reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2024

Czekanie na to NIFTY mnie wykańcza. Jestem w pracy, zrobiłam listę zadań, jest 10:30 nie zrobiłam nic.
Siedzę, myslę, czytam... plus te dziwne bóle które się pojawiają.
Jak wytrzymac do końca ciązy. Mnie odwiozą do wariatkowa. :(
wyobrażam sobie jak musi Ci się dłużyć :( może włącz sobie na słuchawkach ulubioną muzykę, która dobrze Ci się kojarzy i która Cię uspokoi? Ja jak jestem spięta uwielbiam słuchać muzyki z Harrego Pottera, kojarzy mi się z dzieciństwem i zawsze się rozluźniam trochę :)

reklama
plus taki że będziemy może tam w tym wariatkowie razem. Najchętniej bym wyszła z pracy. Ale mam zaległości. 🤦🤦🤦 wogóle się nie nadaje do niczego dziś.
Dlatego dobrze wymyslił Stary żebyśmy wzięli dzisiaj urlop - siedzimy i oglądamy love is blind na netflix ale ogólnie atmosfera jest mega napięta :( ja sprawdzam co 3-4min maila, moja teściowa już dzwoniła z pytaniem o wyniki, mój tata tez :(

Te kłucia to normalne. Tam wszystko rośnie.
Polecam poczytać sobie różne materiały (często w aplikacjach są podane te informacje) co dzieje się na tym etapie z Twoim ciałem, z dzieckiem.. To powinno Cię uspokoić.
Dziś mam taki dzień że mnie nic nie uspokaja, co jest chore bo wczoraj mialam prenatalne.
wczoraj mój mąż wyjechał z moim tata na weekend zamknąc sezon w naszym letniskowym domu. I może się stresuje ze go nie ma? Dziwne to jest bo sama go wypychałam żeby z nim jechał.
Pójdę może dziś na basen, generalnie mi to pomaga. Muszę tylko jakoś na tej robocie sie skupić.
Może poprostu jakiś zły dzien mam. A może to to Nifty.

wyobrażam sobie jak musi Ci się dłużyć :( może włącz sobie na słuchawkach ulubioną muzykę, która dobrze Ci się kojarzy i która Cię uspokoi? Ja jak jestem spięta uwielbiam słuchać muzyki z Harrego Pottera, kojarzy mi się z dzieciństwem i zawsze się rozluźniam trochę :)
Taaak kocham muzykę z HP :) Wtedy mam wrażenie że nic złwego nie może się wydarzyć. Mam calle za 10 min przez 2 godziny więc troche zleci. Pozniej się zajmę czym trzeba z tą muzyką. Dobry pomysł :)

P.S ja z tym co dalej wierzą i czekaja na list z Hogwartu :D

Znowu jestem jakaś niedo***ana, wciągnęłam kisiel, wzięłam się za sprawdzanie dokumentów i już jestem zamulona, najchętniej bym się położyła.. Chyba pójdę do archiwum 🤣
Czułam od rana, że to będzie ciężki dzień.. 😖

Od kilku dni odprowadzam małego do żłobka, wracam i kładę się spać na 2h. No nie daje rady... Nocka cała przespana a i tak muszę iść spać bo ziewam i ziewam

Taaak kocham muzykę z HP :) Wtedy mam wrażenie że nic złwego nie może się wydarzyć. Mam calle za 10 min przez 2 godziny więc troche zleci. Pozniej się zajmę czym trzeba z tą muzyką. Dobry pomysł :)

P.S ja z tym co dalej wierzą i czekaja na list z Hogwartu :D
ja też kocham HP! Z niecierpliwością czekam na na chłodniejsze dni, bo wtedy jest najlepsza aura do oglądania ❤️

reklama
Do góry