To jak najbardziej Cie rozumiem nerwy sa tu nikomu nie potrzebne nie chodzi o to zeby nasze dzieciaczki jadaly wsciekle mleko.Majeczko tak mi Ciebie szkoda :-( Współcuję Ci strasznie tego strachu o Michasia :-( Ja jednak mam nadzieję, że to się już więcej nie powtórzy !! Trzymam za Was kciuki i spokojnej nocki !!
Katja, nie muszę. I nie chcę, ale nie mam siły siedzieć cały dzień i noc z dzieckiem przy cycku, kiedy On się nie najada i wkurza się ssając :-( A jak zje butlę, to spokój przez 3 godzinki w dzień a w nocy nawet 4-5 godzin Także nie mam zamiaru męczyć siebie, ani Małego. Szkoda, bo chciałam, ale nie w taki sposób... Nie kosztem moich i Synka nerwów, a przecież kiedy ja się denerwuję Mały to wyczuwa i też niespokojny
No... Mój Mlekojad zasnął, ale po 2 godzinach marudzenia A zaraz znowu się obudzi na mleko, tylko mam nadzieję, że już zaśnie i obudzi się o 2-3 i da mamusi troszkę odpocząć
Katja, Cudeńko śliczne !!!!!!!!!!!
Masiu, Leoś CUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUDNY !!!!!!!!!!!!!!!
Gratulacje dla Agi.
Adunia zapomniala o mnie ze tez mam troje dzieci:-(.
Pozdrawiam was mocno.
Ada ty sie o nic nie martw,olej meza i wszystkich po kolei,ja tak zrobilam i jest mi lepiej bo przynajmniej wiem ze musze liczyc na siebi,najgorzej jest z kapaniem kregoslup nie boli tylko n.......ala,ale usmiech mojego promyczka daje mi tyle sily ze hoho,i ciagle mowie do niej damy rade,a jesli masz ochote plakac to placz .Zawsze pamietaj,ze jutro tez jest dzien,i moze byc lepszy,a i synus twoj kochany jest zdrowy silny chlopak z dnia na dzien juz bedzie lepiej nie zdazysz sie obejzec i pojdzie do przedszkola.Buziaki dla was.A zawsze jesli masz ochote pogadac to podam swoj nr tel.Jesli Amirek ma cieply kark to go przegzewasz,ale jesli spi slodko to na pewno nie jest mu za goraca.
Wszystkiego naj dla Okraglinka