reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2025

reklama
my, powiedzieliśmy mojej córce jako pierwszej bo ma 14lat i jakos tak dla mnie bylo wazne zeby ona wiedziała pierwsza, ogolnie u nas wszyscy wiedzą nie robiłam z tego tajemnicy, najpierw tescią powiedzieliśmy a potem rodziców i mojemu bratu, jakoś wychodzę z założenia ze co ma byc to bedzie

dziewczyny ważyłyscie sie juz ???? ja mam 10tyg. i dzis rano weszłam na wage +2kg jak na koniec 1 trymestru chyba nie jest zle....
Ja wizyta w poniedziałek, będzie to 10+2, wtedy zobaczymy jaka jest różnica wagowa 😂

rozumiem cie doskonale, bo córka z 29.01 jest wiec na styczniówkach byłam ostatnia ...
syn z 18.07 wiec tak w polowie
chociaz teraz mam poczatek miesiaca :D
O proszę! Moja córka też z 18.07 ;)
A na jakim etapie jesteś? Ja dziś 6+0, termin na 30.04 🙈 też jeszcze przed wizytą 💕
6+3, czyli będziemy razem obstawiać tyły ;p

my, powiedzieliśmy mojej córce jako pierwszej bo ma 14lat i jakos tak dla mnie bylo wazne zeby ona wiedziała pierwsza, ogolnie u nas wszyscy wiedzą nie robiłam z tego tajemnicy, najpierw tescią powiedzieliśmy a potem rodziców i mojemu bratu, jakoś wychodzę z założenia ze co ma byc to bedzie

dziewczyny ważyłyscie sie juz ???? ja mam 10tyg. i dzis rano weszłam na wage +2kg jak na koniec 1 trymestru chyba nie jest zle....
U mine waga jak na razie bez zmian - pewnie dlatego, że mam mnóstwo energii i ciągle coś robię i codziennie biegam / maszeruje - korzystam, zanim to minie 😂😅

reklama
Do góry