reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Ale gorąco dziś...poszliśmy na spacer to szybciej wróciliśmy niż to warto....lubię jak jest ciepło ale bez przesady dziś to nie ma tu czym oddychać...a jeszcze muszę wyskoczyć po drobne zakupy zaraz bo zapomniałam kupić co nieco do obiadku....

Layla
ja to kiepska z pomysłami...chora jestem jak mam coś wymyślć nowego, u mnie mama gotowała wszystko :p hihhihi było dużo sałatek... od greckich po serowe z ananasem i z kalafiora surowego....schab na zimno ze slliwką i tyle

reklama
Lady, spójrz na opakowanie swojego mleka i tam powinno być napisane, na bebilonie pepti jest napisane że do końca 5 m-ca albo skonsultować z lekarzem, bo można od 5 powoli wprowadzać następne :nerd: Widzę też w takim poradniku że 5-6 można początkowe a można i wprowadzać następne :tak: Co do potraw to ja ci za bardzo nie pomogę, bo i ze mnie marna kucharka :sorry2: ale sypnę parę pomysłów. jako przystawkę na zimno, choć można i na ciepło to lubie "gruszki" ze skrzydełek kurczaka, trzeba tylko jedną końcówkę odciąć (ta najmniejszą), później wyjąć średnią kosteczkę i wywinąć mięsko żeby powstała "gruszka", potem przyprawami, w jajko, bułkę tarta i obsmażyć :-) ładnie wyglądają ułożone na liściu sałaty :tak: no i sałatki myślę będą najlepsze bo upały (z ananasem, kurczakiem, z serem feta) dużo tego możesz nawet w necie poszperać :tak: na ciepło jakieś mięsko i ziemniaczki zapiekane w piekarniku :-) na deser na pewno sprawdzą się fajnie przyrządzone lody z owocami :tak: tyle moich pomysłów :cool2:

hej Kobitki

witam się wieczorem

dziś pobudka standardowo po 6 Jeremi głodny karmionko i szykowanie do roboty

dałam radę ale po prostu nie ma to jak przejmować po kimś firmy cały dzień tłumaczen i wdrażania w firmy a człowiek i tak głupi:-):-)

potem byliśmy na działce i qźwa tak nam fuszere odwalili z kuchnią że będziemy się sądzić chyba bo szkoda słów

jutro zapodam soczek marchwiowy Jeremiemu bo jednak po tych jabłkach to goniło i woda prawie leciała

jutro wolne na szczęście i po południu jak małż wróci z działki jazdna na budowę robić

Iwonko nie będziemy jechać nad jezioro bo musimy dom kończyć a nie będę się kłócić by jechać wiadomo że dom ważny bardzo dla nas teraz

aa i od wczoraj jest teściowa hmm narazie daję radę ale ciężko jest a najgorsze że ona kopci papierochy i fuj.. wiecie co czuc wszędzie masakra!!!

buziam Was miłego:-)

Lasencje z poznania, podobno płoną u was w mieście zakłady chemiczne. Lepiej się nie zastanawiać co w tym dymie jest tylko bierzcie dzieciaki pod pachę i jedźcie na parę dni za miasto!:baffled:

witam się i ja

to palą się magazyny chemiczne i najgorsze to to że praktycznie po drugiej stronie ulicy gdzie mieszkam:-:)-(
Kachurku nie mam gdzie wybyć bo chodzę do roboty już niestety i nie da rady wyjechac. Pozamykane okna i nie wychodzę z Jeremim na dwór narazie czekamy na wieści co to będzie

dziś polazłam na solarkę i lekko się przypiekłam ehhh

miłego

spokojnie słuchałam w radiu merkrym nie jest tak źle.
paliło się na ul. Mogileńskiej magazyn/ hurtownia. Fakt były tam chemikalia ale typu dezodoranty, lakiery itp.
jak byłam koło 12 na spacerze widziałam kłęby dymu:baffled: choć no nie mieszkamy bardzo blisko, bo pod Swarzędzem (nowa wieś). Okna pozamykałam. I duchota w domu.

A i Leonek ma jednak trzydniówkę. Się cieszymy. Bo jak tylko krostki zejdą jedziemy na wakacje na mazurki (pod ełk) :-):tak:

u mnie pada.. wlasnie wrocilam ze spacerku;-)

MASIA sie cieszymy ze odpoczniesz nalezy Ci sie ...ale chyba przyjdziesz sie pozegnac coo?????:-D

A gdzie reszta ............kwietniowych bab.........pozatykalo je czy co:-D

Ostatnia edycja:
Heloł
An - no już nad jeziorko z taką pogodą to i tak nie miałoby sensu :tak: także git, wypożyczyliśmy 3 części folmu "The Ring" i będziemy oglądać :-) ja małej daję sok marchwiowy i mi zaczęła więcej robić kupek i takie ciemniejsze, a po tym bebilonie pepti to ma taaaakie wiatry że fuuuj :-D
witam sie z resztą pań :-)

reklama
HEj!!!

IWONA mój w ogóle pierdziocha ile wlezie...:happy2:

KASIU to długo byłaś na tym spacerku:-) a jak Maksio się czuję...

MASIU jak fasolka??Leoś przejdzie 3 dniówkę i z głowy...i odpoczniecie na mazurach...:cool2:

Do góry