reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Czesc Iwonka wiesz ja mieszkam w domku i mam duzy taras bo 4 na 5 m... na nim lezak i stol krzxesla i parasol wraz z zejsciem prosto do ogrodu a we nim baldachim i dookola duzo kwiatow ale mi sie tak siedziec nie chce..... gdybym mieszkala w bloku to pewnie na kazdym podworku przed nim duzo mam spaceruje i siedzi an lawkach nawet w cieniu.... bo tak jest u moich rodzicow bynajmniej to miaalbym co robic i wieksza motywacje by gdzies z malym isc a tak?? u mnie zywej duuszy kazdy siedzi przed swoim domkiem nie ma z kim pogadac.... moja mam zawsze mowi ze mam ten konfort ze moge wyjsc sobie na ogrod a nazekam... a ja lubie jak sie cos dzieje nie lubie sama siedziec i co mi po tym... a jak mam na tarasie troszke cienia a to jest kolo 16 to malego wystawiam na taras i se leze z nim ;)

Lady - w maju było mnóstwo mam a teraz mam wrażenie że sama jestem w parku, może jakaś jedna mama albo jakas babcia z wnuczkiem :dry: nie wiem czy to dlatego ze wakacje i nikogo nie ma czy przez ten upał :baffled: jutro i w niedziele jedziemy nad jeziorko, bierzemy łóżeczko turystyczne, rokładamy sie w cieniu więc powinno być lżej no i woda też ochłodzi :-)

Witam Was dziewczyny z ranka :-)
Mam do Was pytanie: czy któraś z Was wprowadza już maluszkowi coś innego niż mleczko? Ja zastanawiam się czy podać już trochę soczku ale mam wątpliwości czy to nie za wcześnie-moja Amelka ma dopiero 3,5 miesiąca.
Pozdrawiam gorąco :-)

hej hej
dzieki za pomoc no i za komplemenciki dla dzieci ...hihih...dopracowalam je dobrze z mezem :-p

luckymama
w programie:pain shop pro x
fajny ale tylko 30 dniowy,potem chca zeby kupic ...ale juz se daruje ;)

hello.
Ledwo, żyję W musiał wrócić już do pracy.
Leo po szczepieniu dostał gorączki, myślałam, że ze strachu padnę, a pani pediatra obejrzała go i mówi, że to trzydniówka no i czekamy aż Leosia obsypie.
Na razie mykam bo maluda się przebudza

Masiu oby 3 dniowka.... mojemu malemu dominkowi w wieku 6 miesiecy 3 dniowa wyskoczyla ale delikatnie to przeszedl inne dzieci wczesniej a inne pozniej tak do roku...

Bratka mojemu ja zapdalam i dobrze toleruje poczytaj wczesniejsze nasze posty to wnisoki wyciagniesz....

Iwonka tez bym se pojechala ale w okolicy nie am takich jezior z cienienm a mezowi dalej wypuszczac sie nie chce...ok lece cos zjesc bo ja jeszcze z pustym zoladkiem ;0

masiek
hihi...ja tu rzadko bywam i nie w temacie...masz 4 m synka i jestes w ciazy tak?pytasnie jak dajesz rade???podziwiam...naprawde

hiiiiii MASIA

WLASNIE MNIE OLSNILAS

moj maly dzis wstal caly obsypany.. a 3 dni temu go szczepilam , mial tiabelna temperature.. a dzis caly usiany w czerwone krosty..... uf ulzylo mi:-D
ide dzwonic do starego bo juz mnie do lekarza wysylal:-D:-D:-D

reklama
o matko, nie moge czytać o ciąży bo zaraz mi się zachce nowej dzidzi...hehe

a moja córcia szlifuje nowe umiejętności...znaczy jak ją trzymam pionowo na rękach to kładzie mi rączki na ramieniu i szyi i szczypie.... hehe ...szczypawica mała... a poza tym jak leży to łapie się za stopkę, jedną lub dwie, zależy jak jej sie uda i cieszy sie nieziemsko ..i pewnie dziwi że zabawka jej sie wyrywa :p hehe a ja się cieszę razem z nią:-):-):-)

miłego dnia wszystkim zyczę, zmykam posiedizeć nad jeziorkiem z godzinkę chociaż

Do góry