reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

dzień dobry,

ja ostatnio bardzo napięty grafik miałam, do rodzinki a to znajomi do nas, a to wycieczka pod Poznań... sie działo teraz trochę oddechu złapię w tym tygodniu. No i dzisiaj do Iwonki, bede troszkę po 12 zależy na jaki autobus zdążę, ale i tak jedzie on 45 min wg rozkładu wiec pewn dłużej.

mała grzeczna ostatnio - sama rozkosz...:-):-)grzdyl kochany

Niego trzymam kciki, liczę że to pomyłka, ja znam 2 przypadki takiej diagnozy i obie to pomyłki

Lady moze jak SEbastianek polubi smak herbatki to się przessie i nie bedziesz musiała tak mu jej serwować,

reklama
witam się i ja

wpadam na chwilkę życzyć miłego dnia bo za niedługo na spotkanie gonimy z Jeremim:-):-)
u nas weekend fajowski, wczoraj poszliśmy z Jeremim na spacer nad Maltę ze znajomymi się spotkaliśmy i popiwkowaliśmy a na koniec po 20 u nas zlądowaliśmy a Jeremi sobie spał, potem kąpiel papu i spał do 4:-)

ucieam i miłęgo życzę

Dziendoberek:-)

Masiu czekamy na relacje po pierwszym dniu:-)

Ala no to zes sie obkupila:-D:-D, ale spodenki tez fajne;-), no i koniecznie powiedz co z Sebkiem....

Dziewczynki no to udanego spotkania, czekamy na fotki:-p

Adus witaj z rana:-)

A moj syn mowi MAMA:-D:-p:rofl2:, tylko nie wiem czemu ale zaraz potem wychodzi z tego placz;-)
Wiec dzieci do szkoly odstawione, pojedzone, posprzatane, to trza na spacer, i sie za obiad brac:crazy:, czemu mi gotowanie nie sprawia tyle frajdy co powinno?:rofl2:
Do potem dziolchy bo znowu slysze MAMA:laugh2:;-)

Witajcie,skonczyla sie ciemienicha zaczela sie sucha skora,uzywa szamopnu nivea,macie moze jakis lepszy zeby nie wysuszal.

Jak nie urok to s.....:szok:
Dobrego dnia jade do pracy rozmowa z dyrka,czy mam miec maluchy czy starszaki???????????

Witam się i ja po długiej przerwie

Ale tu pustki ostatnio!!! Czytam ale weny na odpisywanie nie miałam bo się strasznie rozchorowałam – wirusowe zapalenie gardła... Dziś jest pierwszy dzień kiedy czuję się lepiej i antybiotyk chyba zaczął w końcu działać. Na szczęście Marycha się nie zaraziła. No ale przez to wszystko znów wylądowałam u rodziców i zaczynam powracać do formy. Dawno mnie tak nie powaliła choroba...

Iwonko i jak tam z butlą sobie Natalka radzi? Pozdrowionka dla Poznania. Fajnie że możecie się spotkać!!!

Kachurku zainspirowałaś mnie swoim planem i też włączyłam butlę bo wydaje mi się że Misia ma większe zapotrzebowanie a mleczarnia nie wyrabia. Na razie dałam 2 razy butlę na noc i dzięki temu pospałam do 3 i 3.30!!! Ale teraz chyba zmienię system na taki jak Twój czyli butla przed kąpielą a potem pełne piersi na noc. No i butla w ciągu dnia bo pod wieczór to kiepsko z ilością. Boję się tylko że będę miała coraz mniej pokarmu...

An ja też wykańczam mieszkanie i widzę że jesteśmy na podobnym etapie. Łazienki i urządzenia do zabudowy. Oszaleć można jak się chodzi po tych sklepach taki duży wybór...
No ale teraz już fajniejsza część pozostaje mebelki, firaneczki, itp.No i pokój Marysi. Mam nadzieję że na październik zdążymy. A wy kiedy się przeprowadzacie?

Renia fajnie usłyszeć MAMA. Ja nadal jem dużo kozich serków i moja to tylko Me i Me. A jak zaczyna gulgotać to dostaje czkawkę bbbuuu.

Masiu powodzenia w pracy! Jak tam się trzymasz? Gdy moja jedna koleżanka wróciła z macierzyńskiego to szef podarował jej lalkę przypominającą noworodka żeby się przytuliła jak będzie tęsknić. Idiota

Lene a Ty gdzie się podziewasz?

Niebo – trzymam kciuki za chłopaków!!!

jestem. :-)
wróciłam.
jestem padnięta. trochę ochłonę ściągnę papu bo mam cycki jak balony, a chłopaków nie ma, bo pojechali na kontrolę do lekarza. Ciekawe ile hrabia waży.

Hallo a co tu tak pusto:szok:

Masia pierwszy dzien zlecial to teraz juz z gorki:-)

Katja a probowalas kapac mala w Oilatum? wiem ze tu pare maluszkow ma na nie uczulenie:baffled:, ale moje odpukac nie (a Twoje tez Baran;-)), i nam pomoglo, kapie Bartka calego lacznie z glowka (nie ma tlustych wloskow:-) jak sie obawiasz;-)) i jest ok, i uzywam plyn Johnsona do mycia:-)

Aga:-D:-D, mowisz ze to tak po kozim mleku;-)

przywitalam sie i sie zegnam

Hej hej gdzie sie podziewacie?????????????????
Dzieki Renia sprobuje,a ty nie masz jeszcze wakcji??????????
Bylam w pracy mam starszakow,ale dzis deprecha mnie wziela.
Kolezanka z pracy choruje na auotagresje organizmu:-(piecioro dzieci:-(stan krytyczny.A ja mam slub cywilny ( mamy zamiar wziac koscielny,ale nie wiemy co z tesciami) i nie chca mi ochrzscic mojego serca malego.
W Niemczech jak miwszkalam dwiee cory ochrzszczone bez problemu.:crazy:.

Dobrej nocki

Katja ja mam wakacje dopiero od 22 lipca - Anglia:baffled:

Matko a co to za przypadlosc:szok: jeszcze o tym nie slyszalam
Starszaki czyli w jakim wieku? Fajnie masz z dziecmi pracujesz, ja tez chcialam byc nauczycielka, ale niestety za glupia do tego bylam;-)

reklama
hejka laski

jak to Renia od 22 lipca moje maja od 20 czerwca hahahha ...........tak bardzo czekalam na te wakcje zeby sobie zemna posiedzialy :-)a teraz juz mam ich tak dosyc .. tak sie tluka i kloca te moje dziewuchy ze normalnie osiwiec idzie :-(czekam z utensknieniem na 30 sierpnia:-D

KATJA co to za chorobe ma ta twoja kumpele ????a ja mam oststnio inne zamiary pogna strupa i bedzie dobrze bo juz ma dosc.... synka se urodzilam wiec po co mo jakis nad liczbowy chlop w domu:-D

dobrej nocki kozuchy:-)

Do góry