reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Kasia - urodziła się z wagą 2870 a ze szpitala wyszła 2500, więc łądnie przybrała :tak: tylko zawsze przybierala tygodniowo więcej a w tym tygodniu malutko a nawet i spadła wiec sie zmartwiłam z deka :baffled: no ale zaobserwuje jeszcze przez ten tydzień jak to bedzie i następny i zobaczymy co będzie, jak będzie dobrze to oki, a jak tak po 50 mi będzie rosła to neidobrze i sie wybiore na konsultacje :tak:
Madziujka - może i faktycznie musi się troszkę przyzwyczaić, ale powiem ci że teraz i tak zdaje mi sie że lepiej je bo wczesniej to lubiłą sobie podziumgac a teraz jak przyssie to kilka minut ładnei ssie :-) tylko jakoś tez właśnie ostatnio karmie ją z jednaj piersi a przedtem to zawsze z dwóch, no nie wiem, poczekamy zobaczymy...

reklama
napewno czas..zobacz ile modyfikacji wprowadziłaś daj jej czasu..ale nei za dużo..i zobaczysz

Kaśka nie zamykaj sie w sobie bo za cicho będzie...swoją droga ja tam wolę Cię nie bić bo źle bym wyszła na tym ;-)

Kasia - urodziła się z wagą 2870 a ze szpitala wyszła 2500, więc łądnie przybrała :tak: tylko zawsze przybierala tygodniowo więcej a w tym tygodniu malutko a nawet i spadła wiec sie zmartwiłam z deka :baffled: no ale zaobserwuje jeszcze przez ten tydzień jak to bedzie i następny i zobaczymy co będzie, jak będzie dobrze to oki, a jak tak po 50 mi będzie rosła to neidobrze i sie wybiore na konsultacje :tak:
Madziujka - może i faktycznie musi się troszkę przyzwyczaić, ale powiem ci że teraz i tak zdaje mi sie że lepiej je bo wczesniej to lubiłą sobie podziumgac a teraz jak przyssie to kilka minut ładnei ssie :-) tylko jakoś tez właśnie ostatnio karmie ją z jednaj piersi a przedtem to zawsze z dwóch, no nie wiem, poczekamy zobaczymy...

nie no Iwoneczko:-Dprzybiera .. nic sie nie martw karm ...a jak nocki lepiej juz???a ty jak sie czujesz ???

napewno czas..zobacz ile modyfikacji wprowadziłaś daj jej czasu..ale nei za dużo..i zobaczysz

Kaśka nie zamykaj sie w sobie bo za cicho będzie...swoją droga ja tam wolę Cię nie bić bo źle bym wyszła na tym ;-)

nie no Madziulenko ja wiem ze Ty bys mi krzywdeczki nie zrobila:-D hihihihihiihihihhihiihhi buziaczulenki:-D:-D:-D:-D

Kurcze nie wiem o co chodzi tej mojej żabie, po karmionku bawimy sie, ona juz zaczyna byc marudna, ziewa, wiec ja ją do łóżeczka a ona tam już prawie od godziny przymyka oczka i otwiera i przymyka i otwiera i co 10 minut placze to do niej ide i jej smoka wkladam a ona nie chce mi przysnąć ładnie choć widze że trze oczka i uszka i zaraz będzie sie zbliżała pora karmienia a na praktycznie nie spała tylko leżała :dry:

Kasia - tak nocki są suuper - i buziaczuczeńki tu dla ciebie :-p musimy ciut popracować tylko nad rankami, no i teraz jakoś sie obudzila po 23 a powinna o po 1 ale zauważyłam że tak jest jeżeli ja kapie wcześniej niż 19.30, a wczoraj tak było bo widzialam że zmęczona i zaczynała juz o 19 marudzić to nie chciala jej przytzrymywac i szybko wykapałam i papu 19.30 ale mi do prawie do 21 wolala co jakiś czas o smoka tak jak teraz :baffled:

A wiesz może i na tym nie wyjde dobrze ale..ja tam nie tresuje Małej... robi co chce w kóncu sama wie jakie ma potrzeby fakt nie umie spać..choć teraz 2 godzine śpi na brzuszku tu ze mną w pokoju ale męczyła sen godzine..wogóle na brzuszku lepiej mi śpi. Próbowałąs tak?

reklama
Do góry