KolorowaCzerń
Moderator
Witam dziewczynki
Trzymajcie dziś za mnie kciuki mam wizytę o 15:30 i jestem tak zestresowana ze nie spałam już od 1 w nocy mam złe przeczucia
Trzymam mocno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam dziewczynki
Trzymajcie dziś za mnie kciuki mam wizytę o 15:30 i jestem tak zestresowana ze nie spałam już od 1 w nocy mam złe przeczucia
witam rozgość się wygodnie i zostań z nami jak nadluzejCześć! Ja też się nieśmiało przywitam - test pokazał dziś 2 kreski, termin spodziewane miesiączki był wczoraj. Preglife pokazuje termin porodu na 14 kwietnia
Mam już jedną córkę z marca 2022, w grudniu 2023 miałam łyżeczkowanie z uwagi na puste jajo płodowe... Teraz nie chce się na nic nastawiać, czekam na wizytę 27 sierpnia.
Mam 31 lat, mieszkam w Krakowie - pracuję w biurze a wolnym czasie (poza spacerami na plac zabaw) uwielbiam czytać książki - obyczajowe kryminalne, historyczne - tylko do reportaży jakoś nie mogę się przekonać
WitamyHej. Dziś test pokazał dwie kreski. Ale jestem jeszcze na bardzo wczesnym etapie. Bo termin mam na 12.
Owu prawdopodobnie była 28/29 lipca.
Kilka słów o mnie. Mam niespełna 38 lat. Córka ma prawie 3. To moja 3cia ciąża. W grudniu 2023 miałam łyżeczkowanie. Ponowne starania zaczęliśmy niedawno. To nasz 2cs.
Mam nadzieję że teraz będzie dobrze. Dużo da mi jak usłyszę bicie serca. Poprzednim razem nie miałam okazji.
Liczę na to że będzie tu pełno nudnych ciąż
CześćCześć! Ja też się nieśmiało przywitam - test pokazał dziś 2 kreski, termin spodziewane miesiączki był wczoraj. Preglife pokazuje termin porodu na 14 kwietnia
Mam już jedną córkę z marca 2022, w grudniu 2023 miałam łyżeczkowanie z uwagi na puste jajo płodowe... Teraz nie chce się na nic nastawiać, czekam na wizytę 27 sierpnia.
Mam 31 lat, mieszkam w Krakowie - pracuję w biurze a wolnym czasie (poza spacerami na plac zabaw) uwielbiam czytać książki - obyczajowe kryminalne, historyczne - tylko do reportaży jakoś nie mogę się przekonać
Trzymamy mocno kciuki! Myśl pozytywnie i dobrze się nastaw. Czekamy na informację po wizycie!Witam dziewczynki
oj rozumiem, ja zrobiłam w ten poniedziałek (dzień przed spodziewanym okresem) i beta wyszła mi 36 to od razu się zestresowałam czy nie za niska itd same sobie często krzywdę robimy spiesząc się za bardzoW pierwszej ciąży (tej że szelczesliwym finałem) test wyszedł mi dokładnie w tym samym terminie
Chcę iść na betę w przyszłym tygodniu. Póki co betę robiłam w drugiej ciąży żeby potwierdzić spadek.
Teraz chcę pierwszy raz zobaczyć wzrost ale od nieco większej wartości niż by dziś wyszła
Gratulacje. Doświadczenie już masz reszta to kwestia przystosowania się do sytuacji. Mam podobne myśli co do wieku i odchowanych dzieci. Z tą różnicą, że ja się na to zdecydowałam świadomie . Mając te 35lat gdzie mój najmłodszy syn ma już 8 wszystko jest proste i poukładane. A teraz znowu wpaść w ten lekki chaos noworodkowy .czesc nazywam sie Karola, ostatni raz byłam tu na forum, lipcowych mam 2018
od tygodnia wiem ze jestem w kolejnej ciazy, pierwsza córka lat 14, syn 6 no i wychodzi ze 7.04.2025 kolejne dziecko
ciaza totalnie z zaskoczenia, nieplanowana i wsumie az cud ze cos wyszlo nie jestem ani fizycznie ani psychicznie gotowa...
jedno dziecko odchowane, drugie za rok idzie do szkoly ja jestem pracoholik i mam stanowisko na wysokich obrotach, od roku mieszkamy w nowym domu wiec nie mamy nawet pokoju dodatkowego, mialam pelno planów ktore trzeba zmienic, jestem przerazona ze moje zycie znow sie zmieni, mam 36 lat i srednio nadaje sie do dzieci choc swoje bardzo kocham
chyba nie dotarło to jeszcze do mnie...
lekarza mam 12.08 i to wychodzi 7 tydzien z objawów to mam mdłości popoludniu a wieczorem zgaga calkiem inne objawy niz przy poprzednich ciazach
fajnie was poczytac
U mnie każda ciąża planowana. Łącznie z pierwszą kiedy młodość poniosła i chwilę po zaręczynach ja mając 19lat , a wtedy jeszcze narzeczony 23 stwierdziliśmy, że chcemy więcej. Każdy z otoczenia i tak wiedział lepiej . Mieszkaliśmy sami, wszystko kupiliśmy sami ,a i tak gadali.Dużo się nas zrobiło, super
Widzę, że dużo kwietniowych dzieci to niespodzianki
U mnie zaczęły się lekkie mdłości i senność.. Synek ma teraz skok rozwojowy, więc lekko nie jest
W piątek rano idę do gina (będzie 7+1, ale że ciąża jest przynjamniej tydzień młodsza to tak naprawdę koło 6 tygodnia). Chciałam jeszcze trochę poczekać, ale mi się przypomniało, że powinnam zacząć wcześnie brać acard ze względu na nadciśnienie w poprzedniej ciąży. Mam nadzieję, że już będzie widoczna akcja serca.
Może jest to zbyt prywatne pytanie, ale czy to plamienie poprzedzone jest np wcześniejszym stosunkiem?Dziewczyny, czy któraś z was ma może lekko brązowy śluz? Zazwyczaj jest on rano, taka lekka plamka na bieliźnie. Troszkę zaczęłam się martwić
Widziałam na sierpniowym wątku gratulacje kochana . Teraz to już musi być długa i nudna ciąża.Hej. Dziś test pokazał dwie kreski. Ale jestem jeszcze na bardzo wczesnym etapie. Bo termin mam na 12.
Owu prawdopodobnie była 28/29 lipca.
Kilka słów o mnie. Mam niespełna 38 lat. Córka ma prawie 3. To moja 3cia ciąża. W grudniu 2023 miałam łyżeczkowanie. Ponowne starania zaczęliśmy niedawno. To nasz 2cs.
Mam nadzieję że teraz będzie dobrze. Dużo da mi jak usłyszę bicie serca. Poprzednim razem nie miałam okazji.
Liczę na to że będzie tu pełno nudnych ciąż
Ja się chyba nie chwaliłam, ale mi pozytywny test wyszedł 17.07 a 26.07 miałam mieć okres . Tak więc jeszcze wcześniej, że sama byłam w szoku i też jakaś tam myśl o bliźniakach z tyłu głowy się pojawia. Tylko tu na forum wiele z nas testuje przy użyciu bardziej czułych testów ciążowych.to mega szybko ci wyszlo! idziesz na betę?
Kochana trzymam musi być dobrze.Witam dziewczynki
Cześć! Ja też się nieśmiało przywitam - test pokazał dziś 2 kreski, termin spodziewane miesiączki był wczoraj. Preglife pokazuje termin porodu na 14 kwietnia