marudzi, zasypia sama w łóżeczku... No mówię Wam, Aniołek :happy2: Uśmiecha się już jak się Ją pogłaszcze po policzku i próbuje " rozmawiać " :-D Słodzieńka :-D

Melduję, iż mój brzuszek urósł o 1,5 cm od ostatniego mierzenia :-) Dzidziuś sobie rośnie i rozkopuje mamę;-) Już nie mogę się doczekać przyszłego poniedziałku i usg :-) Tak bym już chciała wiedzieć, czy wszystko dobrze i kto tam mnie tak podkopuje :-D

gryzelda, bóle jelitowe... Masz na myśli zaparcia ?? Ja do zeszłego tyg. nie miałam z nimi problemu, a od tygodnia klops :zawstydzona/y::-( Chyba muszę poprosić ginkę, żeby mi coś na to zapisała, bo po trzech dniach bez wypróżnienia strasznie brzuszek boli :-( A może Wy macie coś sprawdzonego ?? Słyszałam o siemieniu lnianym, ale nie wiem nawet jakbym miała je przyrządzać :confused:

A co tam u reszty Kwietnióweczek ??
Do później ;-)

Do góry