anrus79
Mamy kwietniowe'08
Nianiu Iza dzieki za rady spróbóję się dostosować a teraz napisze jak wieczór dzisaij wyglądał a byliśmy w wyjazdach to nam się pomieszało trochę spanie ale karmienie było o 17.00 tak nam wypadło potem wróciliśmy do domu na 19.00 mała miała chyba zadużo wrażeń bo zaczęła marudzić i płakać więc o tej 19.00 dałam jej cyca zjadła zrobiła mega kupę i tak troszkę ją ponosiłam do odbicia i o 19.20kąpanie było ok dopóki nie zaczęłam jej ubierać jeju ryk niemiłosierny smoczek niemieł szans trafić do ust jakoś troszkę się uciszyła zdążyłam ubrać i już przysypala zachwilę znowu ryk była już 20.00 to kurdę dałam znowu cyca najadła się sporo i odbiłam ją położyłam w wózeczku i zasnęła po jakichś 5 minutkach sama oczywiście
Niniu wolałabym nie przedłużać dalej niż do 19 kąpania bo ona juz czeka na to kąpanie o tej porze i za chiny niechce usnąc zeby przenieść na dalszą godzinę , ale nie wyobrażam sobie zęby między 19.00 a 20.00 usnęła najwczesniej zasypia około godziny 20-21
ale spróbóję może akurat się uda
Niniu wolałabym nie przedłużać dalej niż do 19 kąpania bo ona juz czeka na to kąpanie o tej porze i za chiny niechce usnąc zeby przenieść na dalszą godzinę , ale nie wyobrażam sobie zęby między 19.00 a 20.00 usnęła najwczesniej zasypia około godziny 20-21
ale spróbóję może akurat się uda