Kamila Ksu
Fanka BB :)
Była informacja o prywatnym Wątku i zgłaszaniu się do dodania. Cały czas można przecież dodać się po to się przenosimy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aktywność niska jest tutaj i na prywatnym też, bo jest weekend. Także luzik.Ah to dlatego taka mała aktywność tutaj
Wyslalam Twój nick do Aniaslu żeby Cie dodała, więc niestety musimy czekaća co ze mną?
Pierwsza ciąża, dzieci 0, kolejna wizyta w najbliższy czwartek - usg prenatalne i pappaZa niedługo powinnaś być dodana napisz jeszcze proszę która to ciąża, ile masz dzieci i datę kolejnej wizyty, robimy tabelkę więc od razu Cie wpisze
weź jakieś probiotyki, osłonowo dobre też jest siemię lniane.Za mną tragiczna nocka.... Jak nie wymioty to biegunka.. Aż zastanawiałam się czy się nie położyc w łazience żeby nie biegać tyle...
mi najgorzej było jeść. Bo jadłam a nic nie czułam... Whysky to z butelki piliśmy bo my z mężem razem mieliśmy CovidaCześć, trochę lepiej się czuje, ale jestem strasznie słaba. Katar mam mniejszy, ale ciągle nie mam węchu... kompletnie nic nie czuję, straszne to jest..
Jeden plus braku węchu - można smażyć tony cebuliCześć, trochę lepiej się czuje, ale jestem strasznie słaba. Katar mam mniejszy, ale ciągle nie mam węchu... kompletnie nic nie czuję, straszne to jest..
mój też na pewno ma covida, ale on już 2 tydzień choruje i lepiej się czuje. Wechu nie stracił, szczęściarzmi najgorzej było jeść. Bo jadłam a nic nie czułam... Whysky to z butelki piliśmy bo my z mężem razem mieliśmy Covida
siemienia nie przełknę..weź jakieś probiotyki, osłonowo dobre też jest siemię lniane.