Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Musi być dobrze, Trzymamy kciuki!Czekam przed gabinetem... I tak jak się nie stresowałam tak teraz umieram z nerwów... Wszystko mnie boli i zaraz zwymiotuje..
będzie dobrze, czekamy na infoCzekam przed gabinetem... I tak jak się nie stresowałam tak teraz umieram z nerwów... Wszystko mnie boli i zaraz zwymiotuje..
witamyDzień dobry, chciałabym się przywitać. To moja pierwsza ciąża. Termin na 27.04. Pozdrawiam wszystkich
mamy 4cm pięknego, ruchliwego człowieka wszystko jest dobrze ale jak mam bóle brzucha to mam leżeć, nie dźwigać, nie denerwować się, odpoczywać...będzie dobrze, czekamy na info
Hej, ja biorę jeszcze 4x magne b6 forte, 4x asparaginian, 1x folian, 1xpregna dha (1trymest), 1xcalsin osteo (wapń) czasem B12 i czasem d3Dziewczyny proszę powiedzcie mi czy poza kwasem foliowym bierzecie może jakieś suplementy? Ostatnio mam mętlik w glowie. Jedni mówią brać a inni, że nie bo można narobić więcej szkód niż pomóc. Ja brałam taką mieszankę z omega, żelazem itd.
Biorę puerię uno, mam 4 sztuki prenatal chyba (dostałam gratis do jakiegoś zamówienia).Dziewczyny proszę powiedzcie mi czy poza kwasem foliowym bierzecie może jakieś suplementy? Ostatnio mam mętlik w glowie. Jedni mówią brać a inni, że nie bo można narobić więcej szkód niż pomóc. Ja brałam taką mieszankę z omega, żelazem itd.
Cudne wieści, mam nadzieję, że troszkę Cię uspokoiły Te wszystkie zalecenia to łatwo powiedzieć, czasem trudniej wykonać... Najważniejsze, że wszystko dobrzemamy 4cm pięknego, ruchliwego człowieka wszystko jest dobrze ale jak mam bóle brzucha to mam leżeć, nie dźwigać, nie denerwować się, odpoczywać...
Witamy!Hej witam się
Termin na 16.04 ale pewnie 2 tygodnie szybciej bo czeka mnie 3 cesarka