Coronita
Fanka BB :)
apap chyba tylko możnaDziewczyny… pomóżcie! Co na silny ból głowy? Już nie mogę sobie poradzić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
apap chyba tylko możnaDziewczyny… pomóżcie! Co na silny ból głowy? Już nie mogę sobie poradzić
jak najbardziej ale bez skierowania jej tego chyba jie zrobią po prostu
Tak, ja od prywatnego dostałam skierowanie prenatalnych na NFZ.Tak, dlatego ja bym walczyła o skierowanie. A nawet rozważyła zmianę lekarza (tym bardziej jak jest prywatny - nie wiem nie doczytałam) bo powinien realizować podstawę opieki ciężarnej
Mój zanim nauczy się schodzić na dół i wchodzić na górę to trochę czasu minie ..Też wspinam się na 4pietro. Tyle że już bez obciążenia. Chociaż czasami jeszcze by chciała żeby ją wnieść ale jestem twarda
Ja już myślę o chuście dla kolejnego malucha. Przypomina mi się wózkowy koszmar.
Zasypiam przed 22. Jak tylko córka zaśnie to jeszcze siku i mini ogarnianie i spanie.
A co lekarz powiedział na ten przyrost? Z tego co czytałam na tym etapie już podobno powinno się stwierdzać rozwój ciąży w oparciu o USG, a nie o przyrost beta HCG.Hej dziewczyny ja po wizycie… jest zarodek, jest akcja serca… ciąża opóźniona o 4 dni, więc zobaczymy. Fasolka ma 4,3mm. Jestem w ogromnym szoku, jak na za mały przyrost bety… oczywiście ostatnio jak dodawałam post, pomyliłam się z liczbą…
29/08 beta wynosiła 4808
31/08 - 7056
Za tydzień znów kontrola
Że to jest wszystko w książkach, że to jest prawda że beta powinna przyrastać o 66% minimum, ale ludzie są różni i u każdego tak naprawdę jest to kwestia indywidualnaA co lekarz powiedział na ten przyrost? Z tego co czytałam na tym etapie już podobno powinno się stwierdzać rozwój ciąży w oparciu o USG, a nie o przyrost beta HCG.
Jest ludzik, jest serducho to najlepsze wieści jakie można dostać! Trzymam kciuki za następną wizytęŻe to jest wszystko w książkach, że to jest prawda że beta powinna przyrastać o 66% minimum, ale ludzie są różni i u każdego tak naprawdę jest to kwestia indywidualna
U nas w weekend przyjęcie urodzinowe córki, kończy 8 lata. Na szczęście będą tylko dwie najlepsze koleżanki i kolega.U mnie apogeum zmęczenia i nudności, staram się być dzielna, ale najchętniej rzuciłabym wszystkie obowiązki i zamknęła się w sypialni na kilka dni Dzisiaj zjadłam już 4 śliwki i nektarynkę, zmiana smaków, odrzut od kawy. Na weekend mam ochotę dużo zaplanować, a jednocześnie nie robić nic pozdrawiam!
PS. Mój dwulatek już wie, on dużo skacze po nas i się wspina, więc mówimy mu, że musi uważać na dzidziusia. Pokazuję mu zdjęcia z aplikacji, tłumaczę dużo, jest bardzo zafascynowany, mi mówi, że chce mieć siostrę, a mężowi, że brata