Kamila Ksu
Fanka BB :)
No naprawdę , ale super pamiątkanooo dla mnie niepojęte że taki mały człowiek jest w brzuchu. Patrzę i jakoś nie wierzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No naprawdę , ale super pamiątkanooo dla mnie niepojęte że taki mały człowiek jest w brzuchu. Patrzę i jakoś nie wierzę
Tak, ja tez będę miała 13+2, w pierwszej ciąży poszłam szybciej w 12 tcSpokojnie, moje drugie prenatalne tez będzie bliżej 13+4. Z tego co mówiła mi gin czasami lepiej żeby maluszek był większy bo podczas badania wszystko bedzie można zobaczyć
Wspaniała wiadomość!Dziewczyny. Tyle emocji! Doktor z prenatalnych cudowny. Naprawdę już rozumiem dlaczego ma tak dobre opinie. Na prenatalnych wszystko super. Nie miał się czego przyczepić, a sprawdzał wszystko po dwa razy. Maluch trochę szalał ale później się uspokoił i wszystko można było pomierzyć. Więc kość nosowa jest, przezierność 1.01 mówił że bardzo dobrze, serce bije równo 160.
Patrzył między nogi najpierw mówi że chłopiec na nocnikowym coś widać między nogami, ale z profilu wygląda na dziewczynkę bo ma widełki więc mam 50:50 liczę że nocnikowe to pępowina ale wyjdzie na nifty. Pobrali krew i wyniki pappa w przyszłym tyg.
Naprawdę się cieszę bo nie znalazł żadnej nieprawidłowości ale sprawdzał nawet każda nóżke i rączkę.
Cudoo ja dzisiaj mam mieć wyniki pappa i wolnej HCG i mam przespać lekarzowi już się stresuje że coś nie tak wyjdzienooo dla mnie niepojęte że taki mały człowiek jest w brzuchu. Patrzę i jakoś nie wierzę
nie stresuj się trzymamy mocno kciuki.Cudoo ja dzisiaj mam mieć wyniki pappa i wolnej HCG i mam przespać lekarzowi już się stresuje że coś nie tak wyjdzie
Dziekuje też jestem mega panikarą, potrafię sobie coś wmówić i się zadręczać, taki typnie stresuj się trzymamy mocno kciuki.
Tak mówię to ja pierwsza panikara. Zreszta już w trakcie stresu o jutro ale mocno trzymam kciuki za Twoje wyniki
cudnie! A który to tc? Ja mam prenatalne jutro ale już drżę ze stresu. Im bliżej do wizyty tym gorzejDziewczyny. Tyle emocji! Doktor z prenatalnych cudowny. Naprawdę już rozumiem dlaczego ma tak dobre opinie. Na prenatalnych wszystko super. Nie miał się czego przyczepić, a sprawdzał wszystko po dwa razy. Maluch trochę szalał ale później się uspokoił i wszystko można było pomierzyć. Więc kość nosowa jest, przezierność 1.01 mówił że bardzo dobrze, serce bije równo 160.
Patrzył między nogi najpierw mówi że chłopiec na nocnikowym coś widać między nogami, ale z profilu wygląda na dziewczynkę bo ma widełki więc mam 50:50 liczę że nocnikowe to pępowina ale wyjdzie na nifty. Pobrali krew i wyniki pappa w przyszłym tyg.
Naprawdę się cieszę bo nie znalazł żadnej nieprawidłowości ale sprawdzał nawet każda nóżke i rączkę.
wg dzisiejszego USG 11+5. Ja też się stresowałam strasznie i maluch chyba to czuł- nie wiem czy to już możliwe i dość mocno szalał na początku ale im byłam spokojniejsza po kolejnych pomiarach tym bardziej dziecko się uspokajało.cudnie! A który to tc? Ja mam prenatalne jutro ale już drżę ze stresu. Im bliżej do wizyty tym gorzej
cudnie! A który to tc? Ja mam prenatalne jutro ale już drżę ze stresu. Im bliżej do wizyty tym gorzej
wg dzisiejszego USG 11+5. Ja też się stresowałam strasznie i maluch chyba to czuł- nie wiem czy to już możliwe i dość mocno szalał na początku ale im byłam spokojniejsza po kolejnych pomiarach tym bardziej dziecko się uspokajało.
Będę trzymac kciuki.
Ja będę dostawać kolejnego zawału otwierając nifty