reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2024

Cześć, czy Wy też macie takie problemy z nogami? Tak mnie bolą jak zasypiam... Nie pomaga trzymanie ich na ścianie, poduszki po nogi żeby były wyżej... Magnez i potas biorę w dużych ilościach
nie mam problemów z nogami, chyba najlepiej zapytaj lekarza, a przed ciaza nie miałaś takich problemów?

reklama
Cześć, czy Wy też macie takie problemy z nogami? Tak mnie bolą jak zasypiam... Nie pomaga trzymanie ich na ścianie, poduszki po nogi żeby były wyżej... Magnez i potas biorę w dużych ilościach
Ja tak miałam w poprzedniej ciąży, na koniec najbardziej, teraz też mi się zdarza i bez ciąży też 🤪 w mojej rodzinie mówi się, że drą nogi, a jest to chyba ten syndrom niespokojnych nóg 🥴 jest to jeden z objawów ciąży i nie mam na to sposobu 🤦 schładzanie trochę pomaga

Cześć, Paulina z tej strony, czytam was od jakiego czasu, ale dopiero teraz jestem gotowa się ujawnić :) dzisiaj 11t+6, termin na 7.04.2023. Pierwsza ciąża, wymagała trochę starań, dopiero się wszystkiego uczę 🙈 jestem z okolic Poznania :) proszę o dodanie mnie do prywatnego wątku, obiecuję być aktywnym uczestnikiem 😊

Zrobiłam test na covid i mam 2 kreski 🙁 jak nie angina w 6 tygodniu, to teraz to.. jeszcze z wczorajszej morfologii wyszło mi 470tys płytek krwi..
Zadzwoniłam do mojego gina i przepisze mi zastrzyki przeciwzakrzepowe clexane.
Podłamana jestem tymi chorobami.
o kurcze... Obys wszystko łagodnie przechodziła 🙏 zdrówka! ❤️

Zrobiłam test na covid i mam 2 kreski 🙁 jak nie angina w 6 tygodniu, to teraz to.. jeszcze z wczorajszej morfologii wyszło mi 470tys płytek krwi..
Miałam covida w pierwszej ciąży.
Obyś przeszła najłagodniej jak się da. 💪✊🏻

reklama
Tego się obawiałam jak pisałaś o węchu 🙄 ale czujesz się już lepiej? Bo węch to chyba traci się na końcówce 🤔 zdrówka 💪

Do góry