reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Dziendoberek:-)

Moja starszyzna ma wkoncu wakacje:-), a co by dobrze je zaczac to mama im zalatwila rozrywkowa wizyte u dentysty na jutro;-).....obaczymy:-p

Cieciunio marudny:-(, ma lekki katarek:sorry2: i sie wnerwia:dry:, no i te szkliste oczka:-(.....

mykam bo z nim na reku ciezko sie pisze:sorry2:

reklama
SIE WITNE

a co tu tak pusciutko gdzie nasze rozpisane kwietniowe mamy
Ada, Renia,Masia,Sila, Iwonka,Maja, asiakow, aga,An , lucky,jak kogos pominelam to nie specjalnie........starosc mnie dopada :-Da to sa pierwsze oznaki.:-D

u nas wszystko oki

dziewczyny wlosy wam wypadaja .. czy tylko mi?? ja wypadaja to co lykacie??? czy wogole cos lykacie czy poprostu czekacie az wypadna i juz.........:-D

se ide pa

Kasiu mnie w tym tygodniu zaczęły super wyłazić. Witamin jeszcze nie kupiłam ale na pewno będę wcierać ampułki KLORANE bo one zawsze mi pomagały. Co gorsza lecą mi również żeby bbbuuu

SIE WITNE

a co tu tak pusciutko gdzie nasze rozpisane kwietniowe mamy
Ada, Renia,Masia,Sila, Iwonka,Maja, asiakow, aga,An , lucky,jak kogos pominelam to nie specjalnie........starosc mnie dopada :-Da to sa pierwsze oznaki.:-D

u nas wszystko oki

dziewczyny wlosy wam wypadaja .. czy tylko mi?? ja wypadaja to co lykacie??? czy wogole cos lykacie czy poprostu czekacie az wypadna i juz.........:-D

se ide pa

widze ze Cie tez dopadlo:-p, mi sie sypia:dry:, ale nic nie biore bo tez nie wiem co:baffled:, no jedynie witamine H zazywam regularnie;-):-D
Adus dzieki zdrowko sie przyda:-).....narazie nie chce zapeszac ale sie nic nie pogarsza a nawet lepiej zasnal niz wczoraj:sorry2:, wiec mam nadzieje ze swinstwo se pojdzie:-p
£ysa Ada:nerd: to musialoby byc ciekawe:-p;-)
Ide se pobuszowac po BB jak nikt sie nie zjawi to ide nyny-

ja jestem

a gdzie lysa Ada???? pewnie film na dvd oglada plecami do telepatora:-D:-D:-D

Renia wit H to ja tez se lykam ... no moze nie tak regularnie jak Ty ale w ostatnim czasie dosc czesto...........i jakos mi nie pomaga:-D

reklama
Do góry