reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Heja Katarina
Jka wyszczekana to w zyciu sobie poradzi hahahahahahahahahah

Dziekuje za goscine hahahahah

wygonilam holote na dwor a maly spi wiec ja tu przewrocili mi chate do gory nogami i pomyslec ze kiedys narzekalam ze u mnie brudno teraz to jest tak jakbym na podworku se siedziala hahahahahahahahahahahaha

sluchajcie moze wy wiecie dokladnie jak to jest z tymi bankami i lokatami jesli pisze ze np rosnie ci na koncie 3,5 % od kwoty 200 zł to ile odsetkow urosnie po miesiacu>???? kuzwa ja albo ciemna albo nie wiem noo obliczcie mi to plisss bo nie chce umrzec glupią hahahah ;0

Ps jak to zdjecie zmniejszyc>? bo ono toz cala strone zajmuje nam hahahah

reklama
Dobry ja przez sen czekam na wybawienie czyt teściowa załatwi coś i przyjedzie.
Leo szalał w nocy o 3 do 6. A padł po 7.
Nie wyrabiam. I żeby było spieszniej nie wiemy o co chodziło. Jeść za bardzo nie chciał, pić nie, sucho, w rampersie i śpiworku więc ani za ciepło ani za gorąco.
Czy to możliwe, że przez lekko odparzoną pupę:confused:
Tak się wydzierał, że psiaki wyniosły się z sypialni na dół do salonu spać na kanapach:nerd:

MASIU ja team się sama uczę jeszcze mego malca ale możliwe że przez odparzenie przecież to piecze a jak siusiu robi to uuuuuuuuuu....boli więc może przez to Leoś nie spał bidulek i mamusia razem z nim....

KASIA heloł no to m i wyślij jedna jak nie wyrabiasz może byc ta młodsza:-D:laugh2:

ALUNIA to mówisz że nie chcesz 3 hmmm ja tu myślę o 2 ale to za rok na razie nie wolno po CC ale za rok jakąś zuzie bym chciała....:-)

IWONKA ode mnie co prawda 240 km do poznania ale może na upartego dojade:rofl2: hehehe

Aduś no chyba ale żeby pół nocy wariować?? Oczy jak 5zł. na rękach w miarę spokojny, ale jak go odłożyłam do łóżeczka to ryk, wrzask. Chyba jednak też przez to, że w szpitalu na każde kwilenie był tulony teraz mu nie pasi, że w domu jest trochę inaczej.
A pupa tylko na pośladkach i to lekko czerwona.

Mi możecie wysłać psiaki jak macie na zbyciu:laugh2:
Bosz kobiety przypomniałyście mi, że na 15 muszę być u ginka. W końcu zdecydowałam się na zastrzyk antykoncepcyjny, co 3miech i nie trzeba pamiętać o pigułkach, gumkach:tak::rofl2:
Tęskni mi się czasem za brzuszkiem, no i marzenie o Matyldzie:-), ale przez najbliższy rok musimy się powstrzymać z W. przed rozmnażaniem, w końcu kredyty musimy pospłacać, ja mam studia do skończenia. No i chyba całkowicie się nie zagoiła ta rana po CC bo czasem czuję jak ciągnie, albo szarpie.

Mi możecie wysłać psiaki jak macie na zbyciu:laugh2:
Bosz kobiety przypomniałyście mi, że na 15 muszę być u ginka. W końcu zdecydowałam się na zastrzyk antykoncepcyjny, co 3miech i nie trzeba pamiętać o pigułkach, gumkach:tak::rofl2:
Tęskni mi się czasem za brzuszkiem, no i marzenie o Matyldzie:-), ale przez najbliższy rok musimy się powstrzymać z W. przed rozmnażaniem, w końcu kredyty musimy pospłacać, ja mam studia do skończenia. No i chyba całkowicie się nie zagoiła ta rana po CC bo czasem czuję jak ciągnie, albo szarpie.

Masiu a ile kosztuje taki zastrzyk?

już jestem po mam spokój na 3 miesiące:-):-)
a to coś czyli "Depo-Provera" kosztuje ok.50zł dostajesz receptę i kupujesz w aptece (czyt. zamawiasz) i domięśniowo cyk.
ale dzisiaj fajnie chmurki, słonko, wietrzyk a W. w pracy do 20 więc mnie nie będzie jeszcze denerwował:happy:

Masiu - to fajna sprawa, bo tabletki to i tak 30 zł za miesiac ;-) popytam ginka jak sie w końcu do niego wybiore, bo ja to mam tragoczną pamięć do tabletek :szok::-D

Iwonka Ania ciesze się na spotkano. Na którą godzine Wam pasuje?

ps Lady ta stopa procentowa to jak miesiecznie czy w ujęciu rocznym? Jedno powiem kokosy sie na tym nie zrobi:baffled:

Fajnie z tym zastrzykiem. Spirale raz miałam i nie zbyt dobrze wspominam - strasznie bolące@miałam:baffled: i po 4 latach jakieś złe wyniki z cytologii i jakieś prochy musiałam brać

Moja Helka dzisiaj spać nie chciała (nawet na spacerku) I jeszcze koleżanka w robocie ma problemy (odwaliło coś komu, są ludzie i ludziska) wiec mi przykro,

Iwonko ja przez moją pamięć też zdecydowałam się na ten zastrzyk, bo rewelacja to to nie jest,ale przez rok jak będę go brać to nie zaszkodzi. Bo pigułki to raz że zapominam, dwa gubię, o gumkach przypominamy sobie zwykle następnego dnia.

Asiu mój hrabia też jakiś dzisiaj stękający, jak babcia z nim była to ponoć co siadła na ławkę by odsapnąć to był ryk. Teraz też leży i stęka.
A idę zaraz z nim na spacer. Może jak słonko teraz będzie zachodzić to będzie lepiej.
Mogło by popadać. Bo z trawy zrobiło się ściernisko. a wszystko się klei.

I wiecie co koleżanki zachwalały mi chusteczki do pupy z biedronki, ale jakoś rewelacyjne jak dla mnie nie są. (mam te w białym opakowaniu)
najfajniejsze jak dla mnie są z nivea ale drogie.
A wy jakich używacie??
No i pomału zaczynamy przechodzić na 3pieluchy i w tych hagisy są super. Po bokach nic nie odstaje i nie przecieka.
No i jakie pampi wy używacie?

reklama
hej ja używam tylko i wyłącznie husteczek bambino innych nie próbowałam a z pamków to używam hugies ale tych z kubusiem bo clasic mojego odparzały.....i też będę przechodzić na 3

Do góry