reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
taaaa Iwonka..uwazaj bo jak reszta starej gwardi wpadnie to dopiero bedzie.:szok::szok::szok::szok::szok::szok: ojejujeujeujeu jaki sobie zlocik robicie:-):-D ................nie zapomnijcie o fotkach super by bylo jakbysmy mogly chodz po ogladac:-)

witne sie jeszcze na koniec i lece:tak:pa

caluje kozy....

Ostatnia edycja:
Czesc Laski czasu mi na wszystko brakuje mam pod opieka od rana do wieczora az 3 dzieci nie wiem jak Luky Kasia i Renia daje sobie rade kuzwa ja te dzieciaki musze gdzies w szopie jakiejs pozamykac normalnie mnie wykoncza....jeden sie drze drugi a potem Seba o pokarm wola o ludzie... jedego do kapielizmisic drugiego tez przez sile na rekach do wanny bo kuzwa wody i mydla sie boi jak ognia i trzeci w kolejce przed dobnranocka o ludzie.... moze ja se z trzecim dzieckiem dam juz spokoj???? nie wyrabiam naprawde glosno jeden sie drze drugiemu tez japa sie nie zamyka a Seba non stop sie przez nich przebudza....oby do 7 lipca bo do tego czasu bede musiala to znosic hahahahahaha

Wczoraj czytalam na necie o Atopowej zmianie skory... o ludzie moj maly ja ma i mam nadzieje ze to mo przejdzie szybciej niz jak tam pisze.... od wczoraj zaczelam go kapac w krochmalu zobaczymy czy cos sie poprawi.... bidulek pewnie go to swedzi...... ktorejs maluch tez to moze ma???? na policzkach??????????????????????????????????????????????

Powiedzcie mi ile Wasze dzieci maja jkarmin w ciagu calej doby? moj kuzwa z karmieniem nocnym ma tylko 4 srednio po 70ml a wasze?

Iwonka kurde ja tez bym wpadla do Poznania....buuuuuuuuuu.............

Pozdrowuchy!

reklama
Czesc Lady
fajnie ze zajrzalas:-D
nie sie nie martw da sie przyzwyczaic..do lipca masz tylko tego dodatkowgo ancymonka wiec dasz rade:-)
ja juz ze swoimi nie wyrabam nerwowo a tak sie cieszylam ze beda w domu.. a teraz na okrago nic nie robia tylko sie leja o wszystko... a juz ta mlodsza artyskta to przechodzi sama siebie w dokazywaniu pyszczeniu;-)

Do góry