powerpuff
Moderator
Cudnie napisz nam proszę ile masz lat, która to Twoja ciąża, ile masz dzieci, na kiedy masz termin porodu i kiedy kolejna wizyta. Dodam Cie do tabelki, musi być dobrze!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudnie napisz nam proszę ile masz lat, która to Twoja ciąża, ile masz dzieci, na kiedy masz termin porodu i kiedy kolejna wizyta. Dodam Cie do tabelki, musi być dobrze!
Napisze tylko, że się bardzo cieszę no i piękne to dzisiejsze zdjęcie usg.Dziewczyny dzięki za kciuki. Jestem już po. Trochę zeszło. Niewiadomo skąd krew i skrzepy. Nadal jest wydzielina brązowa. Krwiaka nie ma. Ryzykujemy odstawiamy acard. Może wydarzyć się wszystko. Za tydzien muszę się pokazać. Narazie dzidzia żyje widziałam dziś w 3D, słuchałam serca. Mam nadzieje ze będzie się trzymać, ale to będzie stresujący tydzien zwłaszcza ze odstawiamy acard (mam trombofilie) zastrzyki zostaja bo to nie ma innej możliwości. Jestem szczęśliwa a jednocześnie zaczyna się wielki czas oczekiwania czy dzidzia przetrwa. Sporo ryzykujemy ale musimy. Urósł prawidłowo.
zrobiłam to w odp na Twój post w prywatnym.Cudnie napisz nam proszę ile masz lat, która to Twoja ciąża, ile masz dzieci, na kiedy masz termin porodu i kiedy kolejna wizyta. Dodam Cie do tabelki, musi być dobrze!
niesamowicie pięknie się ruszało dzieciątkoNapisze tylko, że się bardzo cieszę no i piękne to dzisiejsze zdjęcie usg.
Drugi cud zaliczony teraz będzie już wszystko dobrzeDziewczyny dzięki za kciuki. Jestem już po. Trochę zeszło. Niewiadomo skąd krew i skrzepy. Nadal jest wydzielina brązowa. Krwiaka nie ma. Ryzykujemy odstawiamy acard. Może wydarzyć się wszystko. Za tydzien muszę się pokazać. Narazie dzidzia żyje widziałam dziś w 3D, słuchałam serca. Mam nadzieje ze będzie się trzymać, ale to będzie stresujący tydzien zwłaszcza ze odstawiamy acard (mam trombofilie) zastrzyki zostaja bo to nie ma innej możliwości. Jestem szczęśliwa a jednocześnie zaczyna się wielki czas oczekiwania czy dzidzia przetrwa. Sporo ryzykujemy ale musimy. Urósł prawidłowo.
niech te cudy się wciąż dzieją. To będzie trudny tydzien, oczywiście muszę dużo leżeć, oszczędzać się, ale walczę dalejDrugi cud zaliczony teraz będzie już wszystko dobrze
ja jestem fanem. Od zawsze. Nie pytaj ile rzeczy mam z HP. Ja stara baba śpię w piżamie HP, notes HP, kubki HP itd… itp…Ktoś tu dzisiaj pisał o HP?
Fajnie, ja nie pamiętam czy miałam na coś taką zajawkę... Ale jak by było z myszką Mickey albo Minnie to chętna zawszeja jestem fanem. Od zawsze. Nie pytaj ile rzeczy mam z HP. Ja stara baba śpię w piżamie HP, notes HP, kubki HP itd… itp…
mogłabym mieć to wszystkoKtoś tu dzisiaj pisał o HP?